Şimdi Ara

160 bine alinan polonun elinde kalmasi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
49.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an fiyat 127750 TL. Tam fırsat aracı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

Şu an fiyat 127750 TL. Tam fırsat aracı
    araç highline değil ki . led far yok arabada adam milleti bildiğin kekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

Alıntıları Göster
    Zaten üstad bence o paraya highline olsa bile alınmaz
  • Efsane yeniden sahalarda...
    Bu ilan sahibini foruma üye yapıp bol bol moueson ile kapıştırmak lazım... Acayip eğleniriz...

Ayrıca madem ki yeni alacağın araç için vw'den indirim sözü aldın ve sırf bu yüzden satacağın polonun fiyatını 4 günlüğüne 17.000 lira düşürüyosun, o halde git efsanevi polonu doğuş ikinci ele sat, ya da takasa gir bakalım doğuş ne veriyor

İlan:691609980
    İlan kalkarsa diye;

ÇOK YAKINDA İLAN MUHTEMELEN YAYINDAN KALKACAK BİR DAHA DA İLAN VERMEYECEĞİM.ARZU EDERSENİZ NUMARAMI KAYDEDİN.

İSTERSENİZ TELEFON NUMARAMI KAYDEDİN.FİYAT ARTIK KESİNLİKLE DÜŞMEYECEKTİR ZATEN 17.000 TL DÜŞÜRDÜM.VE BİR TL BİLE İNDİRİM YAPMAM.127.750 YAZDIM, 127.700 E DAHİ VERMEM.

O DA YANLIŞ ANLAŞILMASIN VW BANA BİR ARAÇTA ÇOK İYİ BİR İNDİRİM YAPTIĞI İÇİN FİYATI BUU KADAR DÜŞÜRDÜM.VE O ARACI ALAMAZSAM FİYAT TEKRAR ESKİ FİYAT OLAN 144.000 TL OLACAK.AYRICA O ARACI EN FAZLA DÖRT GÜN DAHA TUTABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER YANİ DÖRT GÜN İÇİNDE SATMAK ZORUNDAYIM.İNANMAZSANIZ DÖRT GÜN SONRA FİYATI TEKRAR YÜKSELTTİĞİMDE ANLARSINIZ.

RİCA EDİYORUM TAMAMINI, TÜM YAZDIKLARIMI OKUMADAN ARAMAYIN.TEŞEKKÜRLER.

AYRICA LUTFEN ARACI STANDART HİGHLİNE ARAÇLARLA KARIŞTIRMAYIN RİCA EDİYORUM.

FİYAT 143.750 YAZMIŞTIM VE AZ BİR PAZARLIK PAYI VAR DEMİŞTİM.FİYATI DÜŞÜRDÜM.

DOLAYISIYLA ARTIK PAZARLIK İÇİN KESİNLİKLE ARAMAYIN.

BU DOLULUKTA BU TEMİZLİKTE BAKIMLI BİR ARAÇ DAHA BULAMAZSINIZ BU FİYATA

ARACIMDA 15.000 TL OPSİYON VARDIR AYRICA İLK BAKIMI VE APPLE CAR PLAY VE NAVİGASYON KULLANMAK İÇİN

GEREKEN 3200 TL YE YETKİLİ SERVİSTE YAZILIM YÜKLENMİŞTİR.

BUNLARIN DIŞINDA DAHA TRAFİĞE ÇIKMADAN 9H PRO ULTRA İÇ DIŞ KORUMA, CİLA, ŞEFFAF KAPUT KORUMA FİLMİ, Cam

Cilası Su İtici VE CAM FİLMİ YAPILMIŞTIR Kİ BUNLARDA 9.000 TL TUTMUŞTUR.AYRICA ARAÇTA SİGARA İÇİLMEMİŞ OLUP

HENÜZ 1290 KM DE KAPALI GARAJ ARABASIDIR.ARTIK HESABINIZI SİZ YAPIN.STANDART HİGHLİNE ARACA BİRDE TÜM

BUNARI EKLERSENİZ FİYATIN NE KADAR TUTUĞUNU KENDİNİZ BULURSUNUZ.

Aracım nadir bulunan FİLDİŞİ GRİ renktedir.

ARACIMIN SIFIRININ STANDART HİGHLİNE OLANI ŞU AN METALİK RENK ARTI CAM TAVAN 157.080 TL DİR.ARTI BENİM

SATIN ALMIŞ OLDUĞUM OPSİYONLARI EKLERSENİZ 172.080 E GELMEKTEDİR.TRAFİĞE ÇIKMADAN YAPILAN UYGULAMALARI

DA EKLERSENİZ AYNI ARACI BUGÜN ALSANIZ KAÇA MAL OLUR VARIN SİZ HESAPLAYIN.

