Şimdi Ara

167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
21
Favori
38.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WrathChild

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/t6-ultra-sogutma-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-P396832835

T6 ultra tekrar stopa girmiş. X6 mı bu T6 mı ? R5 3600
    İkisi de pişman etmez n11 yorumlarını okuyarak değerlendirebilirsiniz. Yalnız T6'da fanların biri %100'de çalışıyor, X6 ile ilgili şimdilik öyle bir şikayet gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

İkisi de pişman etmez n11 yorumlarını okuyarak değerlendirebilirsiniz. Yalnız T6'da fanların biri %100'de çalışıyor, X6 ile ilgili şimdilik öyle bir şikayet gelmedi.

Alıntıları Göster
    İlk geldiği haliyle fanlardan birinin %100 çalışmasından dolayı biraz ses yapıyor, fakat bu konuda görüp fanların yerlerini değiştirdim ses kesildi. T6 Alan arkadaşlara takmadan önce bu işlemi yapmalarını öneririm. Bu işlemden sonra Ryzen 5 3600 kutusundan çıkan stok fandan daha sessiz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator536 -- 29 Temmuz 2020; 13:37:47 >

• matx anakartı ölçtüğümde enine 12 cm boşluk var. Uyuyor mu bu soğutuculardan rgbli olanı? Satış ilanında 12,5cm demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i9-9900kf işlemcim var Thermaltake NIC F3 soğutucu ile kullanıyorum. 86 dereceyi görüyor, snowman x6 alsam daha iyi sonuçlar alır mıyım?
    yoksa bütçem dahilinde MSI Core Frozr L, ikinci el noctua gibi soğutuculara mı yönelmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-841E5BA2A

i9-9900kf işlemcim var Thermaltake NIC F3 soğutucu ile kullanıyorum. 86 dereceyi görüyor, snowman x6 alsam daha iyi sonuçlar alır mıyım?
    yoksa bütçem dahilinde MSI Core Frozr L, ikinci el noctua gibi soğutuculara mı yönelmeliyim?
    400 TL civarı bütçe varsa Arctic Freezer 34 eSports DUO alınabilir.

167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkabileceğim max bütçe dediğiniz gibi 400tl, fakat over clock yapmayı bilmiyorum, denemeyeceğim de:) bu durumda 200-250tl civarı beni kurtarabilecek bir tavsiyeniz var mıdır? Yoksa bu işlemciye illa üst segment mi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-841E5BA2A -- 30 Temmuz 2020; 0:56:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-841E5BA2A

Hocam çıkabileceğim max bütçe dediğiniz gibi 400tl, fakat over clock yapmayı bilmiyorum, denemeyeceğim de:) bu durumda 200-250tl civarı beni kurtarabilecek bir tavsiyeniz var mıdır? Yoksa bu işlemciye illa üst segment mi gerekir.
    Overclockla uğraşmam diyorsanız ilk sayfadaki Snowman X6 yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Overclockla uğraşmam diyorsanız ilk sayfadaki Snowman X6 yeterlidir.

Alıntıları Göster
    çok sağolun hocam, okumaktan araştırmaktan kafam yanacaktı artık:)
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl değiştirdiniz fanları ? Direk yerlerini mi değiştirdiniz metal kıskaçları çıkarıp yoksa pervaneleri mi değiştirdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Hocam nasıl değiştirdiniz fanları ? Direk yerlerini mi değiştirdiniz metal kıskaçları çıkarıp yoksa pervaneleri mi değiştirdiniz ?
    Metal kıskaçları çıkarıp yerlerini değiştirdim hocam
    Anladım neyse taktık artık şimdilik bi ses fark etmedim ben pek. İşlemcinin kendi soğutucusunun soketine taktım direk dümdüz yanıyor ışıklar. Anakartın uygulamasından değişmiyor
  • benim soğutucu çok fazla titriyor (normalde titremiyor ama dokununca rahatça hissediliyor) montajda hata mı yaptım acaba. kasa bilgisayarın üstünde mouse'da bile hissediyorum bazen titreşimi. geçen kasayı değiştirdim sonra eski kasaya geri aldım soğutucuyu sökmeden ondan sonra başladı, ilk aldığımda kasa değiştirene kadar yoktu sanki bu titreme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Ağustos 2020; 0:32:46 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Titremesi normal değil.Ya peteğin montaji gevşek veya fanlar titretiyor...

• şimdi baktım tam hızda dönen fanı elimle durdurunca çok hafif bir titreme kalıyor, o yapıyor sanırım. daha önce yapmıyordu ama ya da ben hissetmedim yarın baştan takayım bi en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Ağustos 2020; 0:45:36 >
    Hangi işlemci icin kullanıyorsunuz hocam

• kocaman29 kullanıcısına yanıt
    Ryzen 3600 yazmış ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanların birisi son hızda çalışıyor x6 rgb için ancak modu dc ye getirince sorun bende düzeldi. Rgbler yanmıyor şimdide :D bu şekilde bıraktım sessiz olması daha önemli
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.