Şimdi Ara

17.000 Tl'ye kadar araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ikinci el 17.000 TL'ye kadar sizlerden araba tavsiyesi almak istiyorum.
    İstediğim özellikler: Otomatik vites olsun, mümkünse büyük bir araba olsun ve yeni model olsun istiyorum.
    Benzinli, dizel çok farketmez, fazla yol yapmayacağım.
    kafamda hyundai accent era var, tavsiye eder misiniz?
    Daha farklı önerileriniz olur mu?

• http://www.sahibinden.com/acil_kelepir_otomotik_vites_ruhsat_sahibinden_pazarliksiz-82WQQaXQQ19632000WQQpXQQdisplayitem
    accentin abisi her ne kadar şu an üretilmesede daha büyük daha konforlu bence eradan daha iyi dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babazulaua -- 2 Ocak 2010; 2:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusretuzun

Arkadaşlar, ikinci el 17.000 TL'ye kadar sizlerden araba tavsiyesi almak istiyorum.
    İstediğim özellikler: Otomatik vites olsun, mümkünse büyük bir araba olsun ve yeni model olsun istiyorum.
    Benzinli, dizel çok farketmez, fazla yol yapmayacağım.
    kafamda hyundai accent era var, tavsiye eder misiniz?
    Daha farklı önerileriniz olur mu?

büyük arabadan kastınzın içi geniş olsun olduğunu düşünerek;

2005-6 model 1.3 95 hp mitsubishi colt amt lerı inceleyin belki denk getirebilirsiniz.

eradan donanım motor ve iç hacim olarak iyidir ama bagajı eraya göre ufaktır.

hayırlı günler.
  • O fiyata Era varmı bilmiyorum ama otomatik vitesini bulabildiyseniz o fiyata uygun km'li falan arabada birşey yoksa alın derim ..
  • 2002 yada 2003 pug 307 bulunur o paraya konforlu ve donanımlı bır aractır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

2002 yada 2003 pug 307 bulunur o paraya konforlu ve donanımlı bır aractır

Bi o kadar da sorunlu araçlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

2002 yada 2003 pug 307 bulunur o paraya konforlu ve donanımlı bır aractır

Bi o kadar da sorunlu araçlardır

halen şöyle şeylere inan varmı yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Hepsi arızalıdır problemlidir diye birşey yok ama o modellerde herkes kronik arızalardan şikayetçi ailemden arkadaşlarımdan kim 307 aldıysa elinde patladı ellerinden zor çıkardılar. Yenilerinde sıkıntı yok ama o modelleri problemli diye biliyorum. ( Hepsi değildir illaki .. )
  • quote:

quote:

Hepsi arızalıdır problemlidir diye birşey yok ama o modellerde herkes kronik arızalardan şikayetçi ailemden arkadaşlarımdan kim 307 aldıysa elinde patladı ellerinden zor çıkardılar. Yenilerinde sıkıntı yok ama o modelleri problemli diye biliyorum. ( Hepsi değildir illaki .. )

bizde iki tane var biri 4 diğeri 6 yaşında ve 6 yıllık olan otomatik üstelik, bi problem çıkarmadılar çok şükür elbet arıza olur kul yapısı ama 4 ayda 14 kere arıza yaptı yazısı inandırıcı değil bana göre

• quote:

bizde iki tane var biri 4 diğeri 6 yaşında ve 6 yıllık olan otomatik üstelik, bi problem çıkarmadılar çok şükür elbet arıza olur kul yapısı ama 4 ayda 14 kere arıza yaptı yazısı inandırıcı değil bana göre

Resimdeki ne kadar doğru bilmiyorum o işin esprisi .. Ben etrafımda gördüklerimi bildiklerimi söyledim internettede mevcut 307 hakkında şikayetler. Ama tabi bu bütün 307'lerin sorunlu olduğunu göstermiyor orası ayrı. En basit örneği sizin araçlarınız
  • quote:

quote:

Resimdeki ne kadar doğru bilmiyorum o işin esprisi .. Ben etrafımda gördüklerimi bildiklerimi söyledim internettede mevcut 307 hakkında şikayetler. Ama tabi bu bütün 307'lerin sorunlu olduğunu göstermiyor orası ayrı. En basit örneği sizin araçlarınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.