Şimdi Ara

16 yıl önceki sadece bir kere gördüğüm ağlayan sümüklü çocuğu arıyorum bulablrmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki komik gelicek ama kafaya taktım bunu. Bundan 16 15 sene önce bir yaz günü annemle üsküdara gezmeye inmiştik. Daha 4 5 yaşındayım. Üsküdarda eski olanlar bilir karadavut camisinin orda dönme dolaplar vardı. İşte herneyse annemle yürürken ağlayan çelimsiz sümüklü bir çocuk gördüm Yanına insanlar toplanmış bu ınga ıngaa diye zırlıyo bunu yavru kedimi ne kvalamış çok korkmuş zavallı. neyse sonra nedense acıdım buna ağlama bizim eve gel dedim çocukluk işte. Sonra işte neyse bunun annesi falan geldi bizim eve davet ettik bunları falan o günden beri o sümüklü çelimsiz tipsiz şey hep aklımda. Sık sık aklıma gelir bildiğiniz takıntı yaptım. Şimdi ben çok zengin olsam kameralardan falan bi şekilde bu maynunumsu şeyi bulma ihtimalim varmıdır. Yoksa bu ihtimal sıfırmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden79 -- 7 Ocak 2016; 4:46:37 >

• o çocuk muhtemelen şu an 20 yaşındadır. 20 yaşında adamı gidip kucağına otutturup sevecek misin?
  • Çok zengin biriysen parayı bana gönder ben bulayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

o çocuk muhtemelen şu an 20 yaşındadır. 20 yaşında adamı gidip kucağına otutturup sevecek misin?

• Aynaya bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.