Aşağıdaki LCD'yi kullananlar varsa görüntü kalitesi olarak,renk kalitesi olarak nasıl bulduklarını anlatırsa ve memnunlarsa ben de alcam...İşte LCD
PHILIPS 170C8FS/00 17" 5ms LCD MONİTÖR
Ürün Özellikleri : Ekran Büyüklüğü (İnç) 17" Çözünürlük (max) 1280x1024 Tepki Süresi 5 mS Çalışma Frekansı (Hz) 75 Hz Nokta Aralığı 0.26 Doth Pitch Bağlantı Analog + Dvi Boyutlar 403 x 392 x 171 mm Ağırlık 4.63 kg Parlaklık (cd/m) 300 cd Kontrast Oranı (mnt) 800 : 1 Ekran Tipi 4 : 3 ( Normal Ekran )
Yepyeni bir izleme deneyimi! Kristal netliğinde görüntü için SmartImage ve SmartContrast ve kaliteli görüntü için PerfecTune ile 170C8, en mükemmel görüntü performansını sunuyor.
Güvenliğiniz için: Uzay mekiklerinde kullanılan kompozit ateşe dayanıklı kasa Kurşunsuz tasarımı çevreye zarar vermez.
Kolay Gelsin...
arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum kullanan gören varsa yorumunu paylaşırsa sevinirim bu monitör hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
up
3 gün önce yerel bir mağazaya bu monitör için sipariş vermiştim. 350 YTL'yi 3 takside bölerek bugün teslim aldım.
Görüntü kalitesi ve monitörün kendi duruşu ile gerçekten güzel bir alet.
Sadece biri aydınlık, biri de karanlık olmak üzere 2 adet ölü piksel çıktı. Şimdi araştıracağım ancak muhtemelen PHILIPS'in bu modellerinde ölü piksel garantisi yoktu.
Henüz detaylı olarak incelemeye fırsat bulamasam da yine de güzel bir monitör.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme