Şimdi Ara

16999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 RTX3050TI, 15.6” FHD 144Hz, AMD Ryzen 5-5600H, 8GB RAM, 512G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16999 TL Acer Nitro 5 AN515-45 RTX3050TI, 15.6” FHD 144Hz, AMD Ryzen 5-5600H, 8GB RAM, 512G

amazon
    Acer Nitro 5 AN515-45 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, AMD Ryzen 5-5600H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050Ti Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN8V7J63

• Bir arkadaşa almıştık nitro 3 sene önce, garantisi biter bitmez anakart uçtu, çöp oldu. O yüzden elim gitmiyor almaya ama fiyat çok iyi ve kasası çok hoşuma gidiyor.

• 8GB RAM, RAM'i garantiden taktırmak için Acer yetkili servisine kargolama ve montaj ücretlerini de hesaba katmakta fayda var. Lenovo gibi RAM'i kullanıcının takmasına izin vermeleri lazım artık.

• 14599'a satıyordu bunu Amazon 2-3 ay evveline kadar. Tekrar düşmeyecek sanırım o fiyatlara.

• deepzelan kullanıcısına yanıt

aynı olayı nitro 5 te yaşadık. hatta 3 kişi almıştık. 1 arkadaşta 2 kere anakart yandı garanti değişti. diğerinde 1 kere yandı kullanıcı hatası dedi servis anakart bozulmasına  ücret istediler tabi ki pc nin sıfır fiyatından daha yüksek bir ücret çektiler. yaptırmadık thh ye verdik. bizi haklı buldu ürün değişimi kararı çıktı fakat satıcı işi yokuşa sürüp ücret iadesi yaptı dava sürecimiz devam ediyor. başına bela almak isteyen arkadaşlara acer ile mutluluklar dilemek istiyorum.

• Bu anakart uçma olayı Acer'lerde sanırım dikkat edilesi bir olasılık. Benim de farklı bir modellerde iki kez başıma geldi. ilki 2 yıl kullandığım pc garantinin bittiği 4. ay, ikincisi 3.yılını doldurmadan anakarttan gümledi. işin kötüsü acer size yeni bir anakartta temin edemiyor. zaten yüksek ihtimalle ürün tr'de yok deniliyor ve PC'nin üç katı anakart parası çıkarıyorlar. Sadece bir pil için 6.7bin tl para istediler varın hesabı siz yapın. Bu yüzden acer almak büyük kumar.

• Ben uzun bir süre acer ve acer nitro da kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Soğutma sistemi bir markadan daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun 3050 ti ve Windows’lu versiyonunu 17999’a Teknosa satıyor.Alınır mı bilmiyorum.Ram için acer müşteri hizmetlerini aradım ücretsiz değişim yapıyorlarmış kendilerinden satın alıp taktırabilir ya da dışarıdan kendimiz alıp serviste montaj işlemini sağlayabilirsiniz şeklinde bilgi verildi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Kendinizde taktırsanız garantisi bozulmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.