Şimdi Ara

17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk dosyası ABD'de 'doğru' kabul edildi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

8000 km otede olan birşeyi nasıl şak diye kabul edebilirsin hemde kıcı kırık ses kayıtlarıyla...hemde cemaatin ipiyle....yazıyım rte düşmanlığı yeter...

ne kıçı kırığı bak Bharara’nın yeni yazdığı iddanamede hangi deliller var
     17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk dosyası ABD'de 'doğru' kabul edildi!

• Kherehabath kullanıcısına yanıt
    bakanlardan şüpheli olduğu söyledim rıza zarraba bende bayılmıyorum...kıcı kırık saatle zenginmi olmuş herif rüşvet aldıysa bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Kasım 2016; 20:46:9 >
  • quote:

bakanlardan şüpheli olduğu söyledim rıza zarraba bende bayılmıyorum...kıcı kırık saatle zenginmi olmuş herif rüşvet aldıysa bile...

sen gerçek misin ya adam 700000 liralık saat vermiş bakana zengin mi olmuş diyorsun.yok birader zengin olmadı evinde kuru soğan ekmek yiyormuş. neyi savunuyorsun ne iddia ediyorsun anlamadım ki
  • doğru kabul edilecek tabi ayan beyan ortada olan şey...

• quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Sarrafin yada bakanların durumu hakkında karar verebilecek bilgi ve donanıma sahip değilim.

Bildigim Sarraf ticaret yaparken amerikan ekonomisine değilde Türk ekonomisine kazandırmıştı. Onun içinde amerikanin kuyruk açısı var.

Amerika çok adaletli bir ülke olsaydı ırak suriye gibi ülkelerin vatandaşlarına medyayada yansıyan insanlık dışı baskı ve iskenceleri yapmazdi. Sozde demokrasi götürdüğü ülkelerin zenginliğini hortumlamaz ve toprak butunluklerini bozmazdı.

Ülkemizdeki iktidar gitsinde, bu işi amerika bile yapsa raziyiz diyen ülkem insanına duygularinizla değil, mantığınızla davranın demek isterim. Başka ülkelerden medet umup ta lütfen bu gunlerimizi aramayalim.

Amerikanin kendi ilgilendirdigi konulara bulastigi icin bu dava basladi. Durumu hakkinda bilgi edinebilirsin. Bu olayin baska ulkere yaptiklariyla ne alakasi var? Petrol pesinde kosuyorlar o zaman davalari dusursunler mi diyelim?

Iktidar kalsinda, herseyi gormezden gelirim diyenler de mantikla degil duygulariyla haraket ediyorlar. Baska ulkelerden kimse medet ummak istemez ama bu ulkede bu olayin uzeri kapatildi. Orada sorusturuyorlar, inceliyorlar, arastiriyorlar diye millet istiyor ve devamini bekliyor. Bunu Turkiye'de yapan olmadi. Insanlarin bunu istemesi neden bu kadar kotu? Birakin dava devam etsin, tum gercekler ortaya ciksin. Olmayan seyi kanitlayamazlar, kanitlar ortaya cikarsa suclamalar gercektir demek. Ortada bir sey yoksa sorun olmaz, varsa da halk bunu ogrenmis olur. Bunda ne kotuluk var ki bugunlerimi arayalim? Bu dedigin tek durumda olur. Suclar kanitlar ve bir kesim buna ragmen savunmaya devam ederse olur.

Ayrica burada kanitlar ortaya ciktikca sorusturma derinlesir ve is sadece zarrab yada bakanlarla kalmayabilir(bunu zaten 17 aralik zamaninda bakanlarda soyluyordu). Esas cekinilen nokta bu herhalde yoksa birkac bakanin yada bir is adaminin suclu bulunmasi kimse icin sorun olmamali.

• quote:

en yüksek yolsuzluk bayıldığın kuzey avrupa ülkelerinde chp gelicek yemiycek ,hiç yolsuzluk olmuycak, hiç yandaş kayırmıycak diyorsan tek laf ediyorum yav hehe....

Bak hala aynı şeyi yapıyorsun.

Kuzey avrupada yolsuzluk olması bizdekini aklamaz ki kardeşim. Ayrıca kuzey avrupada olduğuna dair kanıt varsa da sun, pek inandırıcı gelmedi. (Tekrarlıyorum kanıtlasan da bizimkisini aklamaz.)

