Şimdi Ara

167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
21
Favori
38.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stok fanla oyun oynarken 91 dereceleri görüyor r5 3600 o yüzden X6 alacağım ama n11'deki satıcılar görsellerde ürün boyutlarını farklı girmiş. tam ölçüleri olan var mı kasasından örnek verebilir mi? Anakarta sığar mı emin olamadım çünkü.
  • daredevil60 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın işlemciye 1.45V vermeye devam ederse yakında servis yolu görünür.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bios ayarı vs yapılmadı, default ayarlarla kullanıyor. Yük altında program max. değeri göstermiş, herhangi bir problem teşkil eder mi? İlla undervolt mu yapılması gerekli bu işlemci için?
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ben R5 3600 için aldım ama içinden çıkan takma aparatı farklı sanırım, anakarttaki vida deliklerine gelmiyor oradan gol yedim monte edemedim o yüzden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ameyt88 kullanıcısına yanıt
    Hocam amd için vida deliğine gerek yok anakartta işlemcinin altındaki ve üstündeki plastik siyah plastiklere soğutucunun altında takılı olan klipsleri biraz bastırarak takacaksınız.
    Siz sanırım intel için olan aparatı anakarta takmaya çalışıyorsunuz.

167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower
    167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 19 Ağustos 2020; 14:5:31 >

• bende bu anakart apartları olmadıgından takamadım sogutucuyu. bunu elde etmenin bir yolu var mı satıs yeri vs var mı bu zımbırtının?
  • ssuqunet S kullanıcısına yanıt
    Amd içinmi soruyorsunuz anakartın üzerinde gelir.
  • evet amd icin ama ben onu atmısım heralde, bir yerde falan satılıyor mu o acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

evet amd icin ama ben onu atmısım heralde, bir yerde falan satılıyor mu o acaba?
    İşlemci ayağı diye aratın
  • tesekkurler ismi buymus demekki
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler halletim şimdi, ben o aparatı felan unutmuştum kutuda duruyordu aklıma bile gelmedi.

Bu arada ürünü alacak arkadaşlar, üründen 3 ilan var n11 de. Benim aldığımda sanırım 11-12 cm yazıyor boyutlara görselde ama 14 cm uzunluğu gayet. Dual ram vardı mAtx olunca anakart ramlerden birinin üstüne geliyor soğutucusu olduğu için. Tek taraftaki fanı biraz yukarı kaldırınca sorunsuz oturdu.
  • gigabyte b450 s2h için kullanan varmı? sanki ramden takılmayacak gibi?
  • b450m s2h çift ram takılı uyarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardMuz

b450m s2h çift ram takılı uyarmı
    B450m s2h ve çift Ram takılı 4 borulu olan modelde sıkıntı olmadı.

@oblako

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b450m s2h iki ram takılı 12 cm çift fanlı 6 borulu olan sorunsuz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

b450m s2h iki ram takılı 12 cm çift fanlı 6 borulu olan sorunsuz oluyor.

Corsair 400r mi kasaniz? Eğer öyle ise bende de aynısından var ama 7 - 8 yıl olacak alalı, ışıklı mışıklı bir şeye geçmek istiyorum ama bu kasanın üstüne de kasa bulmak zor. Bulsak bile 1000tl.den fazla vermek gerekir. 300-400 civarına, bu kadar performansı olmasa da, uzmeyecek bi kasa var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Evet 400r. Bilemiyorum. Bana fazlasıyla yetiyor. 300 liraya plastik 3. sınıf çin malı kasa ancak alabilirsiniz heralde. Bence kasayı elden çıkarmayıp rgb mod vs. yapsanız daha iyi olur.
  • quote:

Evet 400r. Bilemiyorum. Bana fazlasıyla yetiyor. 300 liraya plastik 3. sınıf çin malı kasa ancak alabilirsiniz heralde. Bence kasayı elden çıkarmayıp rgb mod vs. yapsanız daha iyi olur.
    Yan tarafa plexi yapmak aklıma geldi ama onu yapsam bile psu tüneli olmayacak. Artık süper bi fırsat gelirse o zaman değerlendiririm hocam. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

b450m s2h iki ram takılı 12 cm çift fanlı 6 borulu olan sorunsuz oluyor.

cevap için teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Corsair 400r mi kasaniz? Eğer öyle ise bende de aynısından var ama 7 - 8 yıl olacak alalı, ışıklı mışıklı bir şeye geçmek istiyorum ama bu kasanın üstüne de kasa bulmak zor. Bulsak bile 1000tl.den fazla vermek gerekir. 300-400 civarına, bu kadar performansı olmasa da, uzmeyecek bi kasa var mı?

Alıntıları Göster
    Bende aynı şekildeydi pc içini yükseltince MSI MAG Forge 100M aldım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.