Şimdi Ara

16GB Orjinal Stock ROM CWM - v6378 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
35.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu insanları anlamıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 10 Aralık 2013; 16:59:26 >
  • stok rom yedeği alındığına göre telefon geldiğinde direk işlemlere başlayabilirm
    yoksa bi yedek de ben mi alsam
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    siz bilirisniz hocam; bu yedek taamen temiz bir orjinal yedektir ayrıca sp flash la atılabilen bir versiyon da yapıp yayımladım..
  • skamber kullanıcısına yanıt
    üstad en son güncellenmiş hali değilde güncellenmemiş halinin romu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord-06-

üstad en son güncellenmiş hali değilde güncellenmemiş halinin romu var mı?

Ben hazırlamadım fakat orochi isimli arkadaş hazırlamış;

http://forum.donanimhaber.com/m_84767092/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 10 Ocak 2014; 15:58:50 >
  • skamber kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstad
  • Ebrar21 nikli arkadaşımız kendisinde 03.09.2013 tarihli rom olduğundan bahsediyordu. androidmeda onun yediğini alacağını söylemişti. Konu hakkında son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: skamber

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. dediklerinizi harfiyen uygulamama rağmen bir önceki custom rom'dan kalan boot ekranı değişmedi. kullandığım rom nexus rom'du ve restore yaparken bir tek boot.img ile alakalı bir hata aldım. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

ekleme: bi yerde bi yanlış yapıyorum ama nerede. çünkü facebook twitter felanda yüklenmemiş. önceki rom ile beraber gelen cwm sürümü 5.5.0.4 idi. sizin verdiğinizin sürüm numarası nedir acaba?

Merhaba öncelikle kendi romunuzdan kaynaklı sorunlar olabilir bunu bilemiyorum lakin. Size verdiğim CWM ile (ki ister mobie uncletools ile ister sp flashla flashlayın) recovery ye girip restore yapın; daha sonra reboot system now a tıkladıktan sonra iki soru soracak onlara hayır deyin ve o kapanıp alıcılırken pili cıkartın. Sonra tekrar takın ve recovery' ye giriş yapın bu sefer sizi orjinal recovery karsılayacaktır. Orada da wipe data ve cache ikisini yapın ve reboot edin.

Boot.img yüklenmiyorsa da yöntem1' de recovery yi atar gibi sp flash la sadece boot.img' yi flashlayın.

Ekleme; boot.img' de sorun olmaması lazım fakat oluyorsa da belki download ederken bozulmus olabilir. CWM rom' u tekrar download etmeyi deneyin. Normal restorede de bir sorun cıkmaması lazım. ama yok cıkıyorsa boot.img' yi daha sorna spflashla atın.

hocam benim stock backup olamasına ragmen nexustan kalan açışışta 1 saniyelik google yazısı var. restore ettim kendi yedeğimi gene var o google yazısı. 1 saniyeden sonra orjinal boot ekranına geçiyor. nasıl kaldırabiliriz google yazısını. bir fikrin varmı.

Edit: Hallettim. pittechte yasak_ask nickli arkadaş paylaşmış link burda cwm ile flaslamak yeterli
    http://yadi.sk/d/5K1DBgbpCXvDw

@Skamber
    bu arkadaşın paylaştığı linki 1.mesajınıza eklermisiniz rica etsem.
    bugun bende de oldu aynı sorun ara ara telef oldum :)

Nerdeyse yeni konu açıcaktım stock logo boot resmi lazım diye , burda bulurum diye bakıyım dedim sağolsun arkadaş paylaşmış.

• arkadaşlar telefon başarılı bir şekilde orjinale döndu fakat şöyle bir sorun oluştu. önceden nexus rom kurmuştum onun açılışında google yazısı çıkıyordu. şuanda da aynı sorun var ilk başta google yazısı çıktıktan sonra general mobile yazısı çıkarak açılıyor çözumu nedir ?
  • Arkadaşlar telefona format attım, şuan kullanılmaz halde kendimce. Root atmayı düşünüyorum.

İlk olarak İMEİ yedeklemek istiyorum fakat Store'dan indirdiğim Discovery Customizer bende işe yaramadı.

İMEI yedekle diyorum fakat, dosyalarımda yedeklediğini göremiyorum aramadığım klasör kalmadı :( lütfen yardımcı olurmusunuz.

