Şimdi Ara

160 bine alinan polonun elinde kalmasi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
49.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntihar eder kesin haberlerde çıkar arabası çizildiği için intihar etti diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 3 Şubat 2019; 12:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

ben 1600 cc benzinli aracımla bir depoyla 1230 km menzil gördüm. gördüm bizzat bak yol bilgisayarı yazmıyor. 1.0 tsi polo inşallah sol şeridi işgal etmiyorsundur yoksa led farlarımın selektör gazabına uğrayacaksın

şimdi sen gaza gelip honda'lar beni görünce sağa çekiyor dersin ama bizdeki makine mitsubishi yani haberin olsun ralliart evolution duymuşsundur toswagen'da öyle şeyler yok. gaza bi koydu mu ver elini 220-230 bizde böyle kardeşşşşş

Alıntıları Göster
    Hangi 1.6cc aracmis o 1200 km yol yapacak ? 😅
    Tuplu ve ofkeli degil dimi ?

Sakarya istanbul arasi gordum 1.6cc leri hepsi mışıl mışıl sağ çekti.

Ama aliexpress led farlarının olması güzel extradan bi 10 beygir koyar üstüne 🤣🤣🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Senin de bi tarafında honda acisi var belli .
    1.0 tsi denen kutu kutu 160 ediyorsa rs 200 eder
    Burasi amerika degil Türkiye
    Saskin saskin konusmanin anlamı yok
    gocuklu honda ama mares.. pardon rs , üstüne cvt oh mis 😅

Pakistanda iyi satıyor honda

• Ne ahmak insanlar var yahu.. Şu konunun son 3 5 sayfası resmen ülkenin fragmanı :)

Şimdi benim VW marka aracım var diye honda'yı, mazda'yı kötülemek zorunda mıyım?

Diğer yandan, honda sahibi olsaydım, VW sahiplerine aptal muamelesi mi yapmam gerekirdi?

Kusura bakmayın ancak acınası bir durumumuz var. VW milyarlarca dolarlık satış yapıyor, tek başına Alman ekonomisinin kalkınmasına çok büyük katkı yapıyor, zira adamların ekonomisi 300 500 milyar eurolar seviyesinde fazla veriyor.

Honda'yı Mazda'yı üreten Japon'lar dünyanın en stabil ekonomilerinden birine sahip.

Ya biz? 6 ay Almanya'da kaldım. Bir tane Alman'ın marka fanboyluğu yaptığına şahit olmadım. Aksine bizim oradaki Türkler birbirine düşüyor Mercedes BMW'yi ezer diyerek :)

Ahmak bir milletiz, hayatta sahip olduğumuz olabileceğimiz başka bir şey olmadığı için araba markalarını içselleştirip bu konu üzerinden bile birbirimize düşebiliyoruz, yazık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Hangi 1.6cc aracmis o 1200 km yol yapacak ? 😅
    Tuplu ve ofkeli degil dimi ?

Sakarya istanbul arasi gordum 1.6cc leri hepsi mışıl mışıl sağ çekti.

Ama aliexpress led farlarının olması güzel extradan bi 10 beygir koyar üstüne 🤣🤣🤣

Alıntıları Göster
    he he tüplü ve öfkeli aynen benzinli aç bak mitsubishi asx diye oku yorumları nazar etme sen de söyle çinden led seni de görelim diyeceğim de bana yetişemezsin ki senin polonun son hız kaç 160 filan galiba sanırsam sakarya istanbul arası ben tdi polo avlıyorum sen bana 1.0 tsi ile kafa tutuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Çıldırır:)
    Merak ettim ilan duruyor mu diye. Adam işi iyice profesyonele dökmüş. Streç film yerine özel kumaş kılıf falan yapmış.

613155366
  • Hondalar mı sağa çekiyor mışıl mışıl ? Güldürmeyin hocam 175 nm torkla hondaları solluyorum 150yle yokuş yukarı çıkıyorum diyosunuz da bizim kıytırık astra hde bile 240 nm tork var yetersiz gelen ne? Önce siz sağa çekin hocam astram bi geçsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuna biri mesaj atabilir mi? ön silecekler çalışıyorken geri vitese taktığın zaman arka sileceklerde calışıyor mu diye ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Takıntılı deli. Mercedes bmwsi olsa nolur kimbilir. Galoş giyer. Başına ve ayaklarına.
    Bir de bayağı bir km yapmış. Hala sıfır diye satacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