İlk mesajda yolsuzluk olduğuna inanmıyordun, şimdi ise var ama bütün ülkelerde var diyorsun. Rastgele atıyorsun işte, kim yerse.
  • quote:

en yüksek yolsuzluk bayıldığın kuzey avrupa ülkelerinde chp gelicek yemiycek ,hiç yolsuzluk olmuycak, hiç yandaş kayırmıycak diyorsan tek laf ediyorum yav hehe....

chp de yer, ama meydanlara çıkıpda Allah, Kitap demez.
  • quote:

Alsana bana şu kıçı kırık saati?

http://www.chrono24.com.tr/patekphilippe/10-day-tourbillon--id4199806.htm
  • tla776 T kullanıcısına yanıt
    la o para zengine gore hiçbirşey...tabi rüşvetin küçüğü büyüğü olmaz akpli olarak bu olayın üstünün kapatılmasını desteklemedim...en azından o bakanlar düzgün yargılanacaktı....ama burası türkiye.... bu yüzden başklanlığa bile pek sıcak bakmıyorum o düzeyde bir ülke değiliz biri dinle sömürür diğeri atatürkle boyle yaşayıp ölecez herhalde bu ülkede....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2016; 0:2:17 >
  • skandallar ülkesi Türkiye..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen lensmsin ya yorumlara bak chp bir hata yaptığında destekleyen kesim çıkıp yanlış yaptın diyebiliyor forumdada başka yerdede ama akp hata yapsa aynı tepki gelmiyor genel olarak akplide gördüğüm tepki hepsi çalıyor akp çalsa ne olucak sizin beyinler harbi lens keşke defolup gitseniz şu ülkeden ülkenin yüzkaralarısınıs malesef hırsız geldiniz öyle gideceksiniz yazık şu yorumu yaparken hiçmi utanmadın be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Kardeş sen lensmsin ya yorumlara bak chp bir hata yaptığında destekleyen kesim çıkıp yanlış yaptın diyebiliyor forumdada başka yerdede ama akp hata yapsa aynı tepki gelmiyor genel olarak akplide gördüğüm tepki hepsi çalıyor akp çalsa ne olucak sizin beyinler harbi lens keşke defolup gitseniz şu ülkeden ülkenin yüzkaralarısınıs malesef hırsız geldiniz öyle gideceksiniz yazık şu yorumu yaparken hiçmi utanmadın be.

90 yıllık cumhiriyet tarihine bakarsan soymayan hükümet yok...akp giderde diğerinin içindede sütü bozuklar çıkacağı %99.9.....ben akp ye bayıldığım için oy verimiyorum kusurabakma selonun karısnı arayıp karanlık günler geçicek diyen bir partiye atacak kadarda daha delirmedim....ideolojik saplantıyla oy atan sizsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2016; 0:8:10 >

• quote:

la o para zengine gore hiçbirşey...tabi rüşvetin küçüğü büyüğü olmaz akpli olarak bu olayın üstünün kapatılmasını desteklemedim...en azından o bakanlar düzgün yargılanacaktı....ama burası türkiye.... bu yüzden başklanlığa bile pek sıcak bakmıyorum o düzeyde bir ülke değiliz biri dinle sömürür diğeri atatürkle boyle yaşayıp ölecez herhalde bu ülkede....

lalı lulu konuşma arkadasın yok senin karşında?

siz Akpliler olarak burası Türkiye diye rüşvetcileri mazur mu görüyorsunuz? Mezhebiniz bayağı bir genişmiş sizin. milyonluk saatler kıçı kırık ufacık bir rüşvet oluyorsa Allah bilir daha neler neler yediniz.

Sözde müslüman adamlarsınız, utanır insan şunları yazmaya. Ateistim 32 yaşımdayım daha bir kuruş rüşvet vermedim. Hakkım olmayan hiç bir şeye sahip olmadım.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bak gene diyor 90 yılda çalmayan yok diye lan onlar çaldı diye bunlardamı anasını belleyecek o zaman allah kitap muhabbeti yapmayacaklar zaten bunu bir araç olarak çok güzel kullanıyorlar ama müslüman kesimin bunu ayıkması çok zor onu kabullendim zaten ama den diyosun ya chp ye oy atmam türkiyede sadece chp yok başka partilerde var. İyi sıvıyorsun hırsıza hırsız diyeceksin madem chpden dert yanıyosun dürüst değil diye sende hırsıza hırsız de şurada savunma gerekirse boş oy at boş attım hırsızlara atamam de bende sana hak vereyim.

90 yıllık cumhriryet tarihinde boyle bir hükümet varmı adı yolsuzlukla anılmayan sen onu yaz ilk once...istediğine inan banane beni dini inancın ilgilendirmez....
  • açıkçası hem çalışıp hemde çalıyorlar bari diğerleri gibi komple hortumlayıp yurtdışına kaçmıyorlar...oyum çalışana iş icraat yapana.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2016; 0:18:1 >
  • quote:

90 yıllık cumhriryet tarihinde boyle bir hükümet varmı adı yolsuzlukla anılmayan sen onu yaz ilk once...istediğine inan banane beni dini inancın ilgilendirmez....

demokrat partiden beri iktidarda sağ görüşlü partiler var. Hatta bunların bir kısmı da sözde müslüman insanların partisi Refah, Fazilet Saadet Akp gibi nedense alayı rüşvetci.

