Şimdi Ara

16GB Orjinal Stock ROM CWM - v6378 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
35.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle paylaşım için tekrardan çok teşekkür ederim.Ben yükledim bu romu sonra gravitybox yükledim.ama bildirim çubuğu hızlı ayarlarında gravitybox un kareleri çıkmıyor.(cm sifir vs.) bunu düzeltmenin bi yolunu biliyor musunuz.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayasa O kullanıcısına yanıt
    romla alakası olduğunu sanmıyorum aynı durumdan facebookta da şikayet edenler vardı. Güncelleme ile alakalı bir durum olaiblir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skamber

romla alakası olduğunu sanmıyorum aynı durumdan facebookta da şikayet edenler vardı. Güncelleme ile alakalı bir durum olaiblir.

Ben de güncelleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum belki yardım eden olur diye yazdım.Yani saat batarya bildirim ayarları yapılıyor ama hızlı ayarlar menüsü olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayasa

Arkadaşlar öncelikle paylaşım için tekrardan çok teşekkür ederim.Ben yükledim bu romu sonra gravitybox yükledim.ama bildirim çubuğu hızlı ayarlarında gravitybox un kareleri çıkmıyor.(cm sifir vs.) bunu düzeltmenin bi yolunu biliyor musunuz.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni güncelleme ile durum çubuğu karelerini düzenleme gelmiş orijinal roma.
    GravityBox ile çakıştığı için maalesef GravityBox özelleştirmelerini kullanamayacaksınız.

GravityBox'un yazarı Peter Gregus 2 yıldır benim arkadaşım, zaten Türkçe çevirileri de ona gönderen benim.
    Talk'ta çevrimiçi görünce bildiririm durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmeda -- 20 Kasım 2013; 18:44:15 >
  • 16 gb ve güncelleme tarihinde 03.09.2013 yazıyor. Formattır yedektir yardımcı olan olursa paylaşırım tabiki
  • bende çok hakim değilim bir gaza geldim dün bir şeyler yapayım derken tel açılmadı sorna başka rom attım. ama burdaki diğer arkadaşlar (tagledim bunlar son derece iyi bu işte takip ettiğim kadarıyla. he birde burakgon tabi. sen şimdi güncelleme yapma bekle eğer yardım ederlerse yapalım olmassa ben saf yedeğini almayı sağlamaya çalışacağım...

beyler 4 gb ninkinin var bizimde olsun ilk hali bir el atın bakın arkadaş bekliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

16 gb ve güncelleme tarihinde 03.09.2013 yazıyor. Formattır yedektir yardımcı olan olursa paylaşırım tabiki

Ebrar21,

Yarın sana yardımcı olacağım. Özel mesajını aç, sana yapman gerekenleri anlatacağım. Madem bu kadar heveslisiniz, bir de 03.09.2013 tarihli romumuz olsun :)
    Hiç root yapmadınız değil mi? Orijinali ile kullanıyorsunuz?
  • Tamam güncellemem o zaman. Rootsuz aynen ilk günkü gibi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

Tamam güncellemem o zaman. Rootsuz aynen ilk günkü gibi. :)

aman usta hatta o telefonu güvenli bir yerde tut başına bir şey gelmesin :)

ben şimdi atayım şu güncel orjinal romu bakalım nasıl olacak...
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt
    ben geldim :) bu DH erişim sorunu öldürecek beni cidden. Ebrar21 ben yardımcı olayım size :) sizi kaptırmayaım androidmeda' ya :) suan müsaitsenz bana msj atar mısnz. İletişime geçelim ben alayım sizden romu :)
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 21 Kasım 2013; 9:37:17 >
  • quote:

soruyordun ya sp flash diye; onu da salı ya da çarçamba günü atarım. işi uzun biraz sp flashta 1-1,5 saat kadar hesaplama işlermleri vs var. müsait olduğumda da onu ayarlayacğaım.

çok iyi haber.. O zaman Hic bi eksiğimiz kalmayacak.. Hem de telefonu tam brick edenler için kurtarici olur. Saol hocam

• usta o sp flash bilmem nesi ilede yaparsan burdan da bilgilendirirmisin bu konuyu artık takip ediyorum :) orochi olmasa burayıda bulamazdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Kamera da Fotoraf çekiminde flashın açılmaması tamamdır onuda çözdüm

usta söylede bizde çözek :)
  • Paylaştım forumda kamera fix diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

önceki romun kamera apksının ismini değiştirebilsem cihaz onu faklı bir uygulama olaak tanıyacak ve flaslı bir kameramız olacak ama birtürlü beceremedim :S

Kamera tamamdır Sen Uğraşma öle isim değiştirmeyle olmaz Bu telpanın Yazılımlarnı Kim Düzenliyorsa Artık Ne diyecemi Bilemiyorum kendilerine Bu Kadar aptallık olmaz

quote:

onla ugrasmayın direk kitkat' ın kamerasını kurun;

http://www.mediafire.com/download/g3i3i9skdh8s6xl/GoogleCamera.apk

kitkatinki iyi çalışıyormu ? birde nasıl olucak kendi kameramızın flash ve başka sıkıtınlarının çözümü :)

• quote:

Paylaştım forumda kamera fix diye

hangi forumda :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Burda
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84167788

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Burda
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84167788

eyvallah...
  • öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. dediklerinizi harfiyen uygulamama rağmen bir önceki custom rom'dan kalan boot ekranı değişmedi. kullandığım rom nexus rom'du ve restore yaparken bir tek boot.img ile alakalı bir hata aldım. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

ekleme: bi yerde bi yanlış yapıyorum ama nerede. çünkü facebook twitter felanda yüklenmemiş. önceki rom ile beraber gelen cwm sürümü 5.5.0.4 idi. sizin verdiğinizin sürüm numarası nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 21 Kasım 2013; 10:16:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.