Şimdi Ara

17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk dosyası ABD'de 'doğru' kabul edildi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    senin için hırszılık bahane sıkıntın dindar olmaları....akp de ki herkesmi hırsız nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun çalarken yanındamıydın?
    hırsız olduğunu kimden öğrendin...????
    cevap veriyorum dindarlıktan ölen cemaatten mantığa gel çay demle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2016; 0:51:15 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Süper çalışıyorlar fetösü terör örgütü dört biryandan sarmış ülkeyi ekonomik kriz kapıda hatta kriz varda göremiyosunuz akp tayfası olarak mütiş çalışma bunlar mütişşşşş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

senin için hırszılık bahane sıkıntın dindar olmaları....akp de ki herkesmi hırsız nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun çalarken yanındamıydın?
    hırsız olduğunu kimden öğrendin...????
    cevap veriyorum dindarlıktan ölen cemaatten mantığa gel çay demle....

ortada milyonluk saat varmi? saatin faturası nerede?
    bu 4 bakanın teki ne yaptıysam başbakanın bilgisi ve onayı ile yaptım dedi mi?
    tutuklananların tekinden evinde kendine ait olmayan ama sonradan teslim aldıgı kutu kutu yardım paraları çıktı mı?
    Ses kayıtları montaj diyip sonra "beni bile dinlemişler" dediler mi?
    bunların yargılanması engellendi mi?
    montaj olan makaracı bakanın konuşmalarındaki diğer kişi bu konuşmalar yüzünden özür diledi mi?

hırsızı savunan destekleyen biri sana göre nedir? Bana göre bundan çıkarı olan bir hırsızdır.

Ayran içip ayrı düştüğünüz cemaate hiç girme istersen. cemaatin hırsızlıklarına da göz yummalarınız ortada.

• tla776 T kullanıcısına yanıt
    la ona devletmi vermiş o saati kendi hazinesinden iranlı tuzu kuru bir iş adamı vermiş yalnız o ölesiye inandığın şeylerin kaynağı badem bıyıklılar seni okadar etkilemişlerki pırtlasalar inancan her tapeye sonuna dibine kadar...tamam akp soyuyordu akp soyarken chp mhp uyuyormuydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2016; 1:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Sarrafin yada bakanların durumu hakkında karar verebilecek bilgi ve donanıma sahip değilim.

Bildigim Sarraf ticaret yaparken amerikan ekonomisine değilde Türk ekonomisine kazandırmıştı. Onun içinde amerikanin kuyruk açısı var.

Amerika çok adaletli bir ülke olsaydı ırak suriye gibi ülkelerin vatandaşlarına medyayada yansıyan insanlık dışı baskı ve iskenceleri yapmazdi. Sozde demokrasi götürdüğü ülkelerin zenginliğini hortumlamaz ve toprak butunluklerini bozmazdı.

Ülkemizdeki iktidar gitsinde, bu işi amerika bile yapsa raziyiz diyen ülkem insanına duygularinizla değil, mantığınızla davranın demek isterim. Başka ülkelerden medet umup ta lütfen bu gunlerimizi aramayalim.

Amerikanin kendi ilgilendirdigi konulara bulastigi icin bu dava basladi. Durumu hakkinda bilgi edinebilirsin. Bu olayin baska ulkere yaptiklariyla ne alakasi var? Petrol pesinde kosuyorlar o zaman davalari dusursunler mi diyelim?

Iktidar kalsinda, herseyi gormezden gelirim diyenler de mantikla degil duygulariyla haraket ediyorlar. Baska ulkelerden kimse medet ummak istemez ama bu ulkede bu olayin uzeri kapatildi. Orada sorusturuyorlar, inceliyorlar, arastiriyorlar diye millet istiyor ve devamini bekliyor. Bunu Turkiye'de yapan olmadi. Insanlarin bunu istemesi neden bu kadar kotu? Birakin dava devam etsin, tum gercekler ortaya ciksin. Olmayan seyi kanitlayamazlar, kanitlar ortaya cikarsa suclamalar gercektir demek. Ortada bir sey yoksa sorun olmaz, varsa da halk bunu ogrenmis olur. Bunda ne kotuluk var ki bugunlerimi arayalim? Bu dedigin tek durumda olur. Suclar kanitlar ve bir kesim buna ragmen savunmaya devam ederse olur.

Ayrica burada kanitlar ortaya ciktikca sorusturma derinlesir ve is sadece zarrab yada bakanlarla kalmayabilir(bunu zaten 17 aralik zamaninda bakanlarda soyluyordu). Esas cekinilen nokta bu herhalde yoksa birkac bakanin yada bir is adaminin suclu bulunmasi kimse icin sorun olmamali.

Fetoyu bile vermek istemeyen amerikan adaletine mi güvenelim?

Irak suriye mısır gibi ülkelere yaptıkları ile söyle alakası var. Sizi diktatör den kurtarıp demokrasi getireceğim diye halk arasındaki ayrılıkları kasiyor. Sonrada o ülkeye corekleniyor. Bu durumdan esas suçlu olan ise o ülkelerin oyuna gelmeye musait olan halklaridir.

