Şimdi Ara

16bit hatası,sıyuıracam yardıııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bilgisayarıma format attım ghosttan tekrar yükledim.ama açılırken xp ekranından önce "press a key to restart" dio... başka bir çalışan harddisk ile birlikte bagladıgımda ise xp açılıyooo bu seferde 16bit hatası veriyor... ekrandaki hatayı yollurum.... lütfen yardımlarınızı esirgemeyin yonksa gerçekten sıyıracam.....

• galiba ramlerden kaynaklanan bir hata bu arada resim yok.
  • beyler resmi unutmuşum işte resim
  • Öncelikle hatanın windows'ta mı hardware'den mi kaynaklandığını anlaman gerekiyor. Windows başlarken çalışan tüm programları disable et yani çalıştırma. Makinanı Safe mod(güvenli) açtığında hata alıyormusun onuda kontrol et. Bazen programsal hatalar windows hatası olarak anlaşılabiliyor.
  • iyiekici,

benim şu an kullandığım windowsta ghosttan yüklenmişti... ama windows klasörüne baktım, resimdeki dosya bende yok, ya kullandığın başka bir program hata veriyor yada virüs,trojen olabilir... güvenli kipten spy programları ile tarama yapmanı öneririm, ama en sağlam yol windowsu ghost olmadan yeniden kurman...
  • ya herşey iyi güzelde, makinamı kendi harddiski ile çalıştırmak istediğim zaman makina biostan ötesine gidemiyor....
  • WinXP 16 bit SUBSYSTEM hatası veriyorsa işte çözümü :
    isletim sisteminiz winXP pro isehttp://homepage.ntlworld.com/spencer.greystrong/XPProfiles.exe
    WİNXP home isehttp://homepage.ntlworld.com/spencer.greystrong/XPHomeFiles.exe dosyaları çekiniz...
    bu dosyayı çalıstırınız, hatalı dosya yerine orjinali ile değişecek...
    Yapacağınız işlem çok basit.
    İlk önce başlat>ara seçeneğine girerek, autoexec.nt dosyasının nerde olduğunu bulunuz , Sonra bu dosyayı kopyala-yapıştır C:\windows\repair klasörünün içine atacaksınız. Autoexec.nt dosyasını bu klasöre kopyalandıktan sonra dosyaya sağ tıklayın ve özelliklere giriniz. Özelliklerden salt okunuru işaretleyiniz. Bir daha da bu hata ile karşılaşmazsınız...
    KESİN DESTEK-İSTANBUL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gonderdigin resim arkadasının harddiskinden xp açıncamı oluyor?.öyleyse normal.onda olan bir donanım sende yoktur büyük ihtimalle.tekrar ghost at.ghost işlemini baska makinada yapıpta jumperlerin felan yerini değiştirdinse cd-romla falan cakısmıs olabilir.bu arada ghost imaj danmı yukledin.baska bi bilgisayarın ghostunumu yaptın.
    sistem kendi sisteminse ve hata veriyosa o zamanda donanımda tanıtmak için kurdugun programlardanbirini baska bi partitiona atmısındır.bilgisayara ek harddisk takınca partition isimlerin değişmiş olabilir veya değişmediyse bile o partitionada format atmıs olabilirsin.dosyayı bulamayınca böyle bir bozuk dosya hatası vermiş.
    VM_STI.EXE USB PC Camera yı donanımdan kaldır eger varsa yeniden yukle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 24 Mart 2005, 3:49:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.