Bildirim
PASSAT 2016 1.4 TRENDLİNE MANUEL
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat olarak bilmiyorum ama sormamda sakinca var mi neden satiyorsunuz? Superb nin ayni motorunu alacagim da nasil motor. -
Bir yılı geçti kullanıyorum. Çekiniyordum 1,4 tsi motordan. Hiç sıkıntı yok. Hem yakıt hemde performans açısından. fazla para vermeye gerek yok. Eğer bütçeniz az ise tabi -
Superb aldim gercekten yakit 6_7 arasi su an super
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 tsi mi? birde otomatik mi manuel mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 Tsi. Uzun yol 4.7-5.5 arasi. Ortalamam 6-7 arasi. Sehiricinde dizelinin sport kullanimindan 1 lt daha az yakiyor. Simdi yol bilgisayarinin ne kadar dogru olcum yaptigina bakmak icin fulleyip denemw yapacagim. İyi ki benzinli almisim 🤣🤣🤣 zaten digerini alamiyordum ama dizel almak istesem c segmentlere bakacaktim.
1.4 TSİ 125 BG. MANUEL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 16 Mart 2017; 23:58:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bidede.com
1.4 Tsi. Uzun yol 4.7-5.5 arasi. Ortalamam 6-7 arasi. Sehiricinde dizelinin sport kullanimindan 1 lt daha az yakiyor. Simdi yol bilgisayarinin ne kadar dogru olcum yaptigina bakmak icin fulleyip denemw yapacagim. İyi ki benzinli almisim 🤣🤣🤣 zaten digerini alamiyordum ama dizel almak istesem c segmentlere bakacaktim.
1.4 TSİ 125 BG. MANUEL.
Hocam iyi günlerde kullanın ben de almayı düşünüyorum ama öyle ayrıntılı sürüp deneme fırsatım olmadı. Kısmetse bir bayiden 1.4 tsi 125bg comfortline manuel modele yazılacağım ama acaba dediğim bazı noktalar var. Yakıt konusunda pek sıkıntım yok. Gaza ne kadar az basarsan o kadar az yakarsın görüşündeyim. Aracınızın çekişi falan nasıl? 4 kişi bindiğinizde yukarı eğimli yollarda falan çekişte sıkıntı hissediyor musunuz? Geçmişte 1.6 100 bg benzinli aracım vardı, yolun solunda trafik ışıklarından kalkışa geçtiğimde ne kadar gaza basarsam basayım arkada dizel bir otomobil varsa tamponuma kadar yaklaşıp benden yol isterdi. Araç 1100 kg'dı ama motor aracın hantal olmasına sebep oluyordu. Bu araçta var mı böyle bir durum? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
İYİ günler 2017 model 1,4 tsi blu manuel passat var. hiç düşünmeyin derim. dediğiniz gibi araç yüklü iken bi problem yaşamadım. rahat konforlu. yakıt konusunda ise gaza fazla yüklenmezsen yakıtı güzel. benzin keyfi bir başka oluyor şehir içinde ortalam 6.7 şehir dışında ise 5.4/5.9 kadar gördüm. 120/130 hızlarda aracın km 1500 olmasına rağmen :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Selim 58
İYİ günler 2017 model 1,4 tsi blu manuel passat var. hiç düşünmeyin derim. dediğiniz gibi araç yüklü iken bi problem yaşamadım. rahat konforlu. yakıt konusunda ise gaza fazla yüklenmezsen yakıtı güzel. benzin keyfi bir başka oluyor şehir içinde ortalam 6.7 şehir dışında ise 5.4/5.9 kadar gördüm. 120/130 hızlarda aracın km 1500 olmasına rağmen :)
Hiç düşünmedim 2012 e220 aldım hocam. Yıldızım var artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X