Benim memurum işini bilir diyen Özal Chp veya DSP'li değildi.

adında adalet geçen bir partinin savunucuları'da onlar çaldı bizde çalıyoruz diyor. Beyniniz yanmış sizin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tla776 -- 17 Kasım 2016; 0:21:2 >
    sen dinle kafayı bozmuşsun zaten senin olayın hırsızlık değil dindar olmaları ....dindar olanın sütü bozuk sa çalar senin gibi dinsizide içi bozuk olanı varsa çalar yok şu bu çalar diye birşey yok....o senin kafanda kurduğun kuruntu...1990-2002 ler türkiyenin hortumlandığı dömenlerdi kargalar güler yazdığına bir gecede bankalar boşaltılıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2016; 0:30:40 >
  • quote:

sen dinle kafayı bozmuşsun zaten senin olayın hırsızlık değil dindar olmaları ....dindar olanın sütü bozuk sa çalar senin gibi dinsizide içi bozuk olanı varsa çalar yok şu bu çalar diye birşey yok....o senin kafanda kurduğun kuruntu...1990-2002 ler türkiyenin hortumlandığı dömenlerdi kargalar güler yazdığına bir gecede bankalar boşaltılıyordu...

bu adamlar çaldı mı? sizde gittiniz hırsıza oy verdiniz desteklediniz mi? senin tabirinle sütünüz bozuk mu gerisi boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Sarrafin yada bakanların durumu hakkında karar verebilecek bilgi ve donanıma sahip değilim.

Bildigim Sarraf ticaret yaparken amerikan ekonomisine değilde Türk ekonomisine kazandırmıştı. Onun içinde amerikanin kuyruk açısı var.

Amerika çok adaletli bir ülke olsaydı ırak suriye gibi ülkelerin vatandaşlarına medyayada yansıyan insanlık dışı baskı ve iskenceleri yapmazdi. Sozde demokrasi götürdüğü ülkelerin zenginliğini hortumlamaz ve toprak butunluklerini bozmazdı.

Ülkemizdeki iktidar gitsinde, bu işi amerika bile yapsa raziyiz diyen ülkem insanına duygularinizla değil, mantığınızla davranın demek isterim. Başka ülkelerden medet umup ta lütfen bu gunlerimizi aramayalim.

Amerikanin kendi ilgilendirdigi konulara bulastigi icin bu dava basladi. Durumu hakkinda bilgi edinebilirsin. Bu olayin baska ulkere yaptiklariyla ne alakasi var? Petrol pesinde kosuyorlar o zaman davalari dusursunler mi diyelim?

Iktidar kalsinda, herseyi gormezden gelirim diyenler de mantikla degil duygulariyla haraket ediyorlar. Baska ulkelerden kimse medet ummak istemez ama bu ulkede bu olayin uzeri kapatildi. Orada sorusturuyorlar, inceliyorlar, arastiriyorlar diye millet istiyor ve devamini bekliyor. Bunu Turkiye'de yapan olmadi. Insanlarin bunu istemesi neden bu kadar kotu? Birakin dava devam etsin, tum gercekler ortaya ciksin. Olmayan seyi kanitlayamazlar, kanitlar ortaya cikarsa suclamalar gercektir demek. Ortada bir sey yoksa sorun olmaz, varsa da halk bunu ogrenmis olur. Bunda ne kotuluk var ki bugunlerimi arayalim? Bu dedigin tek durumda olur. Suclar kanitlar ve bir kesim buna ragmen savunmaya devam ederse olur.

Ayrica burada kanitlar ortaya ciktikca sorusturma derinlesir ve is sadece zarrab yada bakanlarla kalmayabilir(bunu zaten 17 aralik zamaninda bakanlarda soyluyordu). Esas cekinilen nokta bu herhalde yoksa birkac bakanin yada bir is adaminin suclu bulunmasi kimse icin sorun olmamali.

Fetoyu bile vermek istemeyen amerikan adaletine mi güvenelim?

Irak suriye mısır gibi ülkelere yaptıkları ile söyle alakası var. Sizi diktatör den kurtarıp demokrasi getireceğim diye halk arasındaki ayrılıkları kasiyor. Sonrada o ülkeye corekleniyor. Bu durumdan esas suçlu olan ise o ülkelerin oyuna gelmeye musait olan halklaridir.

Amerikanin kendi çıkarları için adaletli karar vermeyebilecegini tahmin ediyorum.

İktidar kalsinda her şeye raziyiz demek ne kadar yanlissa, iktidar gitsinde herşeye raziyiz demekte o kadar yanlış! Birbirimize anlayış gostermedikce malesef bu düşünce değişmeyecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.