Şimdi Ara

1600cc secim - bmw316 / VolvoS60 / Mercedes C180-AMG / Volkswagen CC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 318i daha zevkli bir araç 1.6 170 hp twinturbo.
  • Adamlar boş 3 serisi alacağına CC al demiş. Konfor olarak fark yok demiş. Ulan Vw sen neymişsin ya bide zorlarına gitmiş vw bu araçların yanına yazılmaz denilince.

CC'nin geliş fiyatı bu araçlarla aynı olur eminim. Ozamanda kusra bakmayın ama bu araçların yanına vw tabiki yazılmaz.
  • terchimi CC den yana kullandım, haftaya aracı alabilecegim, daha detayli bilgiyi o zaman isteyene verebilirim.
  • Dolu VW CC hepsine tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulderbaba

terchimi CC den yana kullandım, haftaya aracı alabilecegim, daha detayli bilgiyi o zaman isteyene verebilirim.

Kardes cok dogru bir tercih yapmissin.CC konfor, kalite ve karizma yonunden bu araclarla ayni seviyededir.Ozellikle arka koltuk diz mesafesi sinifinin en iyisi.Simdiden hayirli olsun inceleme bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf dizayn olarak bile 3.16i beklenir kasa yeni, mukemmel dusunulmus. Zaten arabanin ne olduguda belli. Fakat 3.16 degilde 3.20 deseydiniz iste o zaman tadindan yenmezdi
  • S60 r modeli normal s60 a göre daha konforlu ve sportif bi sürüş sağlıyor test edersen dikkat et aracın modeline
  • quote:

1600cc'ye kadar olan motorlarda seçim için sağlam argumanlara ihtiyacim var.

- bmw 316-F30 (Yıl sonu geleceği belirtiliyor)
    - VolvoS60-RDesign
    - Mercedes C180-AMG
    - Volkswagen CC (Nisan'12 de geleceği belirtiliyor)

Aracin otomatik vites olmasi zorunlu...
    Sizin seciminizin hangisi oldugunu ya da başka varsa bir seçiminiz onu da nedeniyle birlikte belirtebilir misiniz?

F30 316 bence beklenmeli ve öyle karar verilmeli.

Mercedes yeni 1.6 turbo motoru 7g ile kombine ederse o da güçlü bir alternetif olur.

İkisi de içe sinmezse S60 istenilen şekilde konfigüre edilip alınabilir.
  • Bmw mersoya göre çok daha iyi.Dosbagen yazılmaz diyeni alnından öpeyim O kadar güzel bir CC modelini berbat ettiler kesinlikle o para bağlanmaz.
    Volvo çok güzel bir araç 2. elde satılması biraz nazlı onu düşünmezseniz hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.
    S60'ın dışında;
    Benim tercihim ne merso ne bmw olurdu 2. el temiz eski kasa CC yi alır keyifle binerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 18 Mart 2012; 21:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

yıl sonunu bekleyecekseniz bmw

yarın almayı düşünüyorum diyorsanız volvo s60

c seneye kasa değiştiricek ve çok yakıyor .uzak durun

volkswagen zaten bu arabaların yanına yazılmaz

Üzerine daha fazla bi şey yazmaya gerek yok.

• valla arkadasa hayırlı olsun..
    sahsen ben 316 kasayı ve fiyatını merakla bekliyorum
  • quote:

terchimi CC den yana kullandım, haftaya aracı alabilecegim, daha detayli bilgiyi o zaman isteyene verebilirim.