Extra olarak alınmış opsiyonlar aşağıda;Bu opsiyonlar ben aldığımda 15.000 tl tutuyordu şimdi

ise 18.370 e çıkarmışlar.Ayrıca bu donanım ve renkte araçta yok.

Dijital ( Hayalet Göstrge ),

Çift Usb, Hızlı Şarj,

Panaromik Cam Tavan,

Akustik ve Görsel Park Pilotu,

Otomatik Fren,

Cruise Control,

Viraj yönüne dönen statik viraj farları ve park manevralarında da

direksiyon yönüne göre aydınlatma,

Klimatronik çift bölgeli dijital klima,

Hız Sınırlama,

Yorgunluk algılama sistemi,

Navigasyon ,

Apple Car Play, Android ve Mirror Link ;

Ayrıca ilk bakımı 1600 tl periyodik bakımı yapılmıştır.

AYRICA FABRİKA ÇIKIŞI ÜSTÜNDE BULUNAN DANDİK NEXEN LASTİKLER SÖKÜLÜP SIFIR CONTİNENTAL PREMİUM CONTACT ALINMIŞTIR.FİYATI 1.870 BU LASTİK TAKIMININ.CSC SERİSİDİR.

En son seri 8'7 inch Composition Media dokunmadan algılayan en büyük boy multimedya ekran vardır.Composition color küçük ekran navigasyonsuz olan DEĞİL LUTFEN KARIŞTIRMAYIN.

Araçta kesinlikle sigara içilmemiş olup kapalı garajımızda muhafaza edilmektedir.İSTEDİĞİNİZ YETKİLİ SERVİSTE EXPERTİZ YAPTIRABİLİRSİNİZ.BEN ARACIMDAN EMİNİM.

UNUTMADAN ARAÇTA 3240 TL TRAMER KAYDI ÇIKIYOR LASTİK PATLADI VE JANT ÇOK HAFİF EĞİLDİ MİNİ ONARIMLA DÜZELTİLDİ.FOTO VE VİDEOLARI DURUYOR HATTA KONUM VE TARİH BİLGİSİ VE SERVİSE GİRDİĞİ ANLA UYUŞACAK TARİH BİLGİSİYLE BİRLİKTE.AYRICA YAPTIRDIĞIM YETKİLİ SERVİSTEN ARAÇ PLAKASINI VEREREKTE DOĞRULUĞUNU TEYİD ETTİREBİLİRSİNİZ.ZATEN EMİN OLMASAM NEDEN YAZAYIM.KARŞILAŞTIRABİLİRSİNİZ.

İSTEYENE ŞASİ NO DA YOLLAYABİLİRİM DETAYLI SORGULATABİLMESİ İÇİN.BEN ARACIMDAN EMİNİM.ÇEK, SENET, PARÇALI ÖDEME VE TAKAS KESİNLİKLE OLMAZ.

Dilediğiniz vakit çekinmeden arayabilirsiniz.Yalnız işlerimden dolayı görmeye gelmek isterseniz bir gün önceden erken bir saatte geleceğinizi haber vermenizi rica ederim.

Alacak olan kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını, kazasız belasız kullanmasını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 24 Eylül 2019; 16:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Efsane yeniden sahalarda...
    Bu ilan sahibini foruma üye yapıp bol bol moueson ile kapıştırmak lazım... Acayip eğleniriz...

Ayrıca madem ki yeni alacağın araç için vw'den indirim sözü aldın ve sırf bu yüzden satacağın polonun fiyatını 4 günlüğüne 17.000 lira düşürüyosun, o halde git efsanevi polonu doğuş ikinci ele sat, ya da takasa gir bakalım doğuş ne veriyor

İlan:691609980
    İlan kalkarsa diye;

ÇOK YAKINDA İLAN MUHTEMELEN YAYINDAN KALKACAK BİR DAHA DA İLAN VERMEYECEĞİM.ARZU EDERSENİZ NUMARAMI KAYDEDİN.

İSTERSENİZ TELEFON NUMARAMI KAYDEDİN.FİYAT ARTIK KESİNLİKLE DÜŞMEYECEKTİR ZATEN 17.000 TL DÜŞÜRDÜM.VE BİR TL BİLE İNDİRİM YAPMAM.127.750 YAZDIM, 127.700 E DAHİ VERMEM.

