Şimdi Ara

16 Günlük İngiltere Maceram/Gidecek Olanlara Öneriler/Fotoğraflar Eklendi ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
23
Favori
26.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

Benim merak ettiğim bir şey var hocam old trafford, camp nou gibi para vererek içi gezilebiliyor mu?

ben içeri girmedim, muhtemelen bedava geziliyordur
    bu arada ricamı kırmayıp konuyu birkaç günlüğüne konu dışına taşıyan yönetici arkadaşa teşekkür ediyorum
  • Oha caddeler çok güzel Yepyeni gibi duruyor
  • Konu güzel,anlatım güzel,ülke güzel daha ne olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Konu güzel,anlatım güzel,ülke güzel daha ne olsun

Teşekkür ederim
  • Acaip pahalı, öğrencilere uygun değil diğer tabirle. Eliniz para tutunca gidin. Özellikle Londra, ki burayı atlamazsınız zaten. Birde Brighton.

Ayriyetten yerleşecekler veya uzun süreli düşünenler -gerçi bu konuda işleri ne- bu tarz konulardan bilgi almasınlar. Arkadaş 16 ben 15 kaldım farklı 3 şehirde, sadece gezilebilecek ve görülebilecek listesinin ilklerini sayabiliriz. Daha daimi düşünenler başka yerlere de baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 20 Mart 2012; 17:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Acaip pahalı, öğrencilere uygun değil diğer tabirle. Eliniz para tutunca gidin. Özellikle Londra, ki burayı atlamazsınız zaten. Birde Brighton.

Ayriyetten yerleşecekler veya uzun süreli düşünenler -gerçi bu konuda işleri ne- bu tarz konulardan bilgi almasınlar. Arkadaş 16 ben 15 kaldım farklı 3 şehirde, sadece gezilebilecek ve görülebilecek listesinin ilklerini sayabiliriz. Daha daimi düşünenler başka yerlere de baksınlar.

Çalışmadığınız sürece gerçekten pahalı bir ülke, günlük ortalama 10 pound gidiyor ulaşım dahil, o da gece dışarı çıkmazsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn1 Bahar

quote:

Acaip pahalı, öğrencilere uygun değil diğer tabirle. Eliniz para tutunca gidin. Özellikle Londra, ki burayı atlamazsınız zaten. Birde Brighton.

Çalışmadığınız sürece gerçekten pahalı bir ülke, günlük ortalama 10 pound gidiyor ulaşım dahil, o da gece dışarı çıkmazsanız.

İngiliz kafelerini ziyaret ettiğim kadar Türk restoranlarına da girdim. Şansımıza o hafta açılmıştı sokağın sonunda. İki kişi sucuk-yumurtaya 20 sterlin bayıldık. Tabii dayanmadı bütçe, hoopp kaptaki sebzelere yöneldik.

Değiştirme: Reyona bile bakınca ağlayasım geldi, özledim lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 20 Mart 2012; 17:47:29 >

• ulan bakıyorumda, biz resmen ahırda yaşıyoruz
    sokakları bok götürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

ulan bakıyorumda, biz resmen ahırda yaşıyoruz
    sokakları bok götürüyor

Bende başka bir olaya değinmek isterim, ayıptır söylemesi güzel bir manzara yakaladım kaldırımdan çekeceğim, üçlü bir amca grubu geliyordu beni görünce durdular ve fotoğraf çekmemi beklediler. İnsanlık bu yav. Birde ilk defa benim için 10-15 arabanın durduğunu gördüm karşıdan karşıya geçerken.
  • hocam bu konu içimdeki ateşi tekrar yaktı,şimdi hangi üni olursa olsun yazıp gittigim şehirde bir dil kursuna yazılmak istiyorum.

akabinde güzel bir ingiltere turu

maliyetleri o kadar fazla değil gibi

umarım bende bir gün oraya giderim
  • quote:

sokakları bok götürüyor

Haklısın, bu yazı toz toprak içinde geçirdik belediyemiz sağolsun, orada 15 günde kirlenmediği kadar burada 2 günde kirlendi ayakkabılarım.

