Şimdi Ara

16mbps internette 8 mbps üstüne çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16mbps internette 8 mbps üstüne çıkmıyor adil kotayıda geçmedigim halde nasıl böyle olur pvc ayarlarına gelen 11 mbps bi deger görünüyor ama biyerde bi kısıtlama var çözemedim

• yanlış alanın ekran görüntüsünü koymuşsun.
  • Merhaba

Hat Kablo Bağlantısı Vermeniz Gerekiyor Apartman İçinden Evinize Doğru Yoksa 16 Mbps Hız Almanız Mümkün Olmayacaktır.

Hayırlı Forumlar.

• BilisimUzmani kullanıcısına yanıt
    2 hafta önceye kadar 11mbps 12 mbps 13 mbps olarak hız alıyordum 2 haftadır 8.5mbps fln alıyorum 50 gb kota yı geçtigim halde hızımda azalmıyor üstelik eski bilgisayarımda böyle olmuyordu 50 gb yi geçince 3 mbps düşerdi yeni bilgisayarda 8mbps 500 gb internet kullandım 8mbps halen :D anakart z97 gaming 7 yeni sistem toplayınca böyle oldu
  • Merhaba

50 GB Geçerseniz Hız'ınız 3 MBPS Şeklin De Ay Sonuna Kadar Sabitlenecektir Zaten.

Hangi Tarife'yi Kullanırsanız Farketmez Hepsin De Bu Kural Geçerli Olacaktır Zaten.

AKN'siz Hariç - AKN'siz 2 TB Oluyor Zaten.

AKN'siz Olmasına Rağmen 2 TB Olduğu İçin Doldurmanıza İmkan Olmayacağı İçin Hız'ınız Da Herhangi Bir Düşme Mümkün Olmayacaktır Zaten.

Düşünce Ve Önerileriniz İçin PM Gönderebilirsiniz.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz.

Bilişim Uzmanı - BU

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilisimUzmani -- 5 Aralık 2014; 0:45:24 >
  • BilisimUzmani kullanıcısına yanıt
    500 gb internet kullandım hızım 8mb de sabit 50 gbden sonra hızım düşmüyor artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.