Amerikanin kendi çıkarları için adaletli karar vermeyebilecegini tahmin ediyorum.

İktidar kalsinda her şeye raziyiz demek ne kadar yanlissa, iktidar gitsinde herşeye raziyiz demekte o kadar yanlış! Birbirimize anlayış gostermedikce malesef bu düşünce değişmeyecek.

Senin bu bakis acina onlarda sahipse neden fetoyu versin? Ayrica burada arastirilanlara, sorusturmalara, delillere guvenelim kismini kabul etmiyorsan ve bunu israrla iktidar gitsin, herseye razi olarak goruyorsan diyecek sozum yok. Bunlari Turkiye'de yapilsin diyorum, ustu kapatildi diyorum hala israr ediyorsun. Neden arastirilmasina bu kadar karsisin?

Ayrica amerika irak, suriye diyorsun da peki bizim suriyeye ayni nedenle mudahele etmeye calismamiza ne diyorsun?

• Konuya bak Birisi yapılan hırsızlığı örtmeye çalışıyor bunu da din karşıtlığı var diyerek yapıyor.
    Dindar adam hırsızlık yapar mı be Adı üstünde hırsızlık hem de devlette bunun adı rüşvet. Dinde çok yeri var ya rüşvetin neler diyorlar ya.
  • Abd önce yediği pizzaların hesabını versin.

• Konuda yazılanları utanarak okudum.

Saati veren karsiliginda neler aldi sence?
    Basbakaniniz cikip beni bile bile dinlemisler dedi mi hani montajdi bu kayitlar?
    Muhalefetin sayistay raporlari nerde diye meclisde ortaligi birbirine kattigini bilmiyorsan kendi cahilligindir. Gercekten nerde bu raporlar yillardir.

Kardeş şöyle diyorsun: "Bu adamlar hırsız belli, ben hırsız olduklarını biliyorum, yine de arada çalıştıkları için oy veriyorum.
    Zaten her hükumet çalıyordu." Yani kısacası diyorsun ki, "Ben de olsam ben de çalardım zaten." AKP'lilerin ahlak seviyelerinin
    böyle olduğunu biliyorduk zaten, forumda da kanıtlanmış oldu sağolasın.

Son olarak Ecevit hiçbir şey çalmadı mesela. Kılıçdaroğlu'nun kaç yıllık memuriyeti var, hakkında bir tane rüşvet dosyası yok.
    Neymiş, Demirtaş'ın hanımını aramış, yüksek sesle güldüm. Sanki onu aramamış olsa adama oy verecektin. Çok komiksin, işte şunu
    söyle anlayalım kardeş: "Bu adamlar çalsa da, başları seccadeye değiyor, o sebeple oy veriyorum." Bak o zaman inanırız sana.
    Klasik dinci ahlaksızlığı deyip geçiyoruz zaten.
  • Yolsuzluk iyi birşey değil yalnız buna abd'nin(farklı ülkedeki bir mahkemenin) bakması saçma geliyor. james cameron'un da yolsuzluğu çıktı putin'in de onlarında iş yaptığı kişilerin yargılanması gerekir
  • Konudanda görüleceği üzere ülkemizdeki müslümanların büyük bir kısmı Süslüman. Yolsuzluk hiçbirinin umrunda değil ama Müslümanlığa göre kul hakkı yemenin cezası nedir ? Kendi partilerine zarar gelmesinde din bile önemli değil millet için.

• Bu davanın AKP için ne kadar kritik bir dava olduğunu hala birileri idrak edememiş. Ben şimdi konunun detaylarını anlatayım.

ABD ve Nato üyesi ülkeler İran'a ambargo uyguladılar. ABD'de ambargoyu deldiğini tespit ettikleri Reza efendiyi konuşturarak ne kadarlık bir ambargo deldiğini netleştirmeye çalışıyor. Tahminen 200 milyar dolarlık bir rakamdan bahsediliyor. Bazıları bize ne Reza'nın olayından diyebilir. İşte durum o şekilde olmuyor. Şimdi Reza bu ambargo delme olayını mağlum TR bankaları ile yaptı. Evinde hani ayakkabı kutusunda para bulunan banka müdürünün durumunu biliyorsunuz. İşte ABD Hükümeti bu dava sonucunda bu işte bizim bankamıza 20 milyar dolar civarı bir yaptırımdan bahsediliyor. Bize ceza kesse ödemeyiz vs diyen varsa ABD kararlarının bağlayıcılığı vardır. Alman Deutsche Bank ile Fransız BNP Paribas bankalarına kestiği cezalara bakabilir. Kısaca bu dava Amerika için oldukça yüklü tazminat anlamına geliyor. Parasını Devlet ödiyecek. Bizde vergilerimiz ile Reza'yı sübvanse edicez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sarrafin yada bakanların durumu hakkında karar verebilecek bilgi ve donanıma sahip değilim.

Bildigim Sarraf ticaret yaparken amerikan ekonomisine değilde Türk ekonomisine kazandırmıştı. Onun içinde amerikanin kuyruk açısı var.

