Bildirim
17' monitörle yüksek performansata oynayabileceğim ekran kartı tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ikinci el alcaksan 4870 sıfır alcaksan 5770 fazlasıyla işini görecekdir .nv olarakda gts250 öneririm. -
Sistemin diğer bileşenleri, bütçe. belirtiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stroma
ikinci el alcaksan 4870 sıfır alcaksan 5770 fazlasıyla işini görecekdir .nv olarakda gts250 öneririm.
dx11 olmasa hata hata yamış olurmuyum? -
başka yardım edecek yokmu? -
5770 i sadece dx11 için alman hata olur 5770 tamamen teknolojik yönden 4870 den daha iyi bir karttır sadece dx11 meselesi deil daha az güç tüketir az ısınır eyefnity teknolojisini destekler vb...... -
5770 al keyfine bak teknolojik olarakta 4870den daha iyi bir kart dx11+eyenity+az güc+5000 Serisi -
Sisteminiz uygun. HD5770 alabilirsiniz. -
sırf DX11i hakkıyla oynatamıcak diye bir kartın diğer özelliklerinden vazgeçilir mi? forumda herkesin dilinde 5770 DX11de işe yaramaz?? peki ya güç tüketimi? az ısınması? artı hemen hemen 4870 ile aynı performanstalar.. ki 17"bir monitörde eşit performans sergiler.. yalnız 1280x1024ün üzerine çıkmıcaksın perofmans için.. bu çözünürlükte DX11 oyunlarını bile rahat rahat full oynarsın... -
Hocam konuna yazmıştım ben cevap zaten
http://forum.donanimhaber.com/m_39740087/tm.htm -
teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X