Şimdi Ara

16 Günlük İngiltere Maceram/Gidecek Olanlara Öneriler/Fotoğraflar Eklendi ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
23
Favori
26.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NitroWar

diğer üyelik ne oldu

sınırsız
  • Maliyet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn1 Bahar

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Avrupa avrupa yok böyle bişey ya. Hocam gerçekten samimi olmanızı istiyorum allah aşkına İngilterede gördüğünüz insanlar, yerler, toplum hayatı, şehrin yapısı, kültürü vs. herşeyi ile Türkiyeyle karşılaştırırsanız hangi ülke daha iyi ? Samimi olmanızı istiyorum

Bunlar göreceli arkadaşım, bana göre İngiltere ağır basıyor fakat başkasına göre Türkiye ağır basar.Yaşam tarzıyla alakalı

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Avrupa avrupa yok böyle bişey ya. Hocam gerçekten samimi olmanızı istiyorum allah aşkına İngilterede gördüğünüz insanlar, yerler, toplum hayatı, şehrin yapısı, kültürü vs. herşeyi ile Türkiyeyle karşılaştırırsanız hangi ülke daha iyi ? Samimi olmanızı istiyorum

Bunlar göreceli arkadaşım, bana göre İngiltere ağır basıyor fakat başkasına göre Türkiye ağır basar.Yaşam tarzıyla alakalı

Teşekkür ederim.

rica ederim

@trmilitary
    babam gelince bilgi alacağım

• Mesajin bulunsun sonra okurum..
  • Kendimi bi an İngiltere'de hissettim Masaüstü arka planı olacak fotoğraflar çekmişsin
  • Karn-ı Bahar zamanında beni çok banlattın seni sevmezdim ama, güzel konu sağol, bilgilendirici olmuş bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

Karn-ı Bahar zamanında beni çok banlattın seni sevmezdim ama, güzel konu sağol, bilgilendirici olmuş bayağı.

ben kimler yüzünden banlandım acaba
    teşekkür ettim
  • Mesajım bulunsun bir ara göz atacağım.Hep gitmek istemişimdir İngiltere'ye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

Karn-ı Bahar zamanında beni çok banlattın seni sevmezdim ama, güzel konu sağol, bilgilendirici olmuş bayağı.

ben kimler yüzünden banlandım acaba
    teşekkür ettim

Hocam İngiltere'ye vizeyi iyi almışsın çok zor diyorlar vize almak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Gitmeyi o kadar çok istiyorum ki.Ancak içkim,sigaram yok.Her yerde de domuz eti olması beni korkutuyor.Çok kararsızım,belki müslüman bir ülkeye gitsem daha iyi olur.

Zorla domuz eti yedirip içki içirmiyorlar ki

Hocam haklısınız da yabancı arkadaş edinmek de çok zor olur o zaman.Zaten ingilizce konuşmayı geliştirmek için gittiğime göre elim boş dönmüş olurum. Zaten ne olursa olsun gideceğim ama böyle şeyler kafasını karıştırıyor insanın.

• Londta guzel ya kraliyet parki cok buyuk gecen yaz gitmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. XaaN

Ben de Oxford 'da bir dil okulunda bulunmuştum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim

Bende 2010 yazında Oxford'da dil kursuna gittim. Siz ne zaman gitmiştiniz ?

Resimleri görünce gittiğim günler aklıma geldi.. Ne günlerdi keşke bir fırsat daha olsa bir daha gidebilsem
  • manchaster nasıl? bide birmingham varmış büyük şehir olarak? bu arada elinde ingilterede yaşama şansın olsaydı hangi şehri seçerdin?mesela manchaster da yaşanır mı?(istanbuldan gittigini var sayarak)
  • İngilterenin perili evleri meşhurdur, bir gez fotolarını çek
  • Toplam maliyet demişsin evet toplam maliyet nedir söyle hadi ne kadar tuttu bekliyoruz hala kalpden gideceğim niye hala söylememekte ısrar ediyorsun .....
  • O değilde adamların yolları fıstık gibi lan. Arabayı bıraksan kendi kendine akar o yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_higH

Toplam maliyet demişsin evet toplam maliyet nedir söyle hadi ne kadar tuttu bekliyoruz hala kalpden gideceğim niye hala söylememekte ısrar ediyorsun .....

biraz sabır
  • Teşekkürler.
  • Cok guzelmis. Hayalim Ing veya ABD'de okuma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.