Şimdi Ara

160 bine alinan polonun elinde kalmasi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
49.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pixelbs

cillop gibi 2018 düşük km li 3008 var o fiyatlara ,kim ne yapsın
    sabun kabı kadar küçük polo'yu
    Git 3008 al o zaman, tutanmı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yazayim bari "varım yoğum bu" psikolojisinde. Şimdiye kadar 4 defa sıfır araç aldım bu adamın nokta hatasız tarifine göre sıfır denemezdi. Bu araçların limanda indirilip depolandığı yerleri görse intihar edebilir.

Hiç unutmam 2010 da sıfır focus hb aldım.pazarlıkta çok tok olunca bayi Dedim park sönsörü ekleyin bari. Verhasıl teslim için çağrıldım araç servisten geliyor bekle dediler. Beklerken bir araç geldi çamur içinde dedim heralde test aracıdır. İçindekiler indi anahtarı verdi hayırlı olsun dediler :) bu aracı eve götürdüğümde sıfır aldığıma kimi inandıracağım ben? Utanma belası aldı yıkattılar laf arasında bu araçların deposunun bildiğiniz tarla olduğunu o gün öğrenmiş olduk.

Bu adamı o gün kendi yerime koydum. Sanırım aihm falan ancak keserdi.

• okanclskn kullanıcısına yanıt
    bencede mantıklı misal dalga geçilecek bi ilan numarası daha evet buda Polo sahibi

Bide arkadaki kırmızı polyoda benim yazmış hey allahım yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

bencede mantıklı misal dalga geçilecek bi ilan numarası daha evet buda Polo sahibi
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emsalsiz-sifir-km-r-line-642215526/detay
    Bide arkadaki kırmızı polyoda benim yazmış hey allahım yaa
    Piyasa sartlarina gore fiyati iyi,
    Pazarlikla 140 alinabilir. Girtlak dolu bir arac.

R-Line Paketi,
    Dizayn Paketi,
    Lansman rengi (Tropik Turuncu)
    Panaromik Açılır Cam Tavan
    Hayalet Kadran(Dijital Gösterge)
    Zenon Led Far
    Led Stop
    Adaptif Hız Sabitleyici
    Katlanır Ayna
    Karartılmış Cam
    Yağmur ve Far Sensörleri
    Front Asist Şehir içi Acil Fren Sistemi
    Discover Media Navigasyon ve Ses Sistemi
    Ön Arka Park Sensörleri
    16 inç Sebring Jantlar
    App Connect
    Ambiyans Aydınlatma
    Geri Viteste Aşağı İnen Sağ Akıllı Ayna

Forumda bahsi gecen abuk subuk uzak dogu arabalarinda su bahsedilenlerin yarisi bile yok.

• Hocam yapmayın Allah aşkına 140 a bu arabamı alnır ki 140 a da vereceğini sanmıyorum bayide daha ucuz zaten r line pakette olan şeyler bunlar r line paketin sıfırı bile 125 bin civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

Hocam yapmayın Allah aşkına 140 a bu arabamı alnır ki 140 a da vereceğini sanmıyorum bayide daha ucuz zaten r line pakette olan şeyler bunlar r line paketin sıfırı bile 125 bin civarı
    R line paketin ustune adamin eklettigi opsiyonlara bakarmisin ? Sadece hayalet gosterge kendi basina 5bin tl..

Digerlerini ekleyince fiyat 160 a cikiyor.
    O yuzden 145 iyi fiyat.

Turkiyede yasiyorsunuz. Fiyatlar normal

• Sende iyiki 1.0 polo aldın her yerde öve öve bitiremiyorsun. 150ye 2017 18binde ful dizel a3 satıyorlar çim biçme motorlu araçlara 145k çekenlerin yanında durma. Sıfır dersen de 140 civarlarında ful paket 1.6 dizel 136bg i30 alınıp yıllarca binilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanclskn -- 3 Şubat 2019; 20:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

175 nm torku 'yüksek tork' olarak gören de varmış. Altı üstü polo b sınıfı bi araç. O fiyata passat ve son kasa golf var 😂
    Kimse almıyor, kimsede almaz
    İkinci el bakıyorsan o paraya 10 senelik mercedes te var.

Haklısın sümbül clio gibi olmaktansa böyle olmaso daha iyi diyecem, bir baktım avrupada en çok satan b segment araba hala Poloymuş.

Neyseki clio yenileniyor, dci nin son stoklarınıda bunda kullanırlar 5 10 sene sonra dizel tüm dünyada yasaklandiginda bakalim reno pejo falan ne satacak 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Polo videosuna montaj diyor..

Harbiden doktora görünmen lazım, nickine bakrsak zaten o da kendini belli ediyor çocuk.

Yaz 1.0tsi top speed, kıyametle 205 210km/h videoları mevcut.
    Sen gel tüplü içi dışı bitik dolmuşçu arabasıyla benim 2019 en son teknoloji tsi motorumu karşılaştır..

Çoçuk adam olacaksın ama kafayı çok sürteceksin.

Alıntıları Göster
    tamam tamam seni mi kırıcam inandım hadi 250 yapsın 1.0 tsi tamam

• Hocam senin haberin yok galiba hayalet zaten standart r line da görmen için sana iki tane ilan bırakacam aradaki fiyat farkını anla
    Bu daha 3 bin km de sifir ayarında

Buda sıfır ki ilan sitesine bakarsanız daha ucuzlarda var

Yani en başta attığım 145 binlik araç piyasaya uygun falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 3 Şubat 2019; 20:47:15 >

• Örnek birkaç tane uzakdoğu aracı ekleyeyim o zaman.

