Şimdi Ara

17663 TL ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz Freedos 15.6 Fhd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dönemde ihtiyacı olana çok iyi fiyat 👌

Şimdi gerçi birileri gelip , 18 K ya lenovo slim satıldı , yok 15k ya gaming 3 satıldı bıdı bıdı …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 18 Nisan 2022; 19:0:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maksimum Grafik Gücü

e kadar 95 W kadar ilgilenenlerin haberi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi

• acer servisinin yorumlarını okuyun öyle alın derim. yada garantisiz gözüyle bakarak.

• 731 e düştü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Hocam servis yorumları iyi olan bir marka var mı bildiğin ? Benim yok ta …

17663 TL ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz Freedos 15.6 Fhd

• hoodan kullanıcısına yanıt

yaşadığım tecrübelere göre acer ın servisinden daha kötüsünü görmedim. casper la felan kıyaslamıyorum lenovo hp dell monster v.b markalar ile kıyaslıyorum. zaten bir çoğuna artık bdh bakıyor genelde servis memnuniyeti aynı sayılır. ama en azından bdh harici firma ile görüşüp destek alabiliyorsunuz bir şekilde. ama acer de buda yok. servis ne dediyse o. acer de muhattap bulamazsın. tabi ki her servisin memnuniyetsiz müşterileri var ama diğerlerinde ana firma yardımcı olmaya çalışıyor. burda o şansınız yok. artık cihaz alırken servisten dolayı acer ı listeden çıkarttım açıkçası. ürün ne kadar iyi olursa olsun.

Doğrudur hocam geçmiş olsun yaşadığınız kötü tecrübelerden dolayı da , bu işler biraz şans malesef . Acer alıp çok memnun olan da var , Asus Msi alıp illAllah eden de çok . Yani yazmışsınız ki servis yorumlarını okuyup öyle alın . Servis yorumlarına göre malesef hiç bir ürün alınmaz . Hepsinin şikayetleri inanılır gibi değil .

Mesela bence suan dünyanın en sağlam şirketi ürünleri Apple , girin şikayet var a binbir ne şikayetler çıkar …

• 17663 TL ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz Freedos 15.6 Fhd
    17663 TL ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz Freedos 15.6 Fhdamazon
    HP Pavilion Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS, Intel Core i5-11300H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050 TI, 256 GB SSD + 1 TB HDD, FreeDOS, Siyah, 4G8Q9EA
    https://www.amazon.com.tr/HP-PAVILION-15-DK2011NT-4G8Q9EA-%C4%B05-11300H/dp/B09C688WD1/ref=sr_1_3?crid=3ALKW1TIE6KM8&keywords=hp+pavilion+gaming&qid=1650300928&sprefix=hp+pavl%2Caps%2C521&sr=8-3

bu seri çok mu kötü. aradaki fiyat farkına değer mi?

• Fiyat gayet iyi, ihtiyacı olan beklemek istemeyen alabilir. İlerleyen zamanlarda ryzen 6 serisi ile fiyatlar düşer mi, döviz kuru gibi başka değişkenler de olduğu için, bilinmez.

• sorusoran12 S kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayar bu paraya çöp.

• hoodan kullanıcısına yanıt

yani içinden parça çalındığına dair bir sürü şikayet var acer için. hayatımda böyle bir olayı başka bir firmada duymadım.

• İyi fiyat gerçekten. 17'lik fırsatı olsa şaşardım. Bir alamadık

Yani Laptop içinden ne calınabilir ki hocam , biraz abartıldığını düşünüyorum . RAM in tekini mi çalacaklar ? Yada büyük hdd alıp küçük hdd mi takacaklar ☺️

300 TL lik RAM için yapılacak işler değil bunlar , takmayı unutmuşlar vs olabilir . Bu tarz şikayetleri başka markalarda da gördük. Dilersen yollayabilirim 3-5 örnek , yok RAM eksik geldi vs vs

ama mümkündür.

Bir de Ram/SSD yükseltme yapmak için Acer servis müdahalesini zorunlu tutuyor. Yoksa garanti dışı kalıyor. Ger garanti dışı kalması sanki daha hayırlı bahsettiğiniz skandallara bakınca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.3luk modelde kampanya bekliyorum bakalım rez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Asus ile Acer ın servisi aynı. Nedense Asus gömen yok ama Acer i gömen çok. Uzun süredir Acer cihaz kullanırım servis hiç üzmedi. Kısmet sanırım bu işler.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ülkede adın çıkacağına canın çıksın boşuna dememişler ☺️

Girsinler bakalım şikayet sitelerine , Asus , Msi , dell , HP hangisinin müşteri memnuniyeti ne durumda ☺️ aşağıya bir kaç örnek resim ekledim, hepsi birbirinden beter . Bu işler şans işi. Acer kullanıp çok çok memnun olan da var , lenovo Asus kullanıp binbir sorun yaşayanda var .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.