Şimdi Ara

167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
21
Favori
38.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    r5 3600 ile beklentim 10-20 derece soğutsa yeter şeklindeydi, stok soğutucuyla pubg vs denediğimde 90ları görüyordu, şimdi 60-65 lerde geziyor oyunda. max 70i gördü.
    boştayken de bu mesajı yazarken 35-45 arası gezindi. Genelde 40 civarı takılıyor normal kullanımda.
  • Bunu taktım ama çıkartamıyorum, yapabilen var mı

DÜzenleme: Çıkarması zormuş. 2 kişi yapmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 29 Ağustos 2020; 20:8:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 3770 için aldım. Prime 95 testinde 93 dereceleri görüyordu. Tabi bunda eski macunun kötü olmasının da etkisi vardır. Şu an 65 lerde takılıyor.Kutudan çıkan macunu sürdüm. Fanı sesli çalışıyor sürtünmeden dolayı öndeki fanla arkadakinin yerini değiştirdim sorun düzeldi.

• Arkadaslar T6 modelinde olan tek fanin son hizda calismasi sorunu T6'nin RGB olmayan modellerinde de var mi ? Ayrica T4 modelinde de ayni sorun var mi ?
  • Arkadaşlar i7 4770k ile akasa venom pico kullanıyorum. 2 tane bakır borusu var 6 veya 4 bakır borulu modellerden alsam oc yapabilir miyim? Şuan 4.1 ghzde kullanıyorum. İşlemci 85 watt çekerken 82 derece oluyor. Yoksa delid mi yaptırmalıyım?
  • Borulardaki yamulma kullanima sorun teskil eder mi? Kargodan boyle geldi..

167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower 167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Borulardaki yamulma kullanima sorun teskil eder mi? Kargodan boyle geldi..

onlar üretimden kaynaklı, bende de 1-2'sinin ucu ezik ama r5 3600 işlemcimi 60 dereceyi geçirtmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

onlar üretimden kaynaklı, bende de 1-2'sinin ucu ezik ama r5 3600 işlemcimi 60 dereceyi geçirtmiyor

Alıntıları Göster
    Saolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

Arkadaslar T6 modelinde olan tek fanin son hizda calismasi sorunu T6'nin RGB olmayan modellerinde de var mi ? Ayrica T4 modelinde de ayni sorun var mi ?
    up
  • aceloq kullanıcısına yanıt
    T4de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

T4de yok.
    Anladim hocam sagolun.
  • Bazı ürünlerde satışa kapalı ibaresi var. Sanırım X6 ve T6 modelleri kalmış satıcıların ellerinde, bunların arasında hangisi daha performanslıdır? r3600 ile kullanılacak. OC yapmayı düşünmüyorum. Duruma göre ya default yada voltaj sabitleyip 4200 olarak kullanmayı planlıyorum. Amaç serin ve sessiz bir çözüm elde etmek.
  • Fistan kullanıcısına yanıt
    Ben de 3600 ile kullanıyorum, RGB renk amacım yoktu, sabit beyaz verse daha iyi benim için ama f/p ürünü olarak aldığım için dert etmiyorum.
    satıcıya x6 ile t6'nın ses açısından farkını sormuştum hemen hemen aynı demişti.
    Aynı şekilde OC amacım vs yok, pubg oynarken 90ları görürken 60-65 arası takılıyor şu an genelde, 70i geçmediği için 20 derece farketti diyebilirim.
    ama sessiz değil, daha önce bu tip soğutucu kullanmadığım için ve genelde sese hassas olduğum için rahat duyarım genelde, bu fanın sesi baya var :) masanın altına dibine itsem işe yarar mı ya da üstü mesh şeklinde kasa değil de kapalı kasa kullansam azalır mu bilmiyorum ama gayet sesli bence :) Tabi 3600'ün stok fanından çok çok daha gürültülü değil, o da gayet sesli çalışıyordu.
  • ameyt88 kullanıcısına yanıt
    Senin bios ayarlarında sıkıntı var ozaman. Şuan benim 3600 1.15v ile 4.1ghz stabil takılıyor. Pubg de 1300rpm ile 63 ün üstünü görmedim R20 de 77 derecede sonlanıyor test üstelik bunlar stok fan ile :)
    Sıvı soğutma ile 4.4ghz 1.32v tam yük 73 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 25 Eylül 2020; 5:37:24 >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş daha var benden 1 ay sonra aldı o da, yine 3600 ve bu fanı aldı. O da aynı şekilde, hatta stok fanda onun sıcaklıklar daha yüksekti. Var demek ki ayarlarımızda ve farklılık, soğutucudan sonra 60-65lere düşünce hiç kurcalamadım

• Ben de x6 fan aldım. 4lü ram sağolsun oturmadı ve o bölgedeki fanı söküp soğutucunun klipsinin takıldığı yeri 4 yukarıya gelecek şekilde açtım ve o şekilde fanı tekrar monte ettim bu şekilde çözüldü olay bilginize. Ram tarafındaki fan biraz üstte duruyor sadece. Çalışmasında bir problem yok.
  • Bu sogutucuda kullanayim diye arctic mx4 almistim bu mavi degil miydi? Sahte mi acaba 167 TL(kargo dahil) Snowman m-X6 AM4(Ryzen)/LGA115X/LGA1366 RGB 6 Heat Pipes/3x90mm Fan/Dual Tower

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    yeni versiyonları bu şekilde. sahte mi değil mi bir yorum yapmak zor
  • Snowman M200 kullanıyorum Ryzen 5 2600 ile. Stok soğutucuya göre fark ediyor, şart değil gibi. Overclock yapmıyorum, 65 dereceyi geçmiyor oyunlarda.

• anakarta tutunma durumu nasıl? düşecek gibi mi yoksa sağlam mı duruyor bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.