Şimdi Ara

16 bin liraya kadar tavsiye edilebilecek motosikletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 16 bin liraya kadar motosiklet alıcam yaz sonuna kadar tecrübeli ağabeylerim ve tecrübeli kardeşlerim bir sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.16 bin liraya kadar motosiklet alıcam yarış motor tarzında seviyorum sport ve supersport diye geçiyorlar ingilizce tabirleriyle yazıyorum sitelere girdiğimizde o yazıları görüyoruz kafamız karışmasın.Naked,advebture örneğin motorlar değil (sport,supersport) 16 bin liraya kadar ben çok araştırdım normal düşünceler,sürüşü,kazaları video kalmadı honda cbr 250R ile kawasaki ninja 250R,kawasaki ninja 300 nova motosikletleri cbr 250R ile ninja 250R honda sağlam marka ve güzel motor parçaları ucuz ama bunların arasında en yavaşı 250 R düşündüm aralarında hızlı parçalar sağlam ama yedek parça pahalı düzgün bakarım diye düşündüm ninja 250R daha hızlı olduğu için ona yöneldim sonra ninja 300 nova gördüm çok daha hızlı 250R 140 kmde zorlanmaya başlıyor diyelim videoda 177 yaptı 300 ise 192 ama 170de zorlanmaya başlıyor ve 16 bin lira bu motor ve aklıma şu geldi 16 bin liraya daha büyük ccli daha hızlı bir motor bulamazmıyım? (Bende bunu soracaktım motorlar hakkında yeni arkadaşlara faydası olacaktır benim gibi yazım uzun oldu kusura bakmayın düşüncelerinizi bekliyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneyimin olduğunu var sayarak; O paraya rahat rahat 2. el GT650R alabilirsin ()
  • 2.el yamaha r6 al 2004 model ve üstü hız yapmamak gezmek için bin. yavaş gidersen 250 liklerden bile az yakar zaten hocam. tavsiyemdir.

bir abimizde r6 var bir arkadaşımda honda cbr 250 var ikisi aynı hızda gittiginde hemen hemen aynı yakıyor diyebilirim.
  • YZF R125 Düşünebilirsin ama pek hızlı gitmez işte ama teklike bakımından düşük yani zapt edebilme olasılıgı yüksek bir motor kolay kullanıma ve kontrole sahip
    http://www.ilanyurdu.com/ilan/yzf-r125-mat-gri-2013-stoklarimizda-hemen-teslim bu internette buldugum ilan bir bak
  • hyosung iyi marka olduğunu sanmıyorum çünkü parçaları elde kalabiliyor serviste sorunlar var ve yedek parça sıkıntısı var ben bu yüzden eledim o markayı teşekkür ederim yorum için ve diğer arkadaşım r6 cbr 250 ile aynanda gidiyorsa benim o motoru almama gerek yok hem daha fazla miktar kawasaki ninja 250R bayadır olmasına rağmen hala hız konusunda geçemiyor yeni çıkan kawasaki ninja 300 novayı tercih ettim hızlı olduğu için yinede yorum için teşekkür ederim (((arkadaşlar sıfır düşünüyorum)))

• Sorular:

Hyosung GT650r çok karalamışsın, Peki kaç tane kullandın da bu kanıya vardın?
    r6 (4 silindirli 600cc) ile cbr250 (tek silindirli 250cc) aynı anda gittiğini düşünüyorsun sence bu mümkün mü?
    Hızlı gitmesi için tercihini 300cc bir motordan yana kullanmışsın, 250cc den daha hızlı olduğunu düşünmüşsün peki bir gt650r veya R6 kadar gidebilir mi ?

Motorun hayırlı olsun elbette sıfır almak tercih meselesi; ama şunu unutma ki ninja serisi bunların arasında parçaları oldukça pahalıdır ve çok kolayda bulunamaz
  • Noktalama işaretleri ve sıralı cümleler kullanırsanız derdinizi daha rahat anlarız.
    Motosiklet tecrübeniz nedir (En önemlisi bu)?
    Ayrıca Ninja 300'ün fiyatına çıtır çıtır 600lük motosikletler varken o parayı Kawasaki'ye vermek, hafiften parayı sokağa atmak olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Sorular:

Hyosung GT650r çok karalamışsın, Peki kaç tane kullandın da bu kanıya vardın?
    r6 (4 silindirli 600cc) ile cbr250 (tek silindirli 250cc) aynı anda gittiğini düşünüyorsun sence bu mümkün mü?
    Hızlı gitmesi için tercihini 300cc bir motordan yana kullanmışsın, 250cc den daha hızlı olduğunu düşünmüşsün peki bir gt650r veya R6 kadar gidebilir mi ?