O DA YANLIŞ ANLAŞILMASIN VW BANA BİR ARAÇTA ÇOK İYİ BİR İNDİRİM YAPTIĞI İÇİN FİYATI BUU KADAR DÜŞÜRDÜM.VE O ARACI ALAMAZSAM FİYAT TEKRAR ESKİ FİYAT OLAN 144.000 TL OLACAK.AYRICA O ARACI EN FAZLA DÖRT GÜN DAHA TUTABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER YANİ DÖRT GÜN İÇİNDE SATMAK ZORUNDAYIM.İNANMAZSANIZ DÖRT GÜN SONRA FİYATI TEKRAR YÜKSELTTİĞİMDE ANLARSINIZ.

RİCA EDİYORUM TAMAMINI, TÜM YAZDIKLARIMI OKUMADAN ARAMAYIN.TEŞEKKÜRLER.

AYRICA LUTFEN ARACI STANDART HİGHLİNE ARAÇLARLA KARIŞTIRMAYIN RİCA EDİYORUM.

FİYAT 143.750 YAZMIŞTIM VE AZ BİR PAZARLIK PAYI VAR DEMİŞTİM.FİYATI DÜŞÜRDÜM.

DOLAYISIYLA ARTIK PAZARLIK İÇİN KESİNLİKLE ARAMAYIN.

BU DOLULUKTA BU TEMİZLİKTE BAKIMLI BİR ARAÇ DAHA BULAMAZSINIZ BU FİYATA

ARACIMDA 15.000 TL OPSİYON VARDIR AYRICA İLK BAKIMI VE APPLE CAR PLAY VE NAVİGASYON KULLANMAK İÇİN

GEREKEN 3200 TL YE YETKİLİ SERVİSTE YAZILIM YÜKLENMİŞTİR.

BUNLARIN DIŞINDA DAHA TRAFİĞE ÇIKMADAN 9H PRO ULTRA İÇ DIŞ KORUMA, CİLA, ŞEFFAF KAPUT KORUMA FİLMİ, Cam

Cilası Su İtici VE CAM FİLMİ YAPILMIŞTIR Kİ BUNLARDA 9.000 TL TUTMUŞTUR.AYRICA ARAÇTA SİGARA İÇİLMEMİŞ OLUP

HENÜZ 1290 KM DE KAPALI GARAJ ARABASIDIR.ARTIK HESABINIZI SİZ YAPIN.STANDART HİGHLİNE ARACA BİRDE TÜM

BUNARI EKLERSENİZ FİYATIN NE KADAR TUTUĞUNU KENDİNİZ BULURSUNUZ.

Aracım nadir bulunan FİLDİŞİ GRİ renktedir.

ARACIMIN SIFIRININ STANDART HİGHLİNE OLANI ŞU AN METALİK RENK ARTI CAM TAVAN 157.080 TL DİR.ARTI BENİM

SATIN ALMIŞ OLDUĞUM OPSİYONLARI EKLERSENİZ 172.080 E GELMEKTEDİR.TRAFİĞE ÇIKMADAN YAPILAN UYGULAMALARI

DA EKLERSENİZ AYNI ARACI BUGÜN ALSANIZ KAÇA MAL OLUR VARIN SİZ HESAPLAYIN.

Extra olarak alınmış opsiyonlar aşağıda;Bu opsiyonlar ben aldığımda 15.000 tl tutuyordu şimdi

ise 18.370 e çıkarmışlar.Ayrıca bu donanım ve renkte araçta yok.

Dijital ( Hayalet Göstrge ),

Çift Usb, Hızlı Şarj,

Panaromik Cam Tavan,

Akustik ve Görsel Park Pilotu,

Otomatik Fren,

Cruise Control,

Viraj yönüne dönen statik viraj farları ve park manevralarında da

direksiyon yönüne göre aydınlatma,

Klimatronik çift bölgeli dijital klima,

Hız Sınırlama,

Yorgunluk algılama sistemi,

Navigasyon ,

Apple Car Play, Android ve Mirror Link ;

Ayrıca ilk bakımı 1600 tl periyodik bakımı yapılmıştır.

AYRICA FABRİKA ÇIKIŞI ÜSTÜNDE BULUNAN DANDİK NEXEN LASTİKLER SÖKÜLÜP SIFIR CONTİNENTAL PREMİUM CONTACT ALINMIŞTIR.FİYATI 1.870 BU LASTİK TAKIMININ.CSC SERİSİDİR.

En son seri 8'7 inch Composition Media dokunmadan algılayan en büyük boy multimedya ekran vardır.Composition color küçük ekran navigasyonsuz olan DEĞİL LUTFEN KARIŞTIRMAYIN.

