Şimdi Ara

13.500Tl Dell G515 AMD Ryzen 7 4800H 16GB(8x2) 512GB SSD RX5600M 6G Windows 11 15.6' FHD 144Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel pc soğutması çok iyi . 16 gb ram ve ekran kartı 6 gb olması artıları .

• Bu fiyata alınır mı? Bunun alternatifi başka bir ürün var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Özellikleri güzel ekran nit degeri panel iyiyse alinir.

• Nvdia tarafında hangi ekran kartına eş değer ekran kartı?

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    2060 maxq eş değeri diye okudum ama aslı var mı acaba?bilen birileri yardımcı olsa aydınlanacağız

• Ekran kartı sıralamasında 92. sırada 1660ti de 94 sanırım 1660 ti ile aynı sayılır. Tam bilmiyorum ama aşağıdaki sitede öyle gösteriyor

Ayrıca yorumlarda ısınma sorunu var denmiş bilmiyorum alan birisi varsa ona sormak lazım. Az önce video da izledim 1660ti dan güçlü 2060 la arada bi ekran kartıymış ayrıca oyunlarda 90 dereceleri geçiyor demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 26 Şubat 2022; 15:26:54 >

• Se modeli mi yazmamışlar bu model fazla her yerde yok ama dell g515 se incelemesi var. Se modeli daha iyi demişler hangi model olduğu nasıl öğreniz

• Trackdokuz kullanıcısına yanıt

Doğru, normal 2060'ın biraz gerisinde. Ama dlss'i de hesaba katarsak ne yazık ki 3050ti seviyesini bile tutturamaz sanırım. Normal hali de 3050ti'ın çok uzağında değil zaten.

• Fiyatı güzel hakikatten. Ekran TN falan olmasın? Bir de Dell laptopların fanları rezalet, insanın kulağını deli eden ve aşırı miktarda dur-kalk yaparak çalışan soğutma sistemleri var. Bu modelde nasıldır, bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.