Şimdi Ara

160 bine alinan polonun elinde kalmasi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
49.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okanclskn

Sende iyiki 1.0 polo aldın her yerde öve öve bitiremiyorsun. 150ye 2017 18binde ful dizel a3 satıyorlar çim biçme motorlu araçlara 145k çekenlerin yanında durma. Sıfır dersen de 140 civarlarında ful paket 1.6 dizel 136bg i30 alınıp yıllarca binilir.
    Turkiye de i30 satisi durmus hala i30 diyorlar.
    Bahsettikleri arabanin satisi bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Diyecek bir şey bulamayan vw trolü konuyu avrupa satışına getirdi :)

Bu markayı savunan birinden de zaten ne beklenir.
  • yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

:) Diyecek bir şey bulamayan vw trolü konuyu avrupa satışına getirdi :)

Bu markayı savunan birinden de zaten ne beklenir.
    Aldığı mal çöpte olsa savunan tiplere hastayım. Ölümüne savunurlar ben de keyifle izlerim. Bunlara cevap vermeyeceksin ki daha çok çıldırsın :D
  • Varını yoğunu bir araca yatırıp sonra da ölümüne fanatikliğini yapan boş beleş bir adamsın forum köşeleri hariç hayatında kimse seni takmıyordur. Vw’den 5 kuruş para kazanmazsın ama gelir reklamını yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Varını yoğunu bir araca yatırıp sonra da ölümüne fanatikliğini yapan boş beleş bir adamsın forum köşeleri hariç hayatında kimse seni takmıyordur. Vw’den 5 kuruş para kazanmazsın ama gelir reklamını yaparsın.
    Insan karsisindakini kendinden bilirmis diye bi soz vardir.

Beni ne kadar taniyorsun ? Yaptiklarimi ve yapiyor oldugum seyleri soylesem iban no nu at yada bir iki isim veriyim yardimci ol dersin.
    Hayatta cok rastgeldim senin gibi pesin hukumlulere, ancak hicbir yere varamadilar.

Ben malimla ovunmuyorum. Hic dusunmedinmi neden boyle koru korune yaziyorum burda diye? Cunku kiskanc ve hasis insanlarin nefret dolu anti vag paylasimlari gercekten mide bulandiriyor.
    Yoksa hayatta para verecegim araba degildir Poli yasa golf yada diger b c segment arabalari.
    Ben yurt disinda yasadim yillarca, burda hepinizin hayalini kurdugu arabalara bindim sahip oldum, ( mustang gt, 370z, s2k, typer, corvette, e90m3, z4si, k20swap civic vsss )

O yuzden burda soylenenler komedi gibi geliyor bana. Insanlarin nasil nefretle vag hakkinda konustuklarini gorunce bende boyle yaziyorum ( yazdiklarimin arkasindayim ).

Yoksa vag umrumda degil, yarin satar istersem e350 alir keyfime bakarim.

Su soylediklerime bile bir kulp bulur takarsiniz.
    Bu arada ozelden kufur eden arkadaslara cvp bile vermiyorum.
    Herkes kendine yakisani yapar.
    Misliyle iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 3 Şubat 2019; 23:30:57 >

• Ne zamandır Türkiye'desin?

• Hocam size yemin ederim karısını çocuğunu arabaya galoşla bindiren birini tanıyorum ahahaha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Ne zamandır Türkiye'desin?
    4 ay

• Polo diye arattım.. Filtreden en yüksek fiyat.. en başta çıkan turuncu polodanmı bahsediyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

4 ay

Alıntıları Göster
    Profilinde 1988 dogumlu oldugun yazili.
    Yani 30 yasini yeni bitirdin.
    18 yasinda ehliyet aldigini dusunursek 12 senedir arac kullaniyorsun.
    9 tane araç yazmissin "bunlara sahptim" diye. Sondaki vs. Vs. yi saymadim bile.
    Her sene bi araba mi değiştin cidden merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 3 Şubat 2019; 23:50:46 >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Evet 145 binlik olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95beygir 1motor. Uçan dijital gosterge olsa nolur

• 2 tane life alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda attığın mesajlardan sonra 500tane araba alıp satmış olman bir şeyi değiştirmez. Ya aşırı fanatiksin ya da satış temsilcisi falansın. Başka açıklaması olamaz 145binlik 95hp poloyu savunmanın.

Uzakdoğu arabalarında bu donanım yok dersin, 40-50bin uyguna benzer donanımı görünce konuyu Avrupa satışına getirirsin.

Yeni kasa polo 313bin, 8yıllık yaris 214bin satmış avrupada. Uzakdoğulu markanın avrupada bu kadar satması daha büyük başarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yukarıda attığın mesajlardan sonra 500tane araba alıp satmış olman bir şeyi değiştirmez. Ya aşırı fanatiksin ya da satış temsilcisi falansın. Başka açıklaması olamaz 145binlik 95hp poloyu savunmanın.

Uzakdoğu arabalarında bu donanım yok dersin, 40-50bin uyguna benzer donanımı görünce konuyu Avrupa satışına getirirsin.

Yeni kasa polo 313bin, 8yıllık yaris 214bin satmış avrupada. Uzakdoğulu markanın avrupada bu kadar satması daha büyük başarı.
    Hocam bence arkadaş ya psikolojisi bozulmuş ya da bizimle billur geçiyor :)) ama herkese cevap verme gayretini takdir ettim arkadaşın. İş hayatında da böyle ise çok başarılı biri olacağına eminim

• "Yurtdışında c63amg, 370z falan binilebilir, normal, ama Türkiyede boş polo binebilirsen büyük olay olaydır, aşırı övmek gerekir" anlamı çıkardım ben, o 2 sene Hollanda pek yaramamış gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 4 Şubat 2019; 8:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bilhassa burdan yazdim, ozelden yazsam adamin hakkimda soyledigi 9 senede 9 araba nasil olur sozu havada kalacakti.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.