Araçta kesinlikle sigara içilmemiş olup kapalı garajımızda muhafaza edilmektedir.İSTEDİĞİNİZ YETKİLİ SERVİSTE EXPERTİZ YAPTIRABİLİRSİNİZ.BEN ARACIMDAN EMİNİM.

UNUTMADAN ARAÇTA 3240 TL TRAMER KAYDI ÇIKIYOR LASTİK PATLADI VE JANT ÇOK HAFİF EĞİLDİ MİNİ ONARIMLA DÜZELTİLDİ.FOTO VE VİDEOLARI DURUYOR HATTA KONUM VE TARİH BİLGİSİ VE SERVİSE GİRDİĞİ ANLA UYUŞACAK TARİH BİLGİSİYLE BİRLİKTE.AYRICA YAPTIRDIĞIM YETKİLİ SERVİSTEN ARAÇ PLAKASINI VEREREKTE DOĞRULUĞUNU TEYİD ETTİREBİLİRSİNİZ.ZATEN EMİN OLMASAM NEDEN YAZAYIM.KARŞILAŞTIRABİLİRSİNİZ.

İSTEYENE ŞASİ NO DA YOLLAYABİLİRİM DETAYLI SORGULATABİLMESİ İÇİN.BEN ARACIMDAN EMİNİM.ÇEK, SENET, PARÇALI ÖDEME VE TAKAS KESİNLİKLE OLMAZ.

Dilediğiniz vakit çekinmeden arayabilirsiniz.Yalnız işlerimden dolayı görmeye gelmek isterseniz bir gün önceden erken bir saatte geleceğinizi haber vermenizi rica ederim.

Alacak olan kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını, kazasız belasız kullanmasını dilerim.
    8 ay oncede ayni seyi yazdi 150 binden 132 ye mi ne dusurdu .

8 ay arayla 2 farkli zamanda vw bir arac icin indirim yapiyorsa ya bu poloda bir sikinti var sattikdan sonra ozur icin indirim veriyorlar yada ilan sahibi yem atiyor :)

• Hani inmeyecekti fiyat. 125.000 olmuş.

• 85 e sıfır polo varken kim alır
    Yok efendim cam tavanmış yok efendim led farmış yorgunluk algılama sistemi varmış çok lazımdı
    Araba aynı araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 27 Eylül 2019; 12:35:49 >
  • 140-150 e polo mu alınır.
    Git o paranın yarısına e46 325i al.
    Km si düşük.
    Hayatın boyunca mutlu yaşa. En azından arabam var dersin.

Extra kalan paranla da araba opsiyonları ekler. Yeni gibi olması için bakımlarını vs yaptırır ve uzun yıllar tertemiz binersin.

1.0 motor alıp deli gibi vergi ödemektense
    15 yaş ustu 2000-2500cc aralığında dolu sağlam araba almak daha iyi.

• İLANI TAKİP EDENLER BİLİR ARACA YAPTIRDIĞIM TEK BİR EXTRANIN OPSİYONUN FİYATINI DAHİ EKLEMEMİŞTİM VE 135.750 TL FİYAT YAZMIŞTIM VEDE 10 EKİM PERŞEMBEYE KADAR SATILDI SATILDI SATILMADI BİR BİR HEDİYE EDECEĞİM HERŞEYİ HESAPLAYIP FİYATA DAHİL EDECEĞİM DEMİŞTİM.KEŞKE 135.750 İKEN FİYAT ARASAYDINIZ

• 152 bin olmuş fiyat, adam ikinci el arabaya resmen enflasyon ötv kdv vırt zırt zammı yapıyor sonra vazgeçip indirim yapıyor yine alıcı çıkmayınca atar yapıp fiyatı yükseltiyor

Şaka maka arabanın fiyatı altınla dövizle yarışıyor, bir düşüyor bir çıkıyor
  • quote:

DİLEDİĞİNİZ VAKİTTE ÇEKİNMEDEN ERKEN GEÇ FARKETMEZ ARAYABİLİRSİNİZ.CEVAP VEREMEZSEMDE BEN SİZE DÖNERİM.

Şu cümleyi okurken nedense çok üzüldüm.
  • İlan no: 691609980

Gülmek ve stres atmak için bakınız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bin werim yazdım whatsapp'tan. engelledi
  • Bence arkadaş konusu yürüsün diye parodi yapıyor olmalı
  • Bi de 3240 tramer kaydı varmış aracın

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

Alıntıları Göster
    her haighline donanımda led far yok diye biliyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.