@gitarist
    Nerede kalmıştın sen ?
  • quote:

quote:

sokakları bok götürüyor

Haklısın, bu yazı toz toprak içinde geçirdik belediyemiz sağolsun, orada 15 günde kirlenmediği kadar burada 2 günde kirlendi ayakkabılarım.

@gitarist
    Nerede kalmıştın sen ?

Brighton'da konakladım, Londra, man., oxford'a bir gün kaldık. En pahalı şehirlerinden imiş konakladığım yer.
  • Gitmeyi hayal ettiğim 2 ülkeden birisi İngiltere diğeri ise Amerika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

hocam bu konu içimdeki ateşi tekrar yaktı,şimdi hangi üni olursa olsun yazıp gittigim şehirde bir dil kursuna yazılmak istiyorum.

inan zor değil fakat 15 günlük gitmeni tavsiye etmem, haziran temmuz ağustos en ideal aylar çünkü ingilterenin kışı hiç çekilmez dediler, inanırım.Maalesef süre arttıkça masraf da artıyor, eskiden 1 yıllık alınan öğrenci vizelerine haftalık 10 saat çalışma izni veriyorlardı şimdi onu da kaldırdılar.
  • quote:

quote:

quote:

sokakları bok götürüyor

@gitarist
    Nerede kalmıştın sen ?

Brighton'da konakladım, Londra, man., oxford'a bir gün kaldık. En pahalı şehirlerinden imiş konakladığım yer.

Ben Brighton'a gideceğiz sanıyordum, uzun süre araştırdıktan sonra neredeyse konuşutuğum her ingiliz başka bir şehir seçmem gerektiğini, orada çok fazla eşcinsel olduğunu söyledi Merak ettim, doğru mu acaba ? Bu arada sana pm atıyorum, bi fikrim var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

hocam bu konu içimdeki ateşi tekrar yaktı,şimdi hangi üni olursa olsun yazıp gittigim şehirde bir dil kursuna yazılmak istiyorum.

inan zor değil fakat 15 günlük gitmeni tavsiye etmem, haziran temmuz ağustos en ideal aylar çünkü ingilterenin kışı hiç çekilmez dediler, inanırım.Maalesef süre arttıkça masraf da artıyor, eskiden 1 yıllık alınan öğrenci vizelerine haftalık 10 saat çalışma izni veriyorlardı şimdi onu da kaldırdılar.

Orada tanıdıgım ve çok değer verdigim insanlar var.Muhtemel onlarla vakit geçiririm

Kışı çekilmez evet,ne zaman yagmur yagacagı falan hiç belli olmuyor hatta gün içindede öyle

Gidersem bende uzun süreli düşünüyorum ama aileme yük olmadan gitmek istiyorum,bakalım nası yapcaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

sokakları bok götürüyor

@gitarist
    Nerede kalmıştın sen ?

Ben Brighton'a gideceğiz sanıyordum, uzun süre araştırdıktan sonra neredeyse konuşutuğum her ingiliz başka bir şehir seçmem gerektiğini, orada çok fazla eşcinsel olduğunu söyledi Merak ettim, doğru mu acaba ? Bu arada sana pm atıyorum, bi fikrim var

Şehrin merkezinde pek rastlamadım, ama merkeze giden bir yol vardı ki sorma... Bayramda el öpmeye gittiğimiz amcalar mini etek giyip dolaşıyorlardı. Her taraf onlarla dolu . Bir sokağın tamamı eşcinsel dükkanları ile doluydu mesela. Bir kaç arkadaşım bilmeden pizza yemeğe gitmişler. Ama rahatsız etmiyorlar, yan bakış atmıyorlar.

• Old traffordun resimleri yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

Old traffordun resimleri yokmu ?

Telefonumun şarjı bittiği için çekemedim
  • Mesajım bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.