Şimdi Ara

16GB Orjinal Stock ROM CWM - v6378 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
35.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senertat -- 25 Şubat 2014; 8:54:39 >
  • 16GB ürünlerde güncelleme sorunu yaşayan arkadaşlar bu rom' u yükleyerek sorunsuz update alabilirler; ya da imzamda bulunan SP flash versiyonu da deneyebilirler soruna göre cihazın acılıp acılmaması veya recovery menuye göre ikisinden birisi tercih yapabilirsiniz..
  • siz bir numarasınız
    aynen anlattığınız gibi yaptım ve hatasız bir şekilde kendi kendime telefonumu tamir etmiş oldum
    sizlere minnettarım. teşekkürler.
  • acil bir yardım etseniz çok sevineceğim. bu rom u indirdim ancak içindekiler eksik sp flash tool ile yüklemeye çalıştım tik atılması gerek satırların karşısında gereken dosyalar gözükmüyor. bende 4gb olan stock rom dan "preloader" dosyasını aldım denemek için onu atabilir miyim diye attım ancak "general mobile" ekranında kalan telefon hiç açılmıyor şimdi tepkide vermiyor. usb takınca bir görüyor bi çıkıyor iyice saçmaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrumetal

acil bir yardım etseniz çok sevineceğim. bu rom u indirdim ancak içindekiler eksik sp flash tool ile yüklemeye çalıştım tik atılması gerek satırların karşısında gereken dosyalar gözükmüyor. bende 4gb olan stock rom dan "preloader" dosyasını aldım denemek için onu atabilir miyim diye attım ancak "general mobile" ekranında kalan telefon hiç açılmıyor şimdi tepkide vermiyor. usb takınca bir görüyor bi çıkıyor iyice saçmaladı.

4 gb preloaderını yükleyerek çok büyük hata yapmışsın Telefonun soft-brick olmuş.http://forum.donanimhaber.com/m_84544426/tm.htm Burdaki yöntemi uygula düzelir

• arkadaşlar cwmden restore ederek yaptım fakat actgımda discovery yazısı hep kalıyor ve hiç açılmıyor napmam lazım lütfen yardımm
    @skamber
  • quote:

Orijinalden alıntı: offi66

arkadaşlar cwmden restore ederek yaptım fakat actgımda discovery yazısı hep kalıyor ve hiç açılmıyor napmam lazım lütfen yardımm
    @skamber

ilk açılış biraz uzun sürebilir 10 15 dakika bekle.. yine açılmıyorsa recoverye girip factory reset yap
  • HOCAM ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK SENIN SAYENDE ESKİ HALİNE GELDİ TEL COK SAOL BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM :) SAOL
  • Hocam bu cwm linki çok indirilme yüzünden indirilemiyor yokmu başka bi linki lütfen yardm
  • bytanju52 kullanıcısına yanıt
    Link Yenilendi..
  • Hocam cwm recovery olan link mi yenilendi yoksa flash tool olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytanju52

Hocam cwm recovery olan link mi yenilendi yoksa flash tool olanı

CWM olan bu sayfadaki yani.. Linke tıklayıp bakabilirsiniz buna zaten..
  • http://yadi.sk/d/5DRoxvqwCygjF
    hocam bahsettiğiniz link buysa aynı hatayı alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bytanju52

http://yadi.sk/d/5DRoxvqwCygjF
    hocam bahsettiğiniz link buysa aynı hatayı alıyorum

Buyrun Anasayfa'da da güncelledim..

http://yadi.sk/d/ROxWBwRkNWPfA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 28 Nisan 2014; 14:55:54 >

• Orijinal rom linkini yenileyebilir misiniz ? Yandesk indirmeyi engellemiş

Edit; Kusura bakmayin yandesk disk hesabimda ekliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRatonhaketon -- 6 Mayıs 2014; 19:31:17 >
  • Arkadaşlar sıkıntı çok büyük yardım edin ne olurrr :((( . Romu aynı söylendiği gibi yükledim ancak imei numaraları kayboldu Geçersiz yazmakta ne yapıcam şimdi :((((
  • ROM sorunsuz yüklendi, update de yaptım tabii orijinal recovery geri geldi teşekkürler, ama şöyle bir sorunum var

açılışta önce Google logosu, sonra general mobile logosu geliyor. yukarıdaki mesajlarda bazı arkadaşlar da aynı durumdan bahsetmiş. CWM de silindiği için bende işe yaramadı. Bunu yüklemek için CWM yüklesem orijinal recovery'e nasıl dönerim?

Tabii herşeyi baştan yapabilirim ama bana kısa bir yol lazım
  • s.a çok iyi bir şekilde anlatmışsınız elınıze sağlık romu sorunsuzca dediğiniz gibi yaptım hocam ama gel gelelim güncelleme var ındırıyor guncelle diyorum telefon açılıp kapanıyor fakat guncelleme yuklenmemiş oluyor bu sorunu nasıl halledebilirim ?
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    logo.bin gibi bir dosya var onun değişmesi lazım.
  • Merhaba arkadaşlar g.m.d 16 gb telefona süpersu yüklüyken orijinal recoveriyden orijinal romu yüklemeye çalıyordum ve recoveriyde siliniyor uyarısı geldi bataryayı çıkarıp taktığımda dahi açınca recvrye girim siliniyor uyarısı geliyordu bende flash tool ile orijinal rom yüklemeye çalıştım bir form sitesinden gerkli program ve romu indirdim ve oradaki yolu izledim ordaki arkadaş preloader çentiğini kaldırmamız gerektiğini yazmamış ve romu attıktan sonra telefon hiç bir şekilde açılmadı açma tuşuna bastığımda ekranda hiç bir tepki vermiyordu falshta atmıyor hata vveriyordu fakat yine bir formdan indirdiğim flash vasıtası ile orijinal preloaderi yükledim şidi telefon açılıyor ilk discoveriy logoda donuyor 1 er dk arayla haften bir kıpırtı olur gibi olup tekrar ilk logoda tkılı kalıyor recoeriye de giremiyorum sitelerden bulduğum romların hepsini denedim telefoncu 2 gün uğraştı çözüm bulamadı bu telefon sizde düzelirmi ürün yurtdışı neyapmalıyım lütfen bana yardımcı olun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.