Telefon Discovery 16 GB
  • Not ALL images are correctly loaded, which may cause boot up issue! Do you still want to go on downloading anyway" uyarısına Evet diyerek cevap verin. Bu uyarı bütün bölümlerin seçili olmadığından çıkmaktadır ve sadece RECOVERY bölümünü yazacağımız için Evet diyoruz.
    Telefonunuz pili çıkmış şekilde ve kapalı konumdayken usb kablosu ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve bekleyin. Telefonu power tuşuyla açmayı denemeyin.
    5-10 saniye içinde recovery kurulacaktır ve programda Yeşil bir daire görünecektir.

Üstad hepsini yaptım, yeşil bir daire filan çıkmıyor. Başlat menüsünde sağ alt bildirim kısmında "Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı" uyarısı veriyor.

Ne yapmam lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

Arkadaşlar telefona format attım, şuan kullanılmaz halde kendimce. Root atmayı düşünüyorum.

İlk olarak İMEİ yedeklemek istiyorum fakat Store'dan indirdiğim Discovery Customizer bende işe yaramadı.

İMEI yedekle diyorum fakat, dosyalarımda yedeklediğini göremiyorum aramadığım klasör kalmadı :( lütfen yardımcı olurmusunuz.

Telefon Discovery 16 GB

sd kartın içine bak imeiyedek adında bir dosya olmalı yada mobile uncle tools ile dene,
  • Driver'ları kurmama rağmen aynı sorun mevcut :(
  • Arkadaşlar şuan telefon çökmüş durumda nolur yardımcı olun, birşeyler karıştırdım. Telefon açılışında General Mobile logosunda donuyor ve açılmıyor.

Ne yapmam gerekli, bu telefonu çalışır hale getirebilmem için.

Wipe cache(format işlemi)'nide yaptım fakat telefon açılmıyor arkadaşlar. Ne olur yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 9 Ocak 2014; 17:30:02 >
  • seegoo kullanıcısına yanıt
    @seegoo windows 7'li bir PC dehttp://forum.donanimhaber.com/m_84544426/tm.htm bu linkte anlatılanları aynen yap sorunun düzelir..
  • Patlatmış ve yedeğini almamış olduğum 16GB son parti telefonuma tekrardan 16 Gb'lık orjinal rom yüklemek istiyorum fakat bi sorunla karşılaştım.

Her adımı gayet titiz ve düzgün bir şekilde yerine getirdim.

Şu adım; indirdiğimiz klasoru rar' dan cıkartıp SD karta clockworkmod/backup/ klasörü altına atıyoruz.

Şimd recovery' mizi yükledikten sonra telefomuzu kapatıyoruz ve SES AÇMA TUŞUNA Basılıyken AÇMA DÜŞMESİNE BASILI TUTuyouz 4-5 Saniye kadar ve karşımızda Recovery Menusu Geliyor; İndirdiğimiz CWM Recovery Dosyasını SD kartımıza aynı cıkarttığımız klasör agacında atıyoruz yani SD kartta bulunacağı yer; clockworkmod/backup klasöründe olacaktır.

NOT; iki kişi mesaj atmış boyle bir klasör yok diye; arkadaşalr bu klasörleri siz oluşturacaksınız.

Zaten rar'dan çıkardığımızda klasör oluşturulmuş bir şekilde çıkıyor. [ Clockworkmod/backup/2013-01-01.00.00.54 ] bu şekilde çıkıyor. Recovery mod'a giriyorum clockworkmod klasörünü açıyorum, backup klasörünü açıyorum. 2013-01-01.00.00.54 dosyasına power tuşu ile seçtiğimde hata dosya bulunamadı gibi bir hata veriyordu yanlış hatırlamıyorsam main found gibisinden bi hata veriyordu tam hatırlayamıyorum.

Acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 10 Ocak 2014; 13:42:34 >

• pc den yükleme olmuyormu?
  • öncelikle teşekkürler.
    işlemlerin hepsini sırasıyla yaptım. indirdiğim rom'u da dediğiniz klasöre attım. ama iş en son romu yüklemeye geldiğinde externel sd'yi görmedi benim cwm menu sadece internal vardı ve tabi onun içinde de rom yok. daha önce wipe ve mount işlemlerini yaptığım için telefon da açılmıyor şimdi. ne yapmam lazım. sd kartı çıkarıp taktım işe yaramadı. acil yardım lütfen.
  • audipirini A kullanıcısına yanıt
    sp flash tool ile yüklehttp://forum.donanimhaber.com/m_84544426/tm.htm burda anlatılmış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.