Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

1600cc secim - bmw316 / VolvoS60 / Mercedes C180-AMG / Volkswagen CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600cc'ye kadar olan motorlarda seçim için sağlam argumanlara ihtiyacim var.

- bmw 316-F30 (Yıl sonu geleceği belirtiliyor)
    - VolvoS60-RDesign
    - Mercedes C180-AMG
    - Volkswagen CC (Nisan'12 de geleceği belirtiliyor)

Aracin otomatik vites olmasi zorunlu...
    Sizin seciminizin hangisi oldugunu ya da başka varsa bir seçiminiz onu da nedeniyle birlikte belirtebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulderbaba -- 5 Mart 2012; 9:58:15 >

• yıl sonunu bekleyecekseniz bmw

yarın almayı düşünüyorum diyorsanız volvo s60

c seneye kasa değiştiricek ve çok yakıyor .uzak durun

volkswagen zaten bu arabaların yanına yazılmaz
  • dizel ekonomik seçim şartı yoksa C 180K AMG en ideal tercih...
    yada 316 ama yaklaşık 1 senesi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

yıl sonunu bekleyecekseniz bmw

güzel yorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

dizel ekonomik seçim şartı yoksa C 180K AMG en ideal tercih...
    yada 316 ama yaklaşık 1 senesi var...

diger araclarin otomatik dizeli bulunmuyor (otomatik zorunlulugunu belirtmemisim kusura bakmayin)
    C180 AMG secimindeki nedeniniz nedir?
  • quote:

C serisi bu sene kasa degistirmedi mi?
    volkswagen'in neden bu arabalarin yanina yazilmayacagini da belirtebilir misiniz? :) subjektif yorumlari toplayip, objektif bakmaya calisacagim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulderbaba

quote:

volkswagen'in neden bu arabalarin yanina yazilmayacagini da belirtebilir misiniz? :) subjektif yorumlari toplayip, objektif bakmaya calisacagim ;)

mercedes c serisine sadece ufak bir makyaj yaptı. kasa yıllardır aynı.kasa aslında çok da önemli değil de 1.6 motor 1.8 7 ilerilere göre çok yakıyor

içi normal passat ile birebir aynı olan bir aracın sadece coupe gibi görünüyor dye üstüne 20-30 milyar vermek bence mantıklı değil.

vw ,premium araç üreticisi değil.audi a4 bu araçların yanına yazılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

mercedes c serisine sadece ufak bir makyaj yaptı. kasa yıllardır aynı.kasa aslında çok da önemli değil de 1.6 motor 1.8 7 ilerilere göre çok yakıyor

içi normal passat ile birebir aynı olan bir aracın sadece coupe gibi görünüyor dye üstüne 20-30 milyar vermek bence mantıklı değil.

vw ,premium araç üreticisi değil.audi a4 bu araçların yanına yazılabilir.

o zaman C180de ciddi degisiklik olacak diyorsunuz, peki.
    Evet 1.8 ile gelen 7 ileri şanzıman, 1.6 ile gelmiyor

Audi A4'un maalesef 1600cc alti bir motoru bulunmuyor, sene sonu A3 sedan gelecek diyorlar belki onun yerine geçer.

• quote:

Arkadaşım adam koymaya değer görmüş koymuş.
    Tamam sevmiyorsunuz etmiyorsunuzda felaket bir VW gazı var sizde.
    Her yoruma, her soruya içine VW karalaması, aşağılaması katarak ekleme gibi bir zorunluluk DH Otomobil Bölümünde,
    yanlışlıkla böyle bir zorunluluk var gibi algıladınız sanırım sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz.

Ben böyle bir tercih ikileminde kalsam,
    Eğer dizel şartı yoksa kesinlikle Mercedes, çünkü yapılan makyajla cidden iç-dış müthiş bir araç oldu.
    Sonra eğer alınabiliyorsa dolu bir Bmw 3. (Spor araç kullanmak sizi rahatsız etmeyecekse, konfor arıyorsanız uzak durursunuz)
    Sonra yeni S60
    Sonra Passat CC Gelir.
    Ancak şunu belirteyim eğer bu araçların sadece boş versiyonlarını alacaksanız dolu bir Passat CC alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 5 Mart 2012; 1:05:25 >

• mercedesin 1.6 litre atağından sonra yusuflayan borusan eskiye göre inanılmaz agresif fiyatlama yapıyor, o yüzden ben olsam her halükarda, almayacak olsam-beğenmesem dahi bmw 316'yı beklerim, fiyatı mutlaka s60 t4 ve c180k'ya da yansır.

passat cc zaten bu araçların ayarında bir araç değil 7 yıllık platform, şaibeli motor-şanzıman ve düşük marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

mercedesin 1.6 litre atağından sonra yusuflayan borusan eskiye göre inanılmaz agresif fiyatlama yapıyor, o yüzden ben olsam her halükarda, almayacak olsam-beğenmesem dahi bmw 316'yı beklerim, fiyatı mutlaka s60 t4 ve c180k'ya da yansır.

passat cc zaten bu araçların ayarında bir araç değil 7 yıllık platform, şaibeli motor-şanzıman ve düşük marka.

