Şimdi Ara

17 inç monitörde ekran kayması nasıl çözülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı 17 inç monütörlerde ilk açılışta ekran kayık oluyor.monitör çalıştıkça ekran eski haline geliyor.Tabi bu süre 25-30 dakika kadar.Bunun sebebi nedir?Bu problemi nasıl çözebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.

• monitörün nedir bilmiyorum. ancak sana kendi yaşadığım bir sorunu anlatayım (sorun değil aslında)

PC yi açıp monitörü ayarladıktan sonra pc yi ve monitörü kapatıyorum. PC yi tekrar açarken işletim sistemi çalıştıktan sonra monitörü açarsam görüntü 0.5 cm kayık geliyor. Ama eğer önce monitörü açıp sonra PC yi açarsam daha önce ayarlamış olduğum gibi ekrana tam olarak oturmuş görüntü alıyorum. Yani sana tavsiyem sistemini açmadan monitörü açıp bir dene.
    Sanırım ekran kartı görüntüyü monitör açık olmadan gönderirse tam olarak ekrana oturtamıyor.

selamlar. sonuçlardan haber verirsen sevinirim.
  • Sebebi monitorun tubunun sıcaklık ile genleşmesi.1 saat geçmeden ayar ile ugraşma.Monitor ısındıktan sonra ayarları yap ve her açılışta yeniden ayar yapma.eger tubun ısınmasını beklersen herşey normale dönecektir.

Philips 109p de bu sıcaklık ile degişim çok az.Eger ki kaliteli monitor alırsan bu olaydan kurtulmuş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.