Amerika çok adaletli bir ülke olsaydı ırak suriye gibi ülkelerin vatandaşlarına medyayada yansıyan insanlık dışı baskı ve iskenceleri yapmazdi. Sozde demokrasi götürdüğü ülkelerin zenginliğini hortumlamaz ve toprak butunluklerini bozmazdı.

Ülkemizdeki iktidar gitsinde, bu işi amerika bile yapsa raziyiz diyen ülkem insanına duygularinizla değil, mantığınızla davranın demek isterim. Başka ülkelerden medet umup ta lütfen bu gunlerimizi aramayalim.

Amerikanin kendi ilgilendirdigi konulara bulastigi icin bu dava basladi. Durumu hakkinda bilgi edinebilirsin. Bu olayin baska ulkere yaptiklariyla ne alakasi var? Petrol pesinde kosuyorlar o zaman davalari dusursunler mi diyelim?

Iktidar kalsinda, herseyi gormezden gelirim diyenler de mantikla degil duygulariyla haraket ediyorlar. Baska ulkelerden kimse medet ummak istemez ama bu ulkede bu olayin uzeri kapatildi. Orada sorusturuyorlar, inceliyorlar, arastiriyorlar diye millet istiyor ve devamini bekliyor. Bunu Turkiye'de yapan olmadi. Insanlarin bunu istemesi neden bu kadar kotu? Birakin dava devam etsin, tum gercekler ortaya ciksin. Olmayan seyi kanitlayamazlar, kanitlar ortaya cikarsa suclamalar gercektir demek. Ortada bir sey yoksa sorun olmaz, varsa da halk bunu ogrenmis olur. Bunda ne kotuluk var ki bugunlerimi arayalim? Bu dedigin tek durumda olur. Suclar kanitlar ve bir kesim buna ragmen savunmaya devam ederse olur.

Ayrica burada kanitlar ortaya ciktikca sorusturma derinlesir ve is sadece zarrab yada bakanlarla kalmayabilir(bunu zaten 17 aralik zamaninda bakanlarda soyluyordu). Esas cekinilen nokta bu herhalde yoksa birkac bakanin yada bir is adaminin suclu bulunmasi kimse icin sorun olmamali.

Irak suriye mısır gibi ülkelere yaptıkları ile söyle alakası var. Sizi diktatör den kurtarıp demokrasi getireceğim diye halk arasındaki ayrılıkları kasiyor. Sonrada o ülkeye corekleniyor. Bu durumdan esas suçlu olan ise o ülkelerin oyuna gelmeye musait olan halklaridir.

Amerikanin kendi çıkarları için adaletli karar vermeyebilecegini tahmin ediyorum.

İktidar kalsinda her şeye raziyiz demek ne kadar yanlissa, iktidar gitsinde herşeye raziyiz demekte o kadar yanlış! Birbirimize anlayış gostermedikce malesef bu düşünce değişmeyecek.

Senin bu bakis acina onlarda sahipse neden fetoyu versin? Ayrica burada arastirilanlara, sorusturmalara, delillere guvenelim kismini kabul etmiyorsan ve bunu israrla iktidar gitsin, herseye razi olarak goruyorsan diyecek sozum yok. Bunlari Turkiye'de yapilsin diyorum, ustu kapatildi diyorum hala israr ediyorsun. Neden arastirilmasina bu kadar karsisin?

Ayrica amerika irak, suriye diyorsun da peki bizim suriyeye ayni nedenle mudahele etmeye calismamiza ne diyorsun?

Amerikanin ırak, Libya, misir gibi ülkelere yaptığı müdahale ile Türkiyenin suriye topraklarinda yaptığı harekatı bir görüyorsan sana diyecek hiç mi hiç birşeyim yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amerikanin ırak, Libya, misir gibi ülkelere yaptığı müdahale ile Türkiyenin suriye topraklarinda yaptığı harekatı bir görüyorsan sana diyecek hiç mi hiç birşeyim yok...

Sen toprak katacagim diyorsun ustune ustluk bopun esbakaniyim deyip, proje icin destek oluyorsun, onlar ise petrolu istiyor ve bolgedekileri kullaniyor. Detaylarini da anlatirim da esada dusmanligin hicbir cikar olmadan, tamamen iyilik icin oldugunu dusunuyorsun. Kendi fikrini de hicbir zaman sorgulatmadigin icin sana farkli bir sey soyleyesem kabul etmeyeceksin nasilsa. Daha once denedim, baska ugrasamam.

Yolsuzluk falan yok, baska devletlere karisma istegimizde tamamen iyilik amacli. Uyar mi sana?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kaptan sen soyleyeceksin ve doğru olmayacak! bu mumkunmu? Bizler kandırılmis insanlarız! Tabiki haklısın.

• quote:

Kaptan sen soyleyeceksin ve doğru olmayacak! bu mumkunmu? Bizler kandırılmis insanlarız! Tabiki haklısın.

Olur mu Halil, herseyin en iyisini, en dogrusunu bilen sen varken benim dediklerimin ne onemi var? Sen bakma bana, her zamanki gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.