Fiyat olarak çok iyi bir bilgisayar kasası tamamen plastik fakat soğutma konusunda iyi olduğu söyleniyor ben mart sonu gibi paraya kavuşacağım şimdilik alamam ama listemdeki bir bilgisayardı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarumoloji -- 17 Şubat 2022; 18:37:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
17.099 TL ACER Nitro 5 An515-45 Amd Ryzen7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz
-
-
tırt
30 binlik tl lik rtx 3080 li dizüstünün panelini görünce 6bit çıkma olasılığı yüksek
bu daha iyi bence
Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX 3060
paneli çok yeni 2021 4. çeyreğinde çıkmış üstelik 165hz
full hd olarak (panel katalog değeri)
15,6" 120 hz panellerin %99 nun tepkime süresi 25-30 ms
15,6" 144 hz panellerin %50 nin tepkime süresi 25-30 ms
15,6" 165 hz panellerin tepkime süresi 5-9 ms
test tepkime süreleri 2 katı olarak hesaplayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Şubat 2022; 19:28:17 >
-
DİKKAT
ACER firması paneli kasaya yerleştirmeyi bilmiyor
Panel çerçevesi kalınlığı özellikle alt kısım leğen plastiği kullandığından arada boşluk oluşuyor
Leğen plastiği dememin sebebi de budur sürekli aynı çerçeve sürekli aynı tasarımı kullanmaları (vizyonsuzluk)
Daha komiği 5 -6 yıldır bu leğen plastiğinin tasarımı neden değişmiyor ışık sızmasının açığını kapatması için alt çerçeve kalın tutuluyor bunun da nedeni eski panelleri ucuza alıp yerleştirmektir
ÇÖP demedim nedenini söyledim LEĞEN Plastiğinin ( mahalledeki çöp kovası metal ve özelliği var çöp kovasına hakaret olacağı için leğen plastiği diyorum artık)
www.sikayetvar.comAcer Ekranda Işık Sızması Ve Sorun Yok Denmesihttps://www.sikayetvar.com/acer/acer-ekranda-isik-sizmasi-ve-sorun-yok-denmesiAcer Nitronun İlham Aldığı Plastik Leğen Kasa Tasarımı (kanguru kese tasarımı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Şubat 2022; 19:48:46 >
-
Kasa tasarımı böyle olur
-
-
Fiyat hatası bu gelmez yani ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu modelin RTX 3070'li ve 17.3 olanını almayı düşünüyorum. 22.700 lira civarında.
O modeli inceleyip yorum yapar mısınız?
Acer bilgisayarın Türkiye'de sadece İstanbul'da yetkili servisinin olduğunu, servisin de performansının da şikayetvar da çok güzel anlaşıldığını unutmamanızı tavsiye ederim. Öyle ki 4-5 aylık acer bilgisayarımı servise göndermekten çekiniyorum. Acer Türkiye ye bu konuda mail göndereyim dedim, iletişim adreslerinde mail seçeneği yok. Telefonla söylesem şikayetimi/önerimi havada kalacak. Şahsen tekrar bilgisayar almam gerekse servisi sebebiyle acer markası karşıma çıktığında 2 kere düşünürüm.
Nasıl iptal ettiniz
Bu detay benim için de çok önemli. Paylaştığınız için teşekkürler. Müşteri memnuniyeti en yüksek marka hangisi, bir fikriniz var mı?
Ben iptal ettim satıcı Amazon sanıyordum acayip bir yermiş uğraşmak istemiyorum...
17000 e bu pc nın 17.3 olanını paylaşmıştım gecenlerde o tam fp idi. ancak bu urun 15.6 ve bu fıyata gecenlerde lenovo ıdeapad vardı 170000 e o daha mantıklı fiyatı artmadıysa
-
22800 TLye 17.3 , RTX 3070, QHD 165hz panel olanı var. Geçenlerde 22070 Lira civarına düşmüştü fiyatı. Bu modelde panelin daha kaliteli olduğu söyleniyor ama yukarıda Bjkyener'in panel hakkındaki yorumunu okuduktan sonra alıp almama konusunda kararsız duruma düştüm tekrar.
Teknik servisle ilgili şikayetler de ayrı bir endişe konusu. Her markada felaket yorumlar var gerçi ama kötünün iyisini tercih etmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 17 Şubat 2022; 21:18:43 >
psikolojik sorunların olduğunu düşünmeye başladım
-
evet bu pc tercih edilebililirdi ama fiyatı artmış.
-
-
Sizce lenovo mı alınır Acer mi
Herkesin aklındaki soru [:D] sistem özellikleri birbirine çok yakın. lenovanın 15' ekranı daha iyi ama Acer' in ekranı daha büyük 17' ve şu anda fiyatları hemen hemen aynı sayılır hatta Acer daha ucuz...
Acer in lenova' ya göre daha iyi bir soğutması var ama teknik servisi berbat deniyor...
İkisini de kullanmadığım için fikir belirtmem doğru olmaz bende arayış içindeyim ucuz bir şeyler almak için piyasaya bakıyorum öyle... Şu anda alma durumum yok mart sonu gibi alacağım ben...
Aslında bende alıp almama konusunda kararsız kaldım ayrıca msı var oda güzel ama kasası iyi değil demişler yorumlar da.
MSI KATANA GF66 11UE-605XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, RTX3060 6GB, 512GB SSD, DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09NJLGXKY/ref=cm_sw_r_apan_glc_i_RESQTDNWDHA78KHTPEQJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 20 Şubat 2022; 20:28:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
psikolojik sorunların olduğunu düşünmeye başladım |
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X