Şimdi Ara

16 yaşındayım boyum ne kadar uzar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dediğim gibi 2000 doğumluyum 4 5 ay sonra 16 yaşıma giricem.Boyum 1.73 cm.
    Bu yıl ve onumdekı 2 3 yıl da haftada 4 gün yüzme ve her akşam basket oynamayı düşünüyorum.Ortam müsait bunları yapabılmem için.
    Sizce bunları yaparsam boyum daha ne kadar uzar.Ve neler yapmalıyım uzaması için.

Babamın boyu 1.85.
    Babam üniversiteye kadar uzadım unıversıtedede uzadım dıyor.Basket falan oynamamıs.
    12 yaşlarımda falan boyum herkesten uzundu ama sonraları yavaşladı.Ergenliğe ortalamadan bıraz gec girdim bide.

Ne kadar uzarım ve neler yapabilirim :D
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :)

• zbyrdmr123 Z kullanıcısına yanıt
    Boy uzaması normal şartlarda 17 de duruyor.Sen bol bol muz ye günde 2-3 tane muz ye boyun uzar.Süt içme kardeşim kemiklerini ve vücudunu seviyorsan.
  • Boy genlerle alakalıdır. Tabiki basketbol oynayarak vs. uzatabilirsin ama bu inanılmaz boyutlara varamaz. Baban 2 metre olsun ama annen 1.50 ise bu ortalamayı düşürür. Sadece babandan bahsetmen erkek olduğun için onun gibi olacağın anlamına gelmiyor buraya anneni de yazman gerekiyordu. Bendede aynı sorun var babam 1.93 annem 1.55. Şimdi bence bunları kafana takmamalısın çünkü boy 20-21 yaşına kadar uzayan bir şey. Ergenliğe de geç girdiğin için belki bu yaş daha da fazlalaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Neden süt içmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RokeTatar1 kullanıcısına yanıt
    Dostum insan vücudu için asidik protein içerdiğinden vücudu asidikleştiriyor.Vücutta bu durumu düzeltmek için kemiklerden fosfat ve kalsiyum yıkımı yapıp kana karıştırıyor.Kemikleri güçlendirdiği yok bu tüm hayvansal gıdalar için geçerli.Dünyada en yüksek süt içim oranlarına sahip ülkelerde en çok kırık görülüyor.Üstüne üstlük laktoz var vücut bu şekeri sindiremiyor ve birçok soruna neden oluyor ve içinde igf-1 gibi kanser hücrelerini besleyen ve oluşumuna neden olan hormonlar var.Kadınlarda meme kanserine vs neden oluyor.İnsan fizyolojisine tamamen aykırı.Aklıma gelenler bunlar pcye geçince birkaç çalışma atarım.
    Youtube'da türkçe kaynak olarak Dr.Murat Kınıkoğlu var onun videolarına bakabilirsin.Yabancı çalışmalar da atabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.