Şimdi Ara

16GB Orjinal Stock ROM CWM - v6378 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
35.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redsmoke

öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. dediklerinizi harfiyen uygulamama rağmen bir önceki custom rom'dan kalan boot ekranı değişmedi. kullandığım rom nexus rom'du ve restore yaparken bir tek boot.img ile alakalı bir hata aldım. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

ekleme: bi yerde bi yanlış yapıyorum ama nerede. çünkü facebook twitter felanda yüklenmemiş. önceki rom ile beraber gelen cwm sürümü 5.5.0.4 idi. sizin verdiğinizin sürüm numarası nedir acaba?

Merhaba öncelikle kendi romunuzdan kaynaklı sorunlar olabilir bunu bilemiyorum lakin. Size verdiğim CWM ile (ki ister mobie uncletools ile ister sp flashla flashlayın) recovery ye girip restore yapın; daha sonra reboot system now a tıkladıktan sonra iki soru soracak onlara hayır deyin ve o kapanıp alıcılırken pili cıkartın. Sonra tekrar takın ve recovery' ye giriş yapın bu sefer sizi orjinal recovery karsılayacaktır. Orada da wipe data ve cache ikisini yapın ve reboot edin.

Boot.img yüklenmiyorsa da yöntem1' de recovery yi atar gibi sp flash la sadece boot.img' yi flashlayın.

Ekleme; boot.img' de sorun olmaması lazım fakat oluyorsa da belki download ederken bozulmus olabilir. CWM rom' u tekrar download etmeyi deneyin. Normal restorede de bir sorun cıkmaması lazım. ama yok cıkıyorsa boot.img' yi daha sorna spflashla atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 21 Kasım 2013; 16:48:59 >

• Cevap için teşekkür ederim fakat işin garip tarafı reboot now dedikten sonrada hiç soru sormadı ve facebook twitter falanda kurulu gelmedi. Sanırım benim cwm versiyonu farklı bi daha deneyecegiz anlaşılan. Flash tool nedense bana riskli bir yöntemmis gibi geliyor.

Ekleme: az önce sizin verdiğiniz recovery ile tekrar restore ettim herşey sorunsuz şekilde halloldu, bu sefer sorularıda sordu ikisinede hayır dedim fakat yine başlarken ilk olarak daha önceki kullandığım rom olan nexus romdan kalma google yazısı çıkıyor ve daha sonrasında general mobile boot animasyonu ile devam ediyor. nedenini bir türlü anlamış değilim. o yazıyı nasıl kaldırabilirim acaba. tek sorunum bu. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 21 Kasım 2013; 19:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olmuş,
  • skamber kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinize sağlık. bu konuda çok müzdarip arkadaş vardı. şimdi telefonu yeni alıp cwm yükleyip yedek alan birisi ile sizin yöntenizle stok roma dönme arasında ne fark var acaba. hangisi daha sağlıklı sizce.
  • Edit:
    Düzelttim sorun yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 21 Kasım 2013; 22:40:29 >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Cwm den aşağıdaki dosyayı flashlarsan orjinal logo geri gelir. Manuel olarak nasıl oluyor bilmiyorum. Bootanimations ın yeri bellide bu logo.bin in nerde olduğu belli değil :)

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=X9OH0dsvCsUeQwQEnfN0j4h/os2ziOF%2B6KkWwdIGsi4%3D
  • Google play indirme yapmiyo yalnis biseymi yaptim acaba ?

• takip
  • charsiyakali C kullanıcısına yanıt
    o tarz bir sorun soz konusu değil hocam. tekrar yüklemeyi yapın adımlara uygun.
  • telefonun brick olma ihtimali yoktur değil mi hocam ve cwm'den yaparken install zip from sd card mı yapacağız yine? ya da başka rom atıp tekrar mı kursam kafam karıştı.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    install zip yapmayacaksın.
    restore from sd kart ya da restore from internal kart yapacaksın ama hangi dizine attı isen onu göstereceksin, bildiğin yedekleme/geri yükleme sistemi ile yapılıyor.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

Cwm den aşağıdaki dosyayı flashlarsan orjinal logo geri gelir. Manuel olarak nasıl oluyor bilmiyorum. Bootanimations ın yeri bellide bu logo.bin in nerde olduğu belli değil :)

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=X9OH0dsvCsUeQwQEnfN0j4h/os2ziOF%2B6KkWwdIGsi4%3D

yanılmıyorsam @redsmoke bu yazıya istinaden sormuş nasıl yükleneceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: skamber

soruyordun ya sp flash diye; onu da salı ya da çarçamba günü atarım. işi uzun biraz sp flashta 1-1,5 saat kadar hesaplama işlermleri vs var. müsait olduğumda da onu ayarlayacğaım.

selamlar. usta sp flashlı hali gelecekti gelecekmi :) birde ebrar diye bir arkadaş rom verecekti size ne oldu bir gelişme varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

yanılmıyorsam @redsmoke bu yazıya istinaden sormuş nasıl yükleneceğini

Evet bu yazıya istinaden sormuştum

ekleme: ayrıyetten bir önceki nexus romdan sonra stock rom'a dönüş yaptığımda dahili belleğin 2 gb gözükmesi normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 23 Kasım 2013; 9:46:49 >

• Acaba 4gb'lık ilk parti discovery'lerin de bu şekilde anlatımlı güncellenmiş stock rom var mı??? Benim tel 29.05.2013 sürümünde hala, güncelleme yapınca hata veriyor.
  • Hazırlayan sunan kısaca emeği geçen herkese çok teşekkürler. sayenizde cihazı kurtardım. ne denediysem açılış logosunda kalıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

telefonun brick olma ihtimali yoktur değil mi hocam ve cwm'den yaparken install zip from sd card mı yapacağız yine? ya da başka rom atıp tekrar mı kursam kafam karıştı.

Verdiğim boot logo dosyası ile brick olm şansı yoktur çünkü denenmiştir :)
  • Teşekkür ederim hocam peki Install zip from sd card mi diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackblue06

Hazırlayan sunan kısaca emeği geçen herkese çok teşekkürler. sayenizde cihazı kurtardım. ne denediysem açılış logosunda kalıyordu.

Ne demek, geçmiş olsun.
    Hele şükür ban açıldı.

bu arada yeni sürümde bir şey fark ettim arada bildirim seslerini kendisi değiştiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.