Şimdi Ara

17 genç kız, aynı anda aynı adamdan hamile kaldı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'de yaşları henüz 18'den küçük 17 genç kızın aynı adamdan hamile kalması ülkeyi şoke etti. Gloucester Lisesi'nde eğitim gören 17 genç kız, aralarında bir anlaşma yaparak aynı dönemde hamile kaldı.
    Massachusetts'daki lisede okuyan 17 kafadarın yaptığı anlaşma gereği çocuklar birlikte yetiştirilecek. Yaşları 16'dan küçük olan kızları hamile bırakan kişi ise 24 yaşında evsiz barksız bir genç. Normal şartlarda okulda her yıl ortalama dört öğrencinin hamile kaldığını açıklayan okul müdürü, bu sorunla başa çıkmalarının zor olduğunu söyledi.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnebolu -- 20 Haziran 2008; 14:30:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İnebolu
    Normal şartlarda okulda her yıl ortalama dört öğrencinin hamile kaldığını açıklayan okul müdürü

• Fornication Under Control of the King = FUCK
  • AHHHH AHHHHHHH NEDEN BEN İNGİLTERE DE DEĞİLİM VE BU KIZLAR BENİ BULMUYO
  • EVSİZ DİE ACIMIŞLARDIR LEA
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnebolu

ABD'de yaşları henüz 18'den küçük 17 genç kızın aynı adamdan hamile kalması ülkeyi şoke etti. Gloucester Lisesi'nde eğitim gören 17 genç kız, aralarında bir anlaşma yaparak aynı dönemde hamile kaldı.
    Massachusetts'daki lisede okuyan 17 kafadarın yaptığı anlaşma gereği çocuklar birlikte yetiştirilecek. Yaşları 16'dan küçük olan kızları hamile bırakan kişi ise 24 yaşında evsiz barksız bir genç. Normal şartlarda okulda her yıl ortalama dört öğrencinin hamile kaldığını açıklayan okul müdürü, bu sorunla başa çıkmalarının zor olduğunu söyledi.

Kaynak

hee o islerde anlasmayla oluyodu zaten her isteyen ben 10 kasımda hamile kalim diyip halime kalıyo zaten

• Aynı konu daha önce açılmıştı..
    http://forum.donanimhaber.com/m_24138532/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

AHHHH AHHHHHHH NEDEN BEN İNGİLTERE DE DEĞİLİM VE BU KIZLAR BENİ BULMUYO

İngilterede olsan yine bulmaz bu kızlar seni bunlar Amerikada
  • boş yok yani zorla da ilişkiye girmediğine göre becerikliymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can !

quote:

• ayni adamdan
  • :D Adam piyango tuttursa bukadar sevinmez. Dünyanın en şanslı insanlarında biri bence..
  • okulda zaten her donem 4 kişi hamile kalıyomus oraya 10 türkgenc gitse bu rakam 40'a cıkar orada nufus patlaması olur.
    keşke bende orada olabılsem
  • Şimdi osmanlıcılar gelir, işte batı çöküyor batı bitti ahlaksızlık diz boyu islam kazanıcak der.
  • bugün 3 . verilişi bu konunun
    hatta 7-8 konu üstte biri si var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can !

quote:

İngiliz kızları tavsiyemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.