Arkadaslar,kutusu açılmamış 64+3G yi 1750 den veriyorum ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.Bu fırsatı kaçırmayın.
quote:Orijinalden alıntı: armozgur Arkadaslar,kutusu açılmamış 64+3G yi 1750 den veriyorum ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.Bu fırsatı kaçırmayın. wifi+3g olsaydi süper olurdu ya :) gerçi kendimi biraz daha zorlayip macbook pro mu alsam
quote:Orijinalden alıntı: Transformation quote:Orijinalden alıntı: armozgur Arkadaslar,kutusu açılmamış 64+3G yi 1750 den veriyorum ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.Bu fırsatı kaçırmayın. wifi+3g olsaydi süper olurdu ya :) gerçi kendimi biraz daha zorlayip macbook pro mu alsam Zaten 3G'lerde Wi-Fi'de var.
quote:Orijinalden alıntı: bilgehankalkan quote:Orijinalden alıntı: Transformation quote:Orijinalden alıntı: armozgur Arkadaslar,kutusu açılmamış 64+3G yi 1750 den veriyorum ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.Bu fırsatı kaçırmayın. wifi+3g olsaydi süper olurdu ya :) gerçi kendimi biraz daha zorlayip macbook pro mu alsam Zaten 3G'lerde Wi-Fi'de var. wayyy demek bana yanlış bilgi verirler heee yedim ben o satış temsilcisini bitti o avea da fiyatlar nasıl acaba her bayi kafasına göre fiyat vermiyodur heralde demi