Motorun hayırlı olsun elbette sıfır almak tercih meselesi; ama şunu unutma ki ninja serisi bunların arasında parçaları oldukça pahalıdır ve çok kolayda bulunamaz

sen beni yanlış anlamışsın 300 cclik bir motosiklet 600ccden hızlı gidemez zaten ilk yazımdada kawasaki ninja 300 novanın parçaları sağlam pahalı bulunması zor olduğunu bende söyledim sadece hyosung aklımda kaldığı kadarıyla kore markası olması lazım neresi olursa olsun internette hangi forumda dolandıysam iyi olmadığını serviste sıkıntı yaşayanlar olduğunu okudum ve bu sayı fazla ben o markayı karalamamdaki sebep işte bu

• quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Noktalama işaretleri ve sıralı cümleler kullanırsanız derdinizi daha rahat anlarız.
    Motosiklet tecrübeniz nedir (En önemlisi bu)?
    Ayrıca Ninja 300'ün fiyatına çıtır çıtır 600lük motosikletler varken o parayı Kawasaki'ye vermek, hafiften parayı sokağa atmak olur.

Elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum yinede dikkat ederim.Ben daha önce mondial sürdüm arkadaşımın motosikleti buluştuğumda ama ben sport tarzındaki motosikletleri seviyorum 16 bin liraya kadar bir bütçem var ve ilk defa motor sahibi olucam ben yinede kendim araştırıyorum elimden geldiğince.O zaman geldiğinde belki hemen hemen her kesin imkanı olmayan motosiklet konusunda yardımcı olabilecek birisini tanıyorum adını buralarda kullanmak istemiyorum yanlış anlamayın bu dediğmi onun karşısına hiç bir bilgi edinmeden çıkmak ayıp zaten bende bu konuyu açmamın sebebi arkadaşım zinedine_zidane dediği doğru o parayı sokağa atmamak için sordum bu soruyu zaten ama tanıdığım kişi 250 ccden başlamamı söyledi umarım anlatabilmişimdir.

• Hocam ilk defa motor sahibi olacaksanız cbr250 sizin için daha uygun olacaktır. Motorda asıl keyif veren son süratten ziyade ara hızlanmalardaki ataklığıdır. Cbr250 de bu konuda yeterince başarılı bir alet. Youtube dan izleyin biraz. Ayrıca son hızları gectim 150 nin üzerindeki hızları hangi yolda yapacaksınız zaten. İkinci el bir cbr 8 bine rahat alınır. Bir süre tecrübe kazandıktan sonra seçiminizi daha bilerek yaparsınınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Hocam ilk defa motor sahibi olacaksanız cbr250 sizin için daha uygun olacaktır. Motorda asıl keyif veren son süratten ziyade ara hızlanmalardaki ataklığıdır. Cbr250 de bu konuda yeterince başarılı bir alet. Youtube dan izleyin biraz. Ayrıca son hızları gectim 150 nin üzerindeki hızları hangi yolda yapacaksınız zaten. İkinci el bir cbr 8 bine rahat alınır. Bir süre tecrübe kazandıktan sonra seçiminizi daha bilerek yaparsınınız.

Teşekkürler yorumun için evet o motorlardan haberim var

• Bence de 2. el temiz CBR 250r biçilmiş kaftan yeni başlamak için (Ne tam supersport, ne de kurye görüntüsünde ayrıca). Hem hız olayında Ninja 300 de hıza merağı olan adamı aşağı yukarı aynı süre zarfı içinde kesmemeye başlar, oradan sonra da 600lüğe geçiş yapılır.
  • Evet bu söylediğin mantıklı geldi ben kendi paramla alıcam bu motosikleti üç sene kullanıcam 300 daha hızlı 180 rahat yapıyor oradan sonra zorlanıyor üç sene az bir zaman ama biryerdede uzun zaman iki sene kullansam cbr250 kesmeye bilir ama 300 bir nebze diye düşünüyorum 2. El alamam çünkü aldığım sıfır motosiklete iyi bakarsam sattığımda yine taksit şeklinde motosiklet alabilirim ama 2. Elde bu çok zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.