Şimdi Ara

17 Temmuz'da 5M Migros 3G ipad Satısına Başıyormus .... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -23-
    İnternet'te Bilkom satış fiyatını gördüm, aradaki farkı siz kıyaslayın:
    iPad 3G Migros fiyatları > 32 GB 2.299 TL, 64 GB 2.499 TL iPad 3G ön görülen Bilkom fiyatları > 32 GB 1.599 TL, 64 GB 1.799 TL

2. Fiyatlarda mutlaka bir yanlislik var. ( bilkomun) . O fiyata almak mumkun degil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srfydn

17 Temmuz'da 5M Migros 3G ipad Satısına Başıyormus ....

Adamlar sanki salam sucuk satıyorlar

Aletin bütün karizması yerlerde, amerikada showlar, kuyruklar eşliğinde satılırken bizde markette sepette satılıyor...

• 17 temmuz demelerine rağmen bugün satılmaya başlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -23-

İnternet'te Bilkom satış fiyatını gördüm, aradaki farkı siz kıyaslayın:
    iPad 3G Migros fiyatları > 32 GB 2.299 TL, 64 GB 2.499 TL iPad 3G ön görülen Bilkom fiyatları > 32 GB 1.599 TL, 64 GB 1.799 TL

Link versene biz de görelim.
  • Bilkomda yoğurt peynir filan satmaya başlasın .
  • ilk parti tükenmeye başlamış bile..
  • Ben şimdi gittim 64 GB den bir tane aldım. Kalabalık yoktu, kimse sıraya girmemiş. :)
    Garanti belgesini de laşalediler verdiler. Bilkom nal toplayacağa benziyor.
  • Yuh artık! Fiyata bak, 2.300TL kesinlikle verilmez bu cihaza!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NAXTERRA

quote:

Orijinalden alıntı: srfydn

17 Temmuz'da 5M Migros 3G ipad Satısına Başıyormus ....

Adamlar sanki salam sucuk satıyorlar

Aletin bütün karizması yerlerde, amerikada showlar, kuyruklar eşliğinde satılırken bizde markette sepette satılıyor...

• merhaba,
    Bugün hürriyet gazetesinde konuyla ilgili bir haber vardı, cihazlar dubaiden ve abd den kendi anlaşmalarıyla ve garantileriyle getirilmiş,bilkomun yapmış olduğu açıklamada ise; migrosun sattığı cihaza biz garanti vermeyeceğiz, abdden alınan cihazların 1yıl uluslararası garantisi var bu cihazlara garanti olarak yardımcı oluruz ama migrostaki cihazlar abd den de gelse fatura tr de kesildiğinden teknik destek vermeyeceğiz diyor.
    Bilgilerinize....
  • arkadaşlar verilmez bu kadar gidin dogubanktan 64 gb lık modeli 1400 liraya alın,3g yi boşverin telefonunuzu modeme çevirip kullanırsınız.Alete özeniyorsunuz almak istiyorsunuz ama bu kadar para edicek alet değil 2 milyar filan.ben aldım 700 dolara yatarken filan nete giriyorum iş yerinde oyun oynuyorum maillere bakıyorum,çok da süper birşey dğeil.
  • Teknolojiye ancak bu kadar para vererek sahip olabiliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

arkadaşlar verilmez bu kadar gidin dogubanktan 64 gb lık modeli 1400 liraya alın,3g yi boşverin telefonunuzu modeme çevirip kullanırsınız.Alete özeniyorsunuz almak istiyorsunuz ama bu kadar para edicek alet değil 2 milyar filan.ben aldım 700 dolara yatarken filan nete giriyorum iş yerinde oyun oynuyorum maillere bakıyorum,çok da süper birşey dğeil.

İstanbul dışındakiler nasıl alabilir doğubanktan, gittigidiyor ve sahibinden'den başka şans kalmıyor diğer türlü, yurtdışı bağlantınız yoksa.. gittigidiyor da sağolsun komisyon olduğundan, fiyatlar iyice yükseliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Yuh artık! Fiyata bak, 2.300TL kesinlikle verilmez bu cihaza!

Az önce NTV haberde seyrettim; Toplamda 1000 adet getirilmiş ve satışa çıktığı ilk günde 700 adedi satılmış.
  • Teşhirdeki cihazı fiyata tepki olarak iTunes restore mode'a almak lazım çaktırmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Temmuz 2010; 1:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerKA

merhaba,
    Bugün hürriyet gazetesinde konuyla ilgili bir haber vardı, cihazlar dubaiden ve abd den kendi anlaşmalarıyla ve garantileriyle getirilmiş,bilkomun yapmış olduğu açıklamada ise; migrosun sattığı cihaza biz garanti vermeyeceğiz, abdden alınan cihazların 1yıl uluslararası garantisi var bu cihazlara garanti olarak yardımcı oluruz ama migrostaki cihazlar abd den de gelse fatura tr de kesildiğinden teknik destek vermeyeceğiz diyor.
    Bilgilerinize....

abdden alınan bütün apple cihazlarında bilkom destekmi veriyormuş yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing
    Bilkomda yoğurt peynir filan satmaya başlasın .

Fena fikir degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: tamerKA

merhaba,
    Bilgilerinize....

abdden alınan bütün apple cihazlarında bilkom destekmi veriyormuş yaw

fatura tarihinden itibaren 1 yıl, abd den satıldığını gösteren fatura olması yeterli..

• resmi olarak girmediği için destek vermeyebilir...dediğiniz iphonelarda oluyordur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.