Bildirim
16 gb usb sıfır oldu imdat
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Başka bir bilgisayara takın, virüs olabilir. Eğer başka bilgisayarda da aynı sorun devam ediyorsa, yanmış olabilir maalesef. garantiye verin. -
yanmış olabilir.
yanmamış olsada gitmiş yani
artık geri gelmez. -
Cihazınızı kullanım şekliniz oldukça önemlidir, veri aktarım işlemi bittiği takdirde zorunlu olmadıkça ''Donanımı Güvenli Kaldır'' yapmadan bilgisayarla ilişkisini kesmeyiniz. USB belleklerin en büyük zaafı diğer bileşenler de olduğu gibi yarı iletken bir hafızaya sahip olmasıdır.
Farklı bir bilgisayarda MS-DOS üzerinden formatlamayı deneyin, eğer ki MS-DOS disk işletim sisteminde görmüyor veya formatlanamıyorsa, cihazda donanımsal bir sorun oluşmuş demektir.
-
Kardeş yanlış anlama ama kingston flaş bellekler çok sık arıza yapıyorlar çok dandik cihazlar bende verbatim var bayağı iyi 1,5 senedir tık yok acayip çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
Kardeş yanlış anlama ama kingston flaş bellekler çok sık arıza yapıyorlar çok dandik cihazlar bende verbatim var bayağı iyi 1,5 senedir tık yok acayip çalışıyor.
4 senedir kullanıorum
hala taş gibi
hemde 512 :) o zmn cok paraydı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oyunu tam ekran yapma
- ncz to dwg
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- dram ışığı yanıyor görüntü yok
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- telefon şarj olmuyor
- internet hızlandırıcı
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X