Hocam ne yaptın sen?
    CC tercihinizden dolayı forumda bir kitlenin ızdırap duymasına yol açtınız, bilginiz olsun..
  • C iyi bir secim olabilir. Kasa degisecek diyen arkadaslar var. W205 2014 ten once cikmayacak. 3 kasa icin de soyle bir durum soz konusu 316 bekleyecekseniz sene sonuna kadar ötv zammı eski seviyeye cekilecek deniyor 320 alinabilir.
  • C serisi 2014'te kasa değiştiricek en az 2 yıl var insanları yanlış yönlendirmeyin. Her neyse dış görünüş,tasarım, işçilik olarak C serisi tabii ki. Fakat 1.6 motor ve eski tip şanzıman dezavantajlı çok yakıyor. Ama aracın performansı gayet güzel bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

C serisi 2014'te kasa değiştiricek en az 2 yıl var insanları yanlış yönlendirmeyin. Her neyse dış görünüş,tasarım, işçilik olarak C serisi tabii ki. Fakat 1.6 motor ve eski tip şanzıman dezavantajlı çok yakıyor. Ama aracın performansı gayet güzel bence.

evet bu yuzden tercih etmedim. ozellikle eski sanziman benim tercihimi etkiledi. iscilik olarak iyi gormuyorum pek dogrusu, ozellikle teknik konularda cok berbat mercedes bana gore. hala led'li park sensoru uyarisi yapmak araca her bindigimde gulumsememe neden oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

1600cc ve neredeyse alti haneli bir fiyat!... ben buna guluyorum...

dolu donanımı olan bir arac bana 70bin uzerine maloldu (ötv indirimi ile). 6 haneli fiyatlara CC almazdim orasi kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Kardes cok dogru bir tercih yapmissin.CC konfor, kalite ve karizma yonunden bu araclarla ayni seviyededir.Ozellikle arka koltuk diz mesafesi sinifinin en iyisi.Simdiden hayirli olsun inceleme bekleriz.

teşekkürler, dolu bir CC digerlerine gore bende de ağır bastı. incelemeyi sizlerle paylasacagim.
  • quote:

Forumda büyük tepki çekeceksiniz, enayi, keriz vb. bir sürü yakıştırmalar.

Ama gerçek hayatta aracın duruşu standart Passat'tan çok farklı, ben makyajsız kasanın 1.8 TSI 160hp-7 ileri DSG'sini Ankara-Konya Yolunda yarım saat test etme fırsatı bulmuştum, gerçekten ağzım kulaklarımda inmiştim, çerçevesiz camlar, cam tavan, bej alkantra-deri döşeme, ahşap kaplama, konsolda renkli ekran vs. çok güzel araçtı.. Trafikte de ciddi ciddi dikkat çeken bir araç kim ne derse desin.

Fiyatına değer mi değmez mi bilemem, ama üzmeyeceği kesin.

Bir de Garantinizi mutlaka 2+2 şeklinde 4 seneye çıkarttırın, araçtaki DSG'nin 3. nesil kavrama olup olmadığını kesinlikle öğrenin + kullanma kılavuzunu harfi harfine okuyun, turbo motorlu çift kavramalı şanzımanlı bir araçtan bahsediyoruz malesef bir Japon aracı gibi yağ-su koy git abi diyemiyorum... Kompleks bir ünite, kullanma talimatlarına birebir uyulması gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: nilve

quote:

Hocam ne yaptın sen?
    CC tercihinizden dolayı forumda bir kitlenin ızdırap duymasına yol açtınız, bilginiz olsun..

:) valla yaptik bir cilginlik..
    herkese bir mesrubat ismarlayayip gonullerini alayim ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

C serisi 2014'te kasa değiştiricek en az 2 yıl var insanları yanlış yönlendirmeyin. Her neyse dış görünüş,tasarım, işçilik olarak C serisi tabii ki. Fakat 1.6 motor ve eski tip şanzıman dezavantajlı çok yakıyor. Ama aracın performansı gayet güzel bence.

evet bu yuzden tercih etmedim. ozellikle eski sanziman benim tercihimi etkiledi. iscilik olarak iyi gormuyorum pek dogrusu, ozellikle teknik konularda cok berbat mercedes bana gore. hala led'li park sensoru uyarisi yapmak araca her bindigimde gulumsememe neden oluyor :)

Tercih etmemenizi anlarim, tercihinize de saygi duyarim ama su yorumunuz cidden komik.

Birakin artik su VW'yi premiumlarla ayni seviyede, hatta daha kaliteli gostermeyi.

Sonra da "niye vosvosa ve kullanicilarina giciksin" derler.

Tamam, sakinim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.