Şimdi Ara

16mbit 'e geçtim ama....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen ay 8'den 16 mbit 'e geçtim. Ay ortasında geçtiğim için kalan o 10 günlük sürede 16 mbit olarak kullandım. Sorun yoktu. Ay sonuna doğru AKN sınırını aştığım için 3mbit 'e düşürdüler ki bu da normal. Ay başını bekledim ve mayısın 1inde hızım 8mbit'e yükseldi. Defalarca teknik desteği aradım, defalarca arıza kaydı bıraktım. Üçüncüsünde mi ne bir sabah adamlar geldi değerlere baktı ölçtü biçti sonra da "allah allah neden oluyor acaba" deyip biz size geri döneceğiz diyip gittiler. Ondan sonra dönen eden yok tabii tekrar aradım tekrar arıza kaydı bıraktım bu böyle sürdü gitti.
    Speedtest yapıyorum başlar başlamaz bir 11'e kadar çıkıyor sonra düşüyor düşüyor ve 8'de sabitleniyor. Arayüzden değerlerime baktığımda da 14 geliyor gibi gözüküyor. Anlamadım gitti bari siz bir yardımcı olun.

16mbit 'e geçtim ama....

• O değerlerle kopma olmuyorsa hiç kurcalama bence. 958Kbps upload vermişler Download'u 16000 yaparlarsa upload'u emin ol 800kbps'e düşürürler..
    Ayrıca speedtest ile net sonuç alınacak diye birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 8 Mayıs 2014; 9:27:08 >
  • baredda B kullanıcısına yanıt
    8 mbps+Tivibu ya verdikleri hız bu.

Tivibu kullanıyor musunuz?

16 mbps+Tivibu hizmeti için 18830 veriyorlar.
  • Hat zayıflamasına bakarak snr düşük değil mi sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    şu an 14 mbps de olduğu için öyle fakat yinede 3-5 db düşük gibi. Yoğun bölgelerde ve kablo kalitesinden kaynaklanabilir.
  • Sana 16 da değil 14 vermişler.
    Çünkü altyapın 25mbite kadar destekliyor ve sen 16 lık paket almışsın bu da demek oluyorki rahatlıkla 16 mbit alman gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baredda

Arkadaşlar ben geçen ay 8'den 16 mbit 'e geçtim. Ay ortasında geçtiğim için kalan o 10 günlük sürede 16 mbit olarak kullandım. Sorun yoktu. Ay sonuna doğru AKN sınırını aştığım için 3mbit 'e düşürdüler ki bu da normal. Ay başını bekledim ve mayısın 1inde hızım 8mbit'e yükseldi. Defalarca teknik desteği aradım, defalarca arıza kaydı bıraktım. Üçüncüsünde mi ne bir sabah adamlar geldi değerlere baktı ölçtü biçti sonra da "allah allah neden oluyor acaba" deyip biz size geri döneceğiz diyip gittiler. Ondan sonra dönen eden yok tabii tekrar aradım tekrar arıza kaydı bıraktım bu böyle sürdü gitti.
    Speedtest yapıyorum başlar başlamaz bir 11'e kadar çıkıyor sonra düşüyor düşüyor ve 8'de sabitleniyor. Arayüzden değerlerime baktığımda da 14 geliyor gibi gözüküyor. Anlamadım gitti bari siz bir yardımcı olun.

16mbit 'e geçtim ama....

modulasyonu modem ayarlarından annex m e geçirip dene birde.
    olmazsa uploadı 800e düşürt downloadıda 16 ya çıkarttır.

• quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

8 mbps+Tivibu ya verdikleri hız bu.

Tivibu kullanıyor musunuz?

16 mbps+Tivibu hizmeti için 18830 veriyorlar.

Aynen kardeşim, 8mbit artı tivibu vardı. 20 gün önce de 16mbit artı tivibuya geçtim ama hala değerler bu.
  • Biraz önce aradılar ve 8 gün boyunca yaptıkları kaçamak geri dönüşlerden sonra bugün kalkmış adam bana diyor ki "sizin paketiniz 1 ila 16 arasındadır. Aldığınız 8mbit'lik değer de normal gözükmektedir. Bağlı olduğunuz Telekom tarafından bize verim alabileceğiniz en yüksek hız olarak bu belirtilmiştir". Yahu allah aşkına böyle cevap mı olur. nisan ayının 20sinden 27sine kadar 14mbit ile bağlanabildim AKN'ye takılana kadar. 20 gün sonra mı benim alabileceğim verim düştü. Delirtiyorlar adamı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baredda

Biraz önce aradılar ve 8 gün boyunca yaptıkları kaçamak geri dönüşlerden sonra bugün kalkmış adam bana diyor ki "sizin paketiniz 1 ila 16 arasındadır. Aldığınız 8mbit'lik değer de normal gözükmektedir. Bağlı olduğunuz Telekom tarafından bize verim alabileceğiniz en yüksek hız olarak bu belirtilmiştir". Yahu allah aşkına böyle cevap mı olur. nisan ayının 20sinden 27sine kadar 14mbit ile bağlanabildim AKN'ye takılana kadar. 20 gün sonra mı benim alabileceğim verim düştü. Delirtiyorlar adamı yahu

evet öyle demeleri benimde gıcığıma gidiyor telefondan elimi sokup adamı çekip dövesim geliyor bunlar işine geldiğini yapıyor işine gelmediğini yapmıyor en iyi ne yap biliyormusun müşteri hizmetleriyle görüştükden sonra eğer düzeltmiyorsa kapat tekrar ara iyi birisi çıkarsa düzeltir inan başıma geldi o yüzden söylüyorum ama en sonunda çıldırdım 8mb pakete tekrar döndüm kafam rahat

• Arıza kaydım hala devam ediyor arkadaşlar. Bir bilgi vereyim size istedim. Şimdi diyorlar ki bende kullanmamama rağmen Tivibu Ev olmasından dolayı modemde IPTV gözüküyor. Hattı zayıflatan odur diyorlar. IPTV yi kapattırın ve hatta VDSL e geçin 50mbit e kadar randıman alabilirsiniz diyorlar. Yan apartmanınıza fiber geldi çünkü diyorlar. Bir bilginiz varmı bu konu hakkında ? Tivibu Ev'in decoder'ininin bile bağlı olmamasına rağmen internet hızımı etkilediği doğru mudur ? 16mbit 'i bu yüzden mi alamıyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.