Honda jazz. 45bin tl daha uygun. Donanım olarak sunroof eksiği dışında pek bir eksiği yok, güvenlik donanım artıları var gibi.

Toyota yaris 1.5 cvt xtrend + comfort paket. Gayet dolu, safety sense, cam tavan, anahtarsız çalıştırma vs. var. tam tamına 45bin daha uygun.

Hyundai i20 1.0 turbo 120hp tct.

Elinizi vicdanınıza koyun ve şu fanatikliği bırakın. Vw nin nimetten satıp opsiyon olarak sattığı donanımları standart sunan markalar var. Verdiğim örneklerin hepsi polodan daha güçlü modeller.

140binlere neler var neler. Poloya sıra gelmez yazmaya kalksak.

• poloya 150 bin
    İyiymis

• Volkswagen'e , DSG şanszumana, 1 litre motora halen para veren kaldı mı? Aklınız başınızda mı sizin? Adamlar illallah etmiş sanayiden çıkamıyor ne bu Volkswagen sevdası? Bütün dünya adamlara boykot yapıyor bizimkiler sıraya giriyor.
  • Sifir km golfe 148 teklif aldim nasil poloymus o 160 bin?

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

İkinci el bakıyorsan o paraya 10 senelik mercedes te var.

Haklısın sümbül clio gibi olmaktansa böyle olmaso daha iyi diyecem, bir baktım avrupada en çok satan b segment araba hala Poloymuş.

Neyseki clio yenileniyor, dci nin son stoklarınıda bunda kullanırlar 5 10 sene sonra dizel tüm dünyada yasaklandiginda bakalim reno pejo falan ne satacak 😅

Alıntıları Göster
    Clio ne alaka? Clio icon full bile o fiyata değil. Gayette güzel araçtır. Clio icon alınır 50.000 de cepte kalır. 5 yıla dizel yok olacakmış gibi konuşmuşsun ama dizelin daha çok yolu var. Acaba 5 yıla 1.0 tsi olacak mı onu düşün

Öte yandan senin araçta ikinci el, ne diye sıfır sanıyorsun? Ayrıca 10 yaşındaki Mercedes senin poşa istediğin fiyattan aşağı. ayrıca bu paraya son kasa a180 gayet alınır ve poloya on basar. Seat Leon 1.4 fr alınır, cebe bi dünya para kalır, leon 1.0 tsi alınırsa da 35.000-40.000 TL cepte kalır polodan çok daha iyi arabadır kendileri. Öte yandan başka markaya bakmaya bile gerek yok poloya istediğin paraya son kasa dolu dolu golf alınır binilir yine polo alınmaz.

• Nedense bu arabalarda lansman rengi aldı başını gitti. Hangi arabaya baksam lansman rengi yazıyor. Işık paket zaten olmazsa olmaz. 1.0 araba alir ama sorsan yakit cimrisi. Kimse kusura bakmasinda 150bini verdikten sonra yakit hesabi yapan gitsin symbol alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Örnek birkaç tane uzakdoğu aracı ekleyeyim o zaman.

Honda jazz. 45bin tl daha uygun. Donanım olarak sunroof eksiği dışında pek bir eksiği yok, güvenlik donanım artıları var gibi.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kamer-den-2018-jazz-1.5-dynamic-cvt-otomatik-645022667/detay

Toyota yaris 1.5 cvt xtrend + comfort paket. Gayet dolu, safety sense, cam tavan, anahtarsız çalıştırma vs. var. tam tamına 45bin daha uygun.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-plaza-gocmentuekten-2017-yaris-style-x-tre.comf-pkt-605367147/detay

Hyundai i20 1.0 turbo 120hp tct.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-1.0-t-gdi-7-ileri-dct-elite-pan-smart-safety-i20-hatasiz-648989339/detay

Elinizi vicdanınıza koyun ve şu fanatikliği bırakın. Vw nin nimetten satıp opsiyon olarak sattığı donanımları standart sunan markalar var. Verdiğim örneklerin hepsi polodan daha güçlü modeller.

140binlere neler var neler. Poloya sıra gelmez yazmaya kalksak.
    Dedi ve avrupada en cok satan b segment araba yine POLO oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Clio ne alaka? Clio icon full bile o fiyata değil. Gayette güzel araçtır. Clio icon alınır 50.000 de cepte kalır. 5 yıla dizel yok olacakmış gibi konuşmuşsun ama dizelin daha çok yolu var. Acaba 5 yıla 1.0 tsi olacak mı onu düşün

Öte yandan senin araçta ikinci el, ne diye sıfır sanıyorsun? Ayrıca 10 yaşındaki Mercedes senin poşa istediğin fiyattan aşağı. ayrıca bu paraya son kasa a180 gayet alınır ve poloya on basar. Seat Leon 1.4 fr alınır, cebe bi dünya para kalır, leon 1.0 tsi alınırsa da 35.000-40.000 TL cepte kalır polodan çok daha iyi arabadır kendileri. Öte yandan başka markaya bakmaya bile gerek yok poloya istediğin paraya son kasa dolu dolu golf alınır binilir yine polo alınmaz.

Alıntıları Göster
    Iste Polo nun ne kadar albesini yuksek bir otomobil oldugunu kendi ellerinizle yazmissiniz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.