Resmi tanıtım sayfası:
https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/?cid=ww:seo:1j6nl4
Satış yapan tek yer Hepsiburada sitesi olduğu için link aşağıya bırakıyorum...
https://www.hepsiburada.com/laptop-notebook-dizustu-bilgisayarlar-c-98
Bilgisayar Teknik Özellikleri :
Tanıtım Videosu
Bilgisayar Teknik Özellikleri Kılavuzu:
İlk olarak bilgisayarımıza Windows kurduktan sonra şu an için Windows 10 tavsiye ediyorum 11 halen tam olarak oturmuş bir işletim sistemi değil Lenova Vantage yazılımını kuruyoruz bu program sayesinde tüm driverları kolayca kurulum sağlıyor...
Eğer Ram takviyesi yapmak isterseniz aşağıdaki video işinize yarayacaktır. İçinde 8+8 şeklinde iki tane Ram var birinci anakarta lehimli ama diğer Ram sökülüp takılabiliyor 32 GB lık bir Ram takma şansınız var bu bu durum dual çalışmasına engel olmuyor...
Yine aynı şekilde içine bir adet nvme slotu boş 1 Tb ssd takma şansınız var, yukarıdaki video işinize yarayacaktır...
Klavye RGB ışıklandırma var Fn+ Space bar (boşluk tuşu ile rgb ışıkları değişebiliyor... iCUE programı ile daha farklı ışıklandırmalar denenebilir...
Bilgisayarın fan durumu hakkında bilgi için bir site var fakat daha Lenova Legion S7 siteye eklenmemiş geliştiriciye mesaj atarsanız bu cihazı da eklesin bizlere çok fayda sağlayacaktır...
Cihazın bir RJ45 girişi olmaması en büyük eksisi Type-C girişine takılan bir aparat ile çözmek mümkün bu konuda en iyisi UGREEN markası olduğu söylendi resimlerini aşağıya bırakıyorum :
Cihazda Mux Switch var Lenova Vantage yazılımında hybird Mode seçeneğini kapatırsanız mux switch açılmış oluyor... Buradan fan çalışma modlarını ayarlayarak turbo fan ayarı da yapın... Aynı anda batarya ile ilgili bazı ayarları da lenova Vantage programı ile yapabilirsiniz... Aşağıya bıraktığım video size yardımcı olacaktır....
Eğer cihazda vantage ile bir sorun yaşıyorsanız veya Vantage programı ile bir sorununuz çözememiş iseniz Lenova Vantage Toolkit programını kullanabilirsiniz...
Lenovo Legion dizüstü bilgisayarlar için oluşturulmuş ve yalnızca Lenovo Vantage'da bulunan birkaç özelliği değiştirmeye olanak tanıyan küçük bir yardımcı programdır.
Termal macun yenilemesi için ne yazık ki alternatif yok gibi bir şey ihtiyaç halinde alınması gereken macunu alttaki linkten bulabilirsiniz...
Ne yazık ki X-Rite Color Assistant desteği bu bilgisayara yok.
ACER Nitro 5 An517-41 Amd Ryzen 7 5800h 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx3060 144hz 17.3
Monster Tulpar T5 V20.3 Intel Core I7 11800H 16GB 500GB SSD RTX3060 (115+15 Watt) 15.6' FHD 144 Mhz
Monster Tulpar T5 V20.3 i7-11800H 16 GB 500 GB SSD RTX3060 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar 18.719,87 TL yerine 17.799,99 TL
MSI KATANA GF66 11UE-605XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, RTX3060 6GB, 512GB SSD, DOS, Siyah
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NJLGXKY/
2 haftadır bu fiyatlarda... Yorumlarda gömmüşler ama diğer yerlerde 26-27-28 bin civarı satılıyor... İşin ustaları daha iyi bilir yorumlarını merak ediyorum...
Acer AN515-45 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB RTX 3060 15.6” W10, Siyah
16400 TL idi haftalardır şu anda 8500 e düştü aldım bir tane param anca buna yetiyor...
Tekrar 16.499 oldu
Ben iptal ettim bayadır listemde olan bir bilgisayar idi satıcı Amazon sanıyordum ama satıcı acayip bir yermiş mutfak bilmem ne dükkanı imiş uğraşmak istemiyorum... Büyük ihtimal yanlış fiyat girişi oldu...
Fiyat olarak çok iyi bir bilgisayar kasası tamamen plastik fakat soğutma konusunda iyi olduğu söyleniyor ben mart sonu gibi paraya kavuşacağım şimdilik alamam ama listemdeki bir bilgisayardı...
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.657 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar