Şimdi Ara

17.3'' Sony Vaio SV-E1711Z1 Notebook İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beren

quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

Gri renkli olan canta mi ? Bende vaio kullanicisiyim. Ekran karti yetersiz geldi bana. İscilik ve kalite yine sony farki.

Evet gri renkli çanta gelmişti.

Oyun için ben gerekli bilgiyi vermiştim, uygulama (application) performansı yüksek, oyun performansı orta veya biraz daha düşük. Benim için application performansı önemli olduğu için sorun yok. Açıkçası hiç oyun oynamam, en son üniversitedeyken championship manager ve hereos3 oynuyordum, gerisini siz düşünün.

Anladım. Sv - e1712z1 bende ki de. Şu ana dek bir problem göremedim. Windows 8 var işletim sistemi olarak. Oyun hariç , çok hızlı işletim sistemi. Ben beğendim genel olarak bilgisayarı. Aynı çantadan bana da hediye ettiler. Çok hoş çanta, class. Sony Center'dan almıştım ben laptop'ı.

• beyler laptopu bugun media marktden indirimden 2200tlye aldım canavar gibi maşallah tamamen inceleme fırsatı bulamadım ama iyi görünüyor tuşları çok sexy düşünen arkadaşlar hiç beklemesin düşünmeden alsınlar diyorum
  • quote:

beyler laptopu bugun media marktden indirimden 2200tlye aldım canavar gibi maşallah tamamen inceleme fırsatı bulamadım ama iyi görünüyor tuşları çok sexy düşünen arkadaşlar hiç beklemesin düşünmeden alsınlar diyorum

hayırlı olsun, vaktiniz olduğu vakit taşınabilirliği hakkında bilgi verebilir misiniz? (örneğin laptop ağırlığı, adaptör boyutu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

beyler laptopu bugun media marktden indirimden 2200tlye aldım canavar gibi maşallah tamamen inceleme fırsatı bulamadım ama iyi görünüyor tuşları çok sexy düşünen arkadaşlar hiç beklemesin düşünmeden alsınlar diyorum

hayırlı olsun, vaktiniz olduğu vakit taşınabilirliği hakkında bilgi verebilir misiniz? (örneğin laptop ağırlığı, adaptör boyutu)

laptop bildigin gibi 17.3 büyüklügünde boyutlarına göre agırlıgı normal yormuyor adaptörü görünce şaşırdım gayet küçük üstünde vaio yazıyor bataryasıda kaba degil benim bu açıdan sorunum yok . yalnız bi sorunum var laptopa pes 13ü yükledim 1920x1080 çözünürlükte tık demeden oynatıyor fakat 3 tuşa basarken 4. tuş çalışmıyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Muharrem038

quote:

quote:

laptop bildigin gibi 17.3 büyüklügünde boyutlarına göre agırlıgı normal yormuyor adaptörü görünce şaşırdım gayet küçük üstünde vaio yazıyor bataryasıda kaba degil benim bu açıdan sorunum yok . yalnız bi sorunum var laptopa pes 13ü yükledim 1920x1080 çözünürlükte tık demeden oynatıyor fakat 3 tuşa basarken 4. tuş çalışmıyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..

Üç tuşun aynı anda çalışmaması bir sorun değil , sonylerin bir özelliğidir. Futbol oyunlarını seviyorsanız gamepad almanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

quote:

quote:

Üç tuşun aynı anda çalışmaması bir sorun değil , sonylerin bir özelliğidir. Futbol oyunlarını seviyorsanız gamepad almanızı öneririm.

evet bunu öğrendim ama bu özelliği degiştirmenin bir yolu yok mu gamepade mahkum muyum yanii

• quote:

evet bunu öğrendim ama bu özelliği degiştirmenin bir yolu yok mu gamepade mahkum muyum yanii

bir gamepad ile oynamaya başla . bir daha tuş ile oynamak istemezsin
  • biliyorum gamepadi ama klavyedede oynamak istiyorum bunun çözümü yok mu onu merak ediyorum
  • quote:

biliyorum gamepadi ama klavyedede oynamak istiyorum bunun çözümü yok mu onu merak ediyorum

tam emin değilim fakat usb ile harici klavye kullanmak çözüm olabilir. örneğin ucuz bir model linkini koydum aşağıya belki istediğiniz şekilde çalışır:

http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/a4-tech-kr-73_q_usb-kr-73-kablolu-x-slim-multimedya-klavye-usb/productdetails.aspx?I_ID=40985

• quote:

quote:

biliyorum gamepadi ama klavyedede oynamak istiyorum bunun çözümü yok mu onu merak ediyorum

tam emin değilim fakat usb ile harici klavye kullanmak çözüm olabilir. örneğin ucuz bir model linkini koydum aşağıya belki istediğiniz şekilde çalışır:

http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/a4-tech-kr-73_q_usb-kr-73-kablolu-x-slim-multimedya-klavye-usb/productdetails.aspx?I_ID=40985

kardeşim biliyorum bu şekilde çözülebilecegini benim derdim klavye yada game pad degil laptopun klavyesini kullanabilmek istiyorum sadece bu ayarı çözümü bişeyi var mı diye soruyorum yinede teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

kardeşim biliyorum bu şekilde çözülebilecegini benim derdim klavye yada game pad degil laptopun klavyesini kullanabilmek istiyorum sadece bu ayarı çözümü bişeyi var mı diye soruyorum yinede teşekkür ederim

çözümü yok

• Ürünü yalnış anlaşılmadan faydalanarak 1900 liraya dartyden aldım fakat uygun çnata bi türlü bulamıyorum tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Ürünü yalnış anlaşılmadan faydalanarak 1900 liraya dartyden aldım fakat uygun çnata bi türlü bulamıyorum tavsiyeniz nedir?

xloud özelliğini nasıl açıyorsun hocam? bilgi verirseniz sevinirim
  • Sony Vaio SVE1713X1EB modelinin ekrani mat midir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Sony Vaio SVE1713X1EB modelinin ekrani mat midir acaba?

Sony turkiyeye mail at hemen cevaplarlar

• bugün baktım mat olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
  • http://www.hizlial.com/u30.001.4140.0378/sony-vaio-vpcej3q1e-intel-core-i5-2450m-25ghz-4gb-640gb-1gb-g410m-173-w7premium-notebook#

ben de bunu almayı düşünüyorum sizce fiyatına göre özellikleri nasıl ? oyun kullanmayacağım mühendislik öğrencisiyim çizim programaları için özellikle bakıyorum . 1500-1900 arası başka öneriniz var mı ?birde şu var

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np350e7c-s01tr-intel-i5-3230m-26ghz-8gb-500gb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgrbz

hayırlı olsun, gülle güle kullanın cihazınızı şimdiden. incelemeyi bekliyoruz :)

Hayirli olsun. Hocam xoud nasil aciyorsun

• xloud nasıl acılıyor yada açılıyor mu bilmiyorum ama ses 10 numara cok net ve cok yüksek ses veriyor bundan iyi sesi cıkan laptop görmedim şimdiye kadar 1280x720 çözünürlügünde hiçbir oyunu kasmadı 1920x1080de cok az oluyor oyuna göre gayet memnunum ekranda cok iyi :)
  • quote:

xloud nasıl acılıyor yada açılıyor mu bilmiyorum ama ses 10 numara cok net ve cok yüksek ses veriyor bundan iyi sesi cıkan laptop görmedim şimdiye kadar 1280x720 çözünürlügünde hiçbir oyunu kasmadı 1920x1080de cok az oluyor oyuna göre gayet memnunum ekranda cok iyi :)

Tesekkurler cevap icin Muharrem. Vaio control centerda sesle ilgili secenek var mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.