Şimdi Ara

17 golf 1,0 comf. dsg vs. 18 Leon1.0 EcoTSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar pazartesi iki araçtan birini alacağım araçların özelliklerini yazayım
    golf 17 model altın sarısı 45binde bakımları yapılmış 2020 ağustosa kadar garantisi var ek paket yok fark silecek otomatik değil 120bintl
    seat 18 model 18binde uzatılmış garantsi var 2022ye kadar sunroof var silecek far otomatik bu da 120bintl ikisi arasında sizin tercihiniz ne olurdu acaba. golf piyasaya göre uygun ancak biraz boş gibi klasik türk mantığı satarken golf daha rahat ikilimdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binickimbileyok -- 9 Kasım 2019; 21:22:43 >

• VW grubunun üst sınıf arabaları Audi ve VW her zaman bomboş olmuştur. Yani dusunun Audi A3 Sedan en dolusunda hiz sabitleyici yok, Audi A4 standart olarak digital cift yonlu klima yok, arka kol dayama , arka havalandirma yok . Yok oglu yok yani.

Ikisinin de dandik MQB platformu dışında kesinlikle Golf öndedir. Seat Leon sahibi olmuş biri olarak ben bu kadar şişirilmiş ama bu karar vasat başka araba görmedim. Golf yine sınıfında orta üst sıralardadır her zaman total kalite olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 9 Kasım 2019; 23:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler açıkçası ben de leon bu kadar dolyken bile ikilemde kalma sebebim. şahsen golfu alıp paketleri eklemek gibi düşüncem var.
  • patlak dsg'li çöp vag grubu araçları aklama yönünde algı için açılan bir başka başlığa hoş geldiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.