Merhabalar kuzenimin çocukları olacak İstanbul' da şehir içi kullanabileceği ufak bir araç arıyorlar. 20 yaşından büyük olmayan dizel, çok hantal olmayan, çok iri olmayan, bakımı masrafı az bir araç arıyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stravious -- 24 Mayıs 2022; 12:59:55 > |
160.000 TL Şehir İçi Araç Acil Tavsiye
-
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-son-fiyat-tertemiz-clio-920193214/detay
Bu arabayı buldum siz ne dersiniz? Alternatif öneri olursa iyi olur
-
2006-2007 Model Toyota Corolla bakin 1.4 Dizel HB Kasa da güzel sedanda ikisinede bindim . Eski dizel alma cesaretiniz varsa corollanin dizeli makuldur.
-
kia picanto. az yakar her yere girer. arka kameralı ve park sensörlü olan bir model alın.
-
Güzelmiş hocam baktım bunlara iyi arabalar. Peki 2007 Focus Ghia model için ne dersiniz hocam 170 bin civarına var güzel
-
- nesil manuel jazz
-
Benim de 7 yıldır kullandığım aracı tavsiye ederim bakım maliyeti ucuz yakıt az yakar tam şehir içi aracı uzun yolda sağlam yorar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-renault-clio-1.5-dci-1027776779/detay -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 24 Mayıs 2022; 21:53:39 >
-
Araç güzel. Lakin yaşi geregi mekanik bir problem çikardimi sizi üzer. Ford masraflidir
-
-
corsa 1.3 cdti
palio 1.3 multijet
getz 1.5 dci
grande punto 1.3 multijet
*punto mk2b 1.3 multijet
yıldız ile işaretlediğim araç hariç, diğer hepsinin parçası bakkalda bile bulunur. az yakarlar çok kaçarlar. getz daha çok kaçar hatta.
listeye clio'da eklenebilir. clio'cu arkadaşlar bilgi verebilir.
-
Uzun yol yapıyorsalar b segment hb araçları eleyin öncelikle. Arkadaşımda polo vardı, puset bagajda iken sadece market alışverişi yapabiliyordu, onda da poşetleri pusetin üstüne koyarak. Bu tip araçlar ikinci araç için yeterli ama tek araç olacak ise yetersiz.
Bütçe- segment yazılmamış, ekonomik ve dizel olarak clio sw veya linea (butce daha düşük ise albea) alınır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X