Şimdi Ara

17 yaş ile 20 yaş arasında tip farkı var mı? (11 yıl sonra gelen edit:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Kimisi ergenlik çağına kadar çirkindir ergenlikte güzelleşir kimisi de güzelken tipsiz olur.Çocuklukta nasıl göründüğünüz önemli değil insanın tipi ergenlik çağında şekilleniyor.

Buna Kesinlikle Katılıyorum..

Beni 4. Sınıftan Beri Görmeyen Eski Aşkım Vardı Ayrılmıştık Taşındığımız İçin Sonra Onla 5 Yıl Sonra Tekrar Görüştük Ben Çok Çok Değişmişim Ve Yakışıklı Olmuşum Öyle Dedi Eskisine Göre...Yolda Görsem Tanıyamazdım Demişti..

Hehe duyanda zannedecek 45 yaşındasın gençliğinde yaşadığın bir aşkı anlatıyorsun.Daha 5yıl geçmiş aradanTaaa dördüncü sınıf!.4.sınıfta ne aşkı yahu daha 10 yaşında.

Olamaz Mı??

Çocukça Bir Sevgi...

• no ss no güven diye bişey vardı bulan koysun
  • şimdiki tipini tahmin edebiliyorum, tam anlamıyla çirkin bir çocuk gibi görünüyorsundur fakat yüz hatların oturmaya başlasın, sakallar çıkmaya başlasın,vs belirli bir tipin oluşucak, eminim ki biraz bakımla muntazam bir görüntü kazanırsın..
  • Arkadaşlar selam,

11 yıl sonra soran olmuş, şimdi nasılsın diye.

İlk olarak hesabı 11 yıl önce ortak kullanıyordum arkadaşımla. Bu postu atan ben değilim, ama merak edenler için şu an her şey yolunda, arkadaşımın güzel bir tipi ve hayatı var. Kafasında benzer soru işaretler olanlar için söylüyorum, erkekler yıllandıkça güzelleşiyor. Arkanıza yaslanın zamanın ve hayatın tadını çıkarın.

Saygılarımla,
  • Miex kullanıcısına yanıt
    Tipim nasıl ssli açsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oha adam şuan 28 yaşında lannn
  • 11 yıl sonra gelen güzel bir hort olmuş

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Duygulanmamak elde değil sebepsizce...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbey047

Duygulanmamak elde değil sebepsizce...
    Hesabım oldukça eski, çok çıkar böyle biraz kovalasam. :)

Bu doğrudan bana ait değildi fakat PM gelmiş, konuyu görüp merak edenler olmuş. Bana ait olan da pekçok şey vardır, duygulanmamak elde değil belirtmiş olduğun gibi.

Burada çok güzel anılar var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.