hem windows hemde mac sistemlerde Toshiba 16gb flashdisk'imi yoğun olarak kullanıyorum. hız bakımından diğer flashdisk'ler ile aynı. tek seferde büyük dosya transferi yaptığınız zaman (6-8gb) hafif ısınıyor ama bu ısınma kingston'lar kadar değil.
kullandığım model şu anda hepsiburada'da indirimde.
ankara da KULE TEKNOLOJİ de org 5 yıl garantili kıngston 16 gb flaşh bellek 65 tl tavsiye ederim .0312 417 39 58 nolu telefondan sipariş verebilirsin veyawww.kule-teknoloji.com dan da alabilirsin.
16gb gibi büyük bir flash bellek için hız bence çok önemli bu yüzden ihtiyaca göre fiyat limitini arttırmakta fayda var. Bu kingston toshiba vb. ürünler sn'de 4,5-5 mb gibi işkence verici yazma hızlarına sahipler. 8-10 gb'lık dosyayı yazmak süre olarak bir film izlemeyle eşdeğer olabilir. 16gb A-data PD7 olsa uygun fiyata çok iyi olur ama çok pahalılar hatta aşırı pahalılar. Şimdilik bu ürünü tavsiye edebilirim, chip dergisi ödülüde var.http://www.hepsiburada.com/ocz-diesel-16gb-aluminyum-mini-usb-bellek-oczusbdsl16g/productDetails.aspx?categoryid=970&productid=bd72872
evet 16gb flashdisk kullanıyorum, arkadaşında belirttiği gibi biraz ısınma oluyor ama ihtiyaca cevap veriyor
sonunda karar verdim ve aldım ocz diesel 16gb okuma yazma hızı baya iyi fiyat olrak da bence iyi inana beklediğim performasnı veriyor bir 4.7dvdlik oyunu antivirüs-koruma proğramalrı kapalıyken 4 taş patlasa 5dkda atıyo flasa diğer kingtonda falan 12dkyı buluyo cok memnunun herkese öneririm arkadaşlar yalnız alet biraz küçük kaybolmasın diye kolyemin zincirini taktım kutusnun icinden ip vs cıkmıyo ona göre bide kaplamasının metal oluşuda güsel yere düştüğü zamn hemen ayıka biliyorum karar sizin arkadaşlar ben memnunummm. herkese teşekkürler yardımlarınız icin
Bende Sony'nin 8GB lık modeli var.Bende ki modelin 16 lığı da var.Bir araştır,hızı fena değil.Ayrıca sürgülü
37 Liraya kampanya vardı geçen gün sıcak fırsatlarda
o fiyata gider usb hdd alırım. gerçi burda ihtiyaçlara saygı da duymak lazım. boyut v.s.
bence bu durumda en akllı tercih ocz diesel
ocz-diesel al derim çünkü ısınma sorunu yok gibi bişey ve çoz hızlı bir usb bellek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme