Şimdi Ara

17 Yaş 179Boy 67kilo(vücüt geliştirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan önce 7-8 aylık fitness maceram olmuştu fakat öğrenci olmam dolayısıyla pek beslenemedim ve pek bir gelişme kaydedemedim bu yüzden de fitness'dan sıkıldım şimdilerde yaklaşık 6 aydır uğraştığım boks serüvenim var. fakat boks da profesyonel olma amacı taşımadığım için 6 aylık teknik bilgisi bana yeteceğini düşünüyorum. tekrar dan fittnes'a başlamayı düşünüyorum fakat bu serüven en fazla 6 ay sürecek çünkü 12.sınıf da kendimi derslere tam manasıyla adamayı düşünüyorum. bu 6 aylık süreçte doğru bir şekilde beslenmek istiyorum fakat eski yaptığım hatalı bir maceraya kalkışmak istemiyorum bu yüzden önceden bir kendime plan hazırlamayı düşünüyorum bu yüzden sizden yardım istiyorum. Benim yaşımda biri için 179 boy 67 kilo olarak nasıl bir beslenme alışkanlığı kazanmalıyım? eğer çok ihtiyaç olduğu gerçekse takviye almayı da düşünebilirim ama gönlüm takviyesiz yapmakta. yağlı biri değilimdir eğer size yardımcı olacaksa da vucüt ölçülerim şöyle(dik durduğumda) göğüs 98 kollar 32 omuz 114 bacak 57 bel ise 74cm ideal bir vucüt için göğüslerimin şişip kollarımın 37 cm olmasını gerektiğini düşünüyorum bu istediklerime ne kadar sürede ulaşabileceğimi ve nasıl beslenmem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Şimdiden bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Hayırlı forumlar.
    Ümraniye de ucuz ve kaliteli bir fitness salanu biliyorsanız söylemenizi rica ederim.

• bele 87 deseydin benim eski halim oluyodu,kendini beğenmişlikten demedim bunu bi an kendimi gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

Arkadaşlar bundan önce 7-8 aylık fitness maceram olmuştu fakat öğrenci olmam dolayısıyla pek beslenemedim ve pek bir gelişme kaydedemedim bu yüzden de fitness'dan sıkıldım şimdilerde yaklaşık 6 aydır uğraştığım boks serüvenim var. fakat boks da profesyonel olma amacı taşımadığım için 6 aylık teknik bilgisi bana yeteceğini düşünüyorum. tekrar dan fittnes'a başlamayı düşünüyorum fakat bu serüven en fazla 6 ay sürecek çünkü 12.sınıf da kendimi derslere tam manasıyla adamayı düşünüyorum. bu 6 aylık süreçte doğru bir şekilde beslenmek istiyorum fakat eski yaptığım hatalı bir maceraya kalkışmak istemiyorum bu yüzden önceden bir kendime plan hazırlamayı düşünüyorum bu yüzden sizden yardım istiyorum. Benim yaşımda biri için 179 boy 67 kilo olarak nasıl bir beslenme alışkanlığı kazanmalıyım? eğer çok ihtiyaç olduğu gerçekse takviye almayı da düşünebilirim ama gönlüm takviyesiz yapmakta. yağlı biri değilimdir eğer size yardımcı olacaksa da vucüt ölçülerim şöyle(dik durduğumda) göğüs 98 kollar 32 omuz 114 bacak 57 bel ise 74cm ideal bir vucüt için göğüslerimin şişip kollarımın 37 cm olmasını gerektiğini düşünüyorum bu istediklerime ne kadar sürede ulaşabileceğimi ve nasıl beslenmem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Şimdiden bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Hayırlı forumlar.
    Ümraniye de ucuz ve kaliteli bir fitness salanu biliyorsanız söylemenizi rica ederim.

Kardeşim şunuda göz önünde bulundur 12sınıfta mart ayında yapılıyor sınavlar.

• Ne demek istediğini anlamadım açıkçası aslında aklımda dambil vs.alip evde kendi başıma da çalışmak var sonuçta yapmam gereken hareketleri biliyorum hem böylece daha uyguna ds gelmiş olur hem de boks sporuna devam da edebilirim fikri olan yardimci olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversite, staj, dersane, kpss, spor salonu çalışmalarımı bir arada götürüyorum. Planını programını yaptığın sürece sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yaşında basketbola başlamak
    11 yıl önce açıldı
    17 yaş 174 boy uzarmı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.