evet mantikli, bmw'deki sıkıntım aracın buyuk ihtimal manuel olarak gelecegi. cunku borusandan doyurucu bir cevap alamadim hala.
  • Cc hariç hepsini inceledim, tercihim kesinlikle 3.16 olurdu. Yeni kasası gerçekten mükemmel olmuş. Ardından C180 gelir. S60'ın 1.6 dizeli beni oldukça heyecanlandırmıştı ama inceledikten sonra benim tarzıma uzak olduğunu gördüm. Sizin için acil bir ihtiyaç mı o önemli. Yeni C serisi bomba gibi gelir onu da söylemeden geçmeyeyim.
  • 1 haftadır c serisi kullanıyorum. Sıfır aldım şu anda 14 litre yakıyor performansı kötü diyenler mercedes aldım diye 3-4000 cc performansı bekliyorlar sanırım arabadan eger sizde böyle bi durum yoksa performansı geyet güzel. Malzeme kalitesi güzel. başka sormak istedigin olursa cevapllarım. 3.20 ile bunun arasında kalmıştım bunu aldım pişman olmadım tavsiye ederim sizede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

1 haftadır c serisi kullanıyorum. Sıfır aldım şu anda 14 litre yakıyor performansı kötü diyenler mercedes aldım diye 3-4000 cc performansı bekliyorlar sanırım arabadan eger sizde böyle bi durum yoksa performansı geyet güzel. Malzeme kalitesi güzel. başka sormak istedigin olursa cevapllarım. 3.20 ile bunun arasında kalmıştım bunu aldım pişman olmadım tavsiye ederim sizede.

yorumunuz icin tesekkurler,
    mercedes c180'in icime sinmeyen iki yonu var. 1.si yakit tuketimi ve eski teknoloji sanzimani..2.si ise teknolojik ozelliklerden yoksun olmasi. VW bile 6.5 inch dokunmatik ekranla süslerken arabalarini, Mercedes'in hala LED tabanli park sensoru olmasini aklim almiyor.
    Onun disinda sanirim en iyi dis gorunum C180-AMG de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulderbaba -- 6 Mart 2012; 14:10:25 >
  • yol tutuş ve sürüş keyfi derseniz 316
    konfor ve rahatlık derseniz s60(!)
    dış görünüşe önem veriyorsanız c180
    yalnız c180 ler vergi zammından beri 1.6 5 ileri şanzumanla geliyor ve bence 1.8 7 ileri şanzuman ikilisine göre bir hayli başarısız araç çok güzel görünüyor cam tavanlı olursa bide hele ama kasa değiştiricek zaten ben olsam c180 i elerdim.
    ben şahsen volvoyu seçerdim bide r design demişsiniz gerçekten hoş duruyor r design s60 ın premium hisside tartışılmaz. s60 iyi bir seçim olurdu bence
  • 316i beklenir. Sanzumani, ic ve dis tasarimi, motoruyla en iyi secim. 116i ile 7 litre yakan taniyorum. İstediginizde iyi de kaciyor.

Ben sahsen Volvo ve VW'yi direk elerim bu iki marka yaninda. C180K da eski tip turbosuz motor oldugu icin hem gitmiyor, hem cok yakiyor. 5 ileri antik sansumani ise cabasi. Dis tasarimda da BMW'ye rakip olamaz bence. Ama ic mekani cok kaliteli bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda 102 beygirlik arabanın gitmediğini sık sık okuyordum da, aynı sınıfta 156 beygirlik arabanın gitmediğini sıkça okumaya başladım artık.

Kalite yerlerde. Artık tek kriter aracın 0-100 hızlanması ve gidip gitmemesi oldu. Bir başkasına soruyorsunuz, 102 beygirlik araba bile gayet de gidiyor.
  • cc al geri kalan para cebinde kalsın.c serisi ve 3 serisi ile konfor yönünden eksiği olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

316i beklenir. Sanzumani, ic ve dis tasarimi, motoruyla en iyi secim. 116i ile 7 litre yakan taniyorum. İstediginizde iyi de kaciyor.

Ben sahsen Volvo ve VW'yi direk elerim bu iki marka yaninda. C180K da eski tip turbosuz motor oldugu icin hem gitmiyor, hem cok yakiyor. 5 ileri antik sansumani ise cabasi. Dis tasarimda da BMW'ye rakip olamaz bence. Ama ic mekani cok kaliteli bir arac.

CC nin 7 ileri DSG sanzimanini BMW'nin yeni sanzimanina gore daha eski teknoloji mi buluyorsunuz? detayini biliyorsaniz aciklarmisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

316i beklenir. Sanzumani, ic ve dis tasarimi, motoruyla en iyi secim. 116i ile 7 litre yakan taniyorum. İstediginizde iyi de kaciyor.

CC nin 7 ileri DSG sanzimanini BMW'nin yeni sanzimanina gore daha eski teknoloji mi buluyorsunuz? detayini biliyorsaniz aciklarmisiniz?

VW'nin DSG7'si de guzel bir sanzuman ama pek dayanikli degil. 250 Nm tork siniri var, ariza cikarma ihtimali yuksek, kirilgan bir kuru sanzuman. BMW'lerde kullanilan ZF8 tek kavramali olmasina ragmen cok iyi bir sanzuman. Bentley'den, Rolls Royce'lara, 760Li'ye kadar ust segment araclarda da kullanildi. Kesinlikle tercih ederim. Ama CC'ye ZF8 degil PDK taksalar, yine bu karsilastirmaya almam. Orasi ayri...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.