Bildirim
17 inç monitörde ekran kayması nasıl çözülür
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
monitörün nedir bilmiyorum. ancak sana kendi yaşadığım bir sorunu anlatayım (sorun değil aslında)
PC yi açıp monitörü ayarladıktan sonra pc yi ve monitörü kapatıyorum. PC yi tekrar açarken işletim sistemi çalıştıktan sonra monitörü açarsam görüntü 0.5 cm kayık geliyor. Ama eğer önce monitörü açıp sonra PC yi açarsam daha önce ayarlamış olduğum gibi ekrana tam olarak oturmuş görüntü alıyorum. Yani sana tavsiyem sistemini açmadan monitörü açıp bir dene.
Sanırım ekran kartı görüntüyü monitör açık olmadan gönderirse tam olarak ekrana oturtamıyor.
selamlar. sonuçlardan haber verirsen sevinirim. -
Sebebi monitorun tubunun sıcaklık ile genleşmesi.1 saat geçmeden ayar ile ugraşma.Monitor ısındıktan sonra ayarları yap ve her açılışta yeniden ayar yapma.eger tubun ısınmasını beklersen herşey normale dönecektir.
Philips 109p de bu sıcaklık ile degişim çok az.Eger ki kaliteli monitor alırsan bu olaydan kurtulmuş olursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X