Bildirim
16mbps internette 8 mbps üstüne çıkmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanlış alanın ekran görüntüsünü koymuşsun.
-
Merhaba
Hat Kablo Bağlantısı Vermeniz Gerekiyor Apartman İçinden Evinize Doğru Yoksa 16 Mbps Hız Almanız Mümkün Olmayacaktır.
Hayırlı Forumlar.
-
2 hafta önceye kadar 11mbps 12 mbps 13 mbps olarak hız alıyordum 2 haftadır 8.5mbps fln alıyorum 50 gb kota yı geçtigim halde hızımda azalmıyor üstelik eski bilgisayarımda böyle olmuyordu 50 gb yi geçince 3 mbps düşerdi yeni bilgisayarda 8mbps 500 gb internet kullandım 8mbps halen :D anakart z97 gaming 7 yeni sistem toplayınca böyle oldu -
Merhaba
50 GB Geçerseniz Hız'ınız 3 MBPS Şeklin De Ay Sonuna Kadar Sabitlenecektir Zaten.
Hangi Tarife'yi Kullanırsanız Farketmez Hepsin De Bu Kural Geçerli Olacaktır Zaten.
AKN'siz Hariç - AKN'siz 2 TB Oluyor Zaten.
AKN'siz Olmasına Rağmen 2 TB Olduğu İçin Doldurmanıza İmkan Olmayacağı İçin Hız'ınız Da Herhangi Bir Düşme Mümkün Olmayacaktır Zaten.
Düşünce Ve Önerileriniz İçin PM Gönderebilirsiniz.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz.
Bilişim Uzmanı - BU
Hayırlı Forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilisimUzmani -- 5 Aralık 2014; 0:45:24 > -
500 gb internet kullandım hızım 8mb de sabit 50 gbden sonra hızım düşmüyor artık
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fullprogramlarindir güvenilir mi
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- idm youtube video indirmiyor
- ip-tv.app bein sport
- bağlantınız güvensiz olarak algılandığı için siteye erişemiyorsunuz.
- wifi şifre değiştirme
- steam iade
- torrent siteleri
- statik ip
- wlan ışığı yanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X