ogretmen ve memurlara yuzde 26 zamla bol keseden para dagitirsan,iste boyle parayi nereye harcayacagini bilemez.
    .
  • bizim millet iyice garipleşti :D ötv indirimi vs sözüm ona ucuzdan aldılar arabaları şimdi de yüksek karlarla satmaya(itelemeye) af edersiniz keriz arıyorlar iyi alıştılar vw leri alıp üzerine kar koyup kakalamaya

bari bekleseydin de ötv indirimi bitseydi
  • quote:

he he tüplü ve öfkeli aynen benzinli aç bak mitsubishi asx diye oku yorumları nazar etme sen de söyle çinden led seni de görelim diyeceğim de bana yetişemezsin ki senin polonun son hız kaç 160 filan galiba sanırsam sakarya istanbul arası ben tdi polo avlıyorum sen bana 1.0 tsi ile kafa tutuyorsun

Alıntıları Göster
    Asx ? Şu pakistanda satışa sunulan arka tarafı tofaştan hallice, iç tarafı petrol plastik kokan arabamı 🤣🤣

Ne güldüm ya, asx diyor, bi an deterjan markası anladım.

İdos makineler için yararlıysa kullanalım.😄

Yaş kaç 13 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf.810

Hondalar mı sağa çekiyor mışıl mışıl ? Güldürmeyin hocam 175 nm torkla hondaları solluyorum 150yle yokuş yukarı çıkıyorum diyosunuz da bizim kıytırık astra hde bile 240 nm tork var yetersiz gelen ne? Önce siz sağa çekin hocam astram bi geçsin
    Astradan bahseden oldumu ?

Ecotec motor iyidir, ancak yakıt tüketimi tıpkı gocuklu honda gibi 9 un altına inmez, full depo uzun yolda taş patlasa 600 km civarı gidersiniz, 1.0tsi 1100km yapan var, ben 1000km yaptım full dolu arabayla.

Astrayı severim ama gm çatısı altında eski alman havası yok..

• 600 km mi ? 1.3 dizel hocam 900 kmyi geçiyor çok rahat 1000 km civarı yapılabiliyor ama orda dikkat çekmek istediğim tork mu yetmedi falan demişiniz arabamı övmedim sadece astrada bile 240 tork varken 170 tork var öve öve bitiremediğiniz poloda.

• quote:

Asx ? Şu pakistanda satışa sunulan arka tarafı tofaştan hallice, iç tarafı petrol plastik kokan arabamı 🤣🤣

Yaş kaç 13 ?

Alıntıları Göster
    yanlış endonazya olacaktı. plastik mlastik banane kardeşim geçiyor mu geçiyor polo'yu. isterse kağıttan olsun

tebrik ederim bu arada seni bayağı kızdırmaya çalıştım sakin kaldın artık bişey yazmıcam sen kazandın

• quote:

Yaş kaç 13 ?

Alıntıları Göster
    Düşük IQ tespit edildi

Kendi haline bırakın belki düzelir
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Aslında orada 1.4 tsi o 1.6 atmosferik arabaya kafa atardı ama o videoda bir gariplik süren arkadaş gaza basmıyor vites geçişleri ortada devir bile çevirmiyor.

Benim Astra 1.4 ile 2017 civic denedik civic birak arkama gelmeyi az kalsın konum atacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 3 Şubat 2019; 15:48:12 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben diyorum fazla konuşmak insanı batırır boşa demiyorum,
    1.0tsş dediğin dalga geçtiğin motor 210km/h rahat ulaşıyor hemde 5000dd kadar dusuk bir devirde.

Link burda
    Car Overviewyoutube
    NEW VW POLO HIGHLINE and 0-100 km/h Acceleration
    https://youtu.be/L-zwvqa-NvM

8:20 dakikada izleyebilirsiniz.

Asx deterjani kafa yapmis bazilarinda, neyse biz kanitimizi koyalim.
    ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf.810

600 km mi ? 1.3 dizel hocam 900 kmyi geçiyor çok rahat 1000 km civarı yapılabiliyor ama orda dikkat çekmek istediğim tork mu yetmedi falan demişiniz arabamı övmedim sadece astrada bile 240 tork varken 170 tork var öve öve bitiremediğiniz poloda.
    Önce astra ile kıyasla sonra üstüne dizel muhabbeti ac 🤣🤣

Ne alaka kardesim konuyla ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.