Şimdi Ara

17-18 bin TL civarı en iyisi hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacağım arabada aradıklarım; yakıt ekonomisi, güvenlik, konfor, yol tutuş, donanım ve birazcıkta performans..

Aklımda birçok araba var :( kesin olarak bir türlü karar veremiyorum. Fakat en aklıma yatanı sanırım focus.

1-)2001 Ford Focus - 1.6 Ghia
    2-)2003-2004 Ford Focus - 1.6 Comfort
    3-)2004-2005 Mitsubishi Lancer - 1.6 Comfort
    4-)2003 Toyota Corolla - 1.4 Terra
    5-)2001 Opel Vectra - 1.6 comfort
    6-)2003-2004 Opel Astra - 1.4 *
    7-)2001-2002 Opel Astra - 1.6*

yukardaki araçların fiyatları hemen hemen aynı seviyede değişiyor.

Şuan kafam cidden karışık :) Aklımda ilk başta sadece ford focus ghia vardı. Şimdi yaşından ötürü lancer ve focus comfort modeli çok mantıklı gelmeye başladı( ama lancer daha mantıklı geliyor comforttan ). Vectralarıda oldum olası severim. Astrayı kullanmışlığım var onuda beğenmiştim. Neye karar versem bilemiyorum. Dediğim yakıt önemli, önemli olmasa 2001 volvo s40 almayı düşünüyordum aslında. :) tabi biri 180 biri 185-190 kuruş yakıo farkınıda yapacak kadar önemli değil. Aile arabası olacak.

Bunların dışındada önerebilirsiniz aklımı iyice karıştırmamak şartıyla :D

Şimdiden teşekkürler...

• walla dediğiniz fiyatlara bende araştırıyorum fakat o arabaları göremedim o fiyata. tabi ben kütahyalıyım ve araştırma imkanım olarak sadece internet. bende temiz 2003 model polo bakıyorum. belki onuda düşünebilirsiniz demek isterdim sanırım siz biraz geniş araba istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantas43

walla dediğiniz fiyatlara bende araştırıyorum fakat o arabaları göremedim o fiyata. tabi ben kütahyalıyım ve araştırma imkanım olarak sadece internet. bende temiz 2003 model polo bakıyorum. belki onuda düşünebilirsiniz demek isterdim sanırım siz biraz geniş araba istiyorsunuz.
    19 kuruş hangi benzinli araba yakıyor bu devir de?

bunlar hep lpg li mi?
  • Ben olsaydım 2002*2003 kasa Polo Tdi alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş J.K

Ben olsaydım 2002*2003 kasa Polo Tdi alırdım
    2000 sonrası Volvo S40'ların 1.4 ve 1.6 motorları fazla yakmıyor. Güvenlik, konfor ve donanım olarak da daha iyisi o fiyata yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

2000 sonrası Volvo S40'ların 1.4 ve 1.6 motorları fazla yakmıyor. Güvenlik, konfor ve donanım olarak da daha iyisi o fiyata yok.

Alıntıları Göster
    2004 Focus Collection 1.6
    2004 Megane II Dynamic 1.6

Bu araçların LPG'lilerini 20000TL ye kadar bulabilirsin... Bu kadar para veripde C segmentinin altında alma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

2004 Focus Collection 1.6
    2004 Megane II Dynamic 1.6

Bu araçların LPG'lilerini 20000TL ye kadar bulabilirsin... Bu kadar para veripde C segmentinin altında alma derim...

Alıntıları Göster
    Astra lpg li mantıklı ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 bin TL'ye en iyi sistem
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Astra lpg li mantıklı ...

Alıntıları Göster
    o fiyata en mantıklısı primera 2003 model focus astra ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggnet

Alacağım arabada aradıklarım; yakıt ekonomisi, güvenlik, konfor, yol tutuş, donanım ve birazcıkta performans..

Aklımda birçok araba var :( kesin olarak bir türlü karar veremiyorum. Fakat en aklıma yatanı sanırım focus.

Şuan kafam cidden karışık :) Aklımda ilk başta sadece ford focus ghia vardı. Şimdi yaşından ötürü lancer ve focus comfort modeli çok mantıklı gelmeye başladı( ama lancer daha mantıklı geliyor comforttan ). Vectralarıda oldum olası severim. Astrayı kullanmışlığım var onuda beğenmiştim. Neye karar versem bilemiyorum. Dediğim yakıt önemli, önemli olmasa 2001 volvo s40 almayı düşünüyordum aslında. :) tabi biri 180 biri 185-190 kuruş yakıo farkınıda yapacak kadar önemli değil. Aile arabası olacak.

