3080 versiyonu da 28 bin lira. Acer fiyat olarak çok uygun ama 28 bin lira verip de bir sürü sorunla karşılaşmak da var. |
Bildirim
3080 versiyonu da 28 bin lira. Acer fiyat olarak çok uygun ama 28 bin lira verip de bir sürü sorunla karşılaşmak da var. |
Yorumlar gerçekten fena :) bence hiç gerek yok bunun yerine lenova almak daha mantıklı hem 2-3 bin daha ucuz hem sitede 17.200 den alanlar memnun olduklarını söylediler... Acer için söylemem gerekirse Trendyol da karta faizsiz 12 taksit yapsa hemen alacağım da istediğim her şey var 17.3 144 mhz ekran 3060 ekran kartı reyzen 7 işlemci 512 ssd 16 Gb Ram aradığım her şey bir arada ve uygun fiyat var ama işte iş ödemeye gelince işler karışıyor.... :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla bende karar veremedim lenovo sanırım 165 hz öyle yazıyor Acer biraz daha ucuz daha önce amd kullanmadım intel le farkı olur mu bilemedim. Aslında şuan acelem yok Asus gtx970m ekran kartlı laptop var ama güncel oyunları açmakta zorlanıyor o yüzden indirim beklerim sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |