![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dostum 2 adet 8pin gpu için birde 24pin beyaz lazım ne kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 6 Eylül 2021; 22:3:40 > |
Güle güle kullanın hocam, taraklar eksik geldiyse ilave edeyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyw hocam Saol tam geldi. Sadece Gpu kablosu yaparken kablolar aşağıdan geliyor ya 2 sıra ya altdaki 4 taneyi 1cm kısa yap hocam kablo u şeklinde bükünce içteki kalan kablolar 1 cm kısa gelsin şekli bozulmaz tarak olmasa bile. |
Hocam bazı kartlarda soket tam tersi duruyor bir tarafı kısa yaparsam bu sefer ters sokette problem yaratabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba hocam özel mesaj atamıyorum buradan sorayım ya da siz müsait olunca özel mesaj atarsınız yazacağım konu ile ilgili arkadaşıma sadece 1 tane 4 pinli cpu kablosu lazım tek 1 adet üretebiliyor musunuz? üretiyorsanız özelden fiyat belirtirseniz çok sevinirim |
Arkadaşa 8pin 8pin GPU uzatma kablosu yaptırdım. Güzel ve kaliteli bir kablo kullanmış. Hayırlı satışları olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
@L.Croft kardeşim çok ilgili ve bilgili. Kendisine Sleeve kablo siparişi verdim ve gerisi geldi :) Daha ne kablolar yapıyor sorunuz. (mesela ahtapot :) Kablolar çok iyi ve emek harcandığı her yönden belli oluyor. İyi ki alış veriş yaptım. Bir arkadaş, kardeş edindim. ![]() ![]() ![]() |
Yusuf kardeşimizin hem hızlı hem kaliteli desteklerinden dolayı teşekür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre09131 -- 5 Aralık 2021; 14:43:32 > |
Hocam bu kablolar farklı mı oluyor yani demek istediğim bende Evga'nın 8 pin kablosu var bunu asus ile kullanamıyorum. Sizin kablolarınızda böyle uyumsuzluk sorunları olabilir mi yoksa her psu ile uyumlu mu? |
Hocam her psunun üreticisi farklı farklı çıkışlar veriyor ben de buna göre hazırlıyorum. Daha sonra psu değiştirecek olursanız, dönüştürücü şeklinde ayrıca bir aparat gönderiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rica ederim hocam güle güle kullanın |
Merhaba, Corsair HX1200 için çift çıkışlı PCIe kabloda yapıyormusunuz acaba? |