Şimdiden teşekkürler...

18bine 2001 2.0cdx alabılrısınız vectra konfor + yol tutus olarak daha ıyı tabı vergı fazla gelmesse ve yakıt olarak fazla gelmesse
    astranın 1.4 une bakmayın fazla tutulmadı satarken zorlanabılırsınız

17bine 2000model astra Cd bulabılırsınız konfor olarak ıyıdır aıle arabasıdır dız mesefası yeterınce genıstır
    focusun 2002 ghıa bulabılırsınız ancak yol sesı alır focuslar sızın ıcın sorun degılse ıyı bı tercıh olabılır

Bana kalsa Astra veya Focus tercıh edın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fıraty

quote:

Alacağım arabada aradıklarım; yakıt ekonomisi, güvenlik, konfor, yol tutuş, donanım ve birazcıkta performans..

Şimdiden teşekkürler...

18bine 2001 2.0cdx alabılrısınız vectra konfor + yol tutus olarak daha ıyı tabı vergı fazla gelmesse ve yakıt olarak fazla gelmesse
    astranın 1.4 une bakmayın fazla tutulmadı satarken zorlanabılırsınız

17bine 2000model astra Cd bulabılırsınız konfor olarak ıyıdır aıle arabasıdır dız mesefası yeterınce genıstır
    focusun 2002 ghıa bulabılırsınız ancak yol sesı alır focuslar sızın ıcın sorun degılse ıyı bı tercıh olabılır

Bana kalsa Astra veya Focus tercıh edın
    bunlara lpgli binmeyi düşünüyorum tabi :D

şimdi birde aklıma kia cerato yu soktular :) dizel modelini...

polo dar olur gerçekten..

• quote:

bunlara lpgli binmeyi düşünüyorum tabi :D

şimdi birde aklıma kia cerato yu soktular :) dizel modelini...

polo dar olur gerçekten..

Alıntıları Göster
    Ceratonun 2.eli fazla tutulmuyor sanırım :S
  • quote:

Tutulmaması satılırken dezavantaj olması kadar alırken avantaj zaten.O fiyata daha uygun bir araç almış oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Tutulmaması satılırken dezavantaj olması kadar alırken avantaj zaten.O fiyata daha uygun bir araç almış oluyorsun.

Orası oylede tutulmamasının sebebı ne acaba neden tutulmuyor orasını bılmek lazım ??? ayrıca acıl araba satmaya kalkasa dıgerlerıne gore daha fazla zarar eder
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Orası oylede tutulmamasının sebebı ne acaba neden tutulmuyor orasını bılmek lazım ??? ayrıca acıl araba satmaya kalkasa dıgerlerıne gore daha fazla zarar eder

Alıntıları Göster
    aynı aralıkta octavia aldım hocam 3-4 ay önce sonuç olarak çok mutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

aynı aralıkta octavia aldım hocam 3-4 ay önce sonuç olarak çok mutluyum.

Alıntıları Göster
    18 bine 2003 Corolla bulabbileceğini sanmıyorum ama bence corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

18 bine 2003 Corolla bulabbileceğini sanmıyorum ama bence corolla

Alıntıları Göster
    Şimdide aklıma octavialar takıldı alınası gözüküyor bana.
    Sizce aşağıdaki linkteki araç fiyat vs olarak uygunmu. + ları - leri nelerdir octaviaların. Birde yakıt tüketimi nasıldır acaba??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-octavia-lpg-isli-oktavia-nin-en-fulu-sahibinden-30160735/detay

• quote:

Şimdide aklıma octavialar takıldı alınası gözüküyor bana.
    Sizce aşağıdaki linkteki araç fiyat vs olarak uygunmu. + ları - leri nelerdir octaviaların. Birde yakıt tüketimi nasıldır acaba??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-octavia-lpg-isli-oktavia-nin-en-fulu-sahibinden-30160735/detay

Alıntıları Göster
    2006 modus olabilir mesela.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-modus-cok-temiz-modus-29690992/detay

• 2003-2004 Peugeot 307 hdi 1.4 düz modeli o fiyatlara alinabilinir
  • o paraya en iyisi 406.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

o paraya en iyisi 406.
    B sınıfı kabulse seat ibiza-cordoba tdi stylance/s-rider tavsiye ederim,yanında yol tutuşu ve mazotu koklaması hediye bu sınıfta daha donanımlısı yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.