Şimdi Ara

170 ama yakışıklı Bi erkek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180+ olanların rahat kazanacağı versustur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

180+ olanların rahat kazanacağı versustur
    tom cruise yazanlar neyin kafasını yaşıyo
  • Boyu boyuna olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

190 tipsiz biri çıksa kızlar 190 tipsizi tercih eder. Benim boyda 170. Boşu boşuna kendinizi avutmayın. Boy herşeydir ve büyük boylada büyük adam olunur. Bknz Nikola Tesla. Adam aseksüel olmasa dünyada kız bırakmazdı.

Uzunlar ahmak olur kısalar çakmak olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

190 tipsiz biri çıksa kızlar 190 tipsizi tercih eder. Benim boyda 170. Boşu boşuna kendinizi avutmayın. Boy herşeydir ve büyük boylada büyük adam olunur. Bknz Nikola Tesla. Adam aseksüel olmasa dünyada kız bırakmazdı.

Uzunlar ahmak olur kısalar çakmak olur

Ozaman çakmak lazım.
  • 185 boyunda bir mankeni götürmesi zor mesela. Niye herkes direkt evet demiş?

• 170 ortalama bir boydur.Boyla kız ayarlamak kadar saçma birşey yok.Önemli olan kızı etkileyebilmeniz.Ben daha bugüne kadar boyu 1.80 değil diye reddedilen bir erkek görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

170 ortalama bir boydur.Boyla kız ayarlamak kadar saçma birşey yok.Önemli olan kızı etkileyebilmeniz.Ben daha bugüne kadar boyu 1.80 değil diye reddedilen bir erkek görmedim
    la şaka mısınız herkes bilir bir erkekte 180 altı boy varsa o erkekte iş yoktur kendinizi avutmayın birde 170 ortalama boy demiş kızlar erkeklerde koruyuculuk arar 170 boyundaki adam nasıl o içgüdüyü hatuna tattıracak şaka mısınız la

• Arkadaşlar 182 boyundayım elim ayağım düzgün.Size tavsiyem boy konusunu kafanıza takmayın.170 gayet normal bir boy.165cm altı sıkıntı yaratır tabi.Ama zaten boya göre size yaklaşan birinden bi cacık olmaz.Siz boyunuza göre ideal kiloda olun hatta biraz vucut çalışın.Onun harici insanlar sizin karakterinize kişiğinize yani nasıl bir insan olduğunuza bakın.

Peki kendi boyumu neden yazdım? Eski kız arkadaşım benden ayrıldıktan 3 hafta sonra 165 boyunda biriyle çıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

la şaka mısınız herkes bilir bir erkekte 180 altı boy varsa o erkekte iş yoktur kendinizi avutmayın birde 170 ortalama boy demiş kızlar erkeklerde koruyuculuk arar 170 boyundaki adam nasıl o içgüdüyü hatuna tattıracak şaka mısınız la

Tom 170, kit 172
     170 ama yakışıklı Bi erkek? 170 ama yakışıklı Bi erkek?

Edit: ki bunlara bakmayacak kız yoktur ayrıca koruyucudan kastın ne? 195 Kel 240 kilo siyah güneş gözlüklü takım elbiseli top sakallı bodyguardmı olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axlrose1952 -- 16 Şubat 2016; 0:52:24 >

• Axlrose1952 A kullanıcısına yanıt
    Kiti bilmem de Tom topuklu giyiyor o bu tiple parayla gerekli buluyorsa biz ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

Kiti bilmem de Tom topuklu giyiyor o bu tiple parayla gerekli buluyorsa biz ne yapalım
    Götürür kardeş Türkiyede herkes 1.90 değil zaten
  • Boyunu kendisi sorun etmiyorsa 80 likten bi eksiği yok demektir

• Boyun 167 umrumda değil insanları boyuna göre yargılayan insanlar bronze5 0 lp gibi gözümde

• quote:

He he harbi doğru söylüyorsun ama neden ihitiyaç duyar anlamam para var tip var şöhret var acaba neden gerek duyuyor cidden merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

quote:

He he harbi doğru söylüyorsun ama neden ihitiyaç duyar anlamam para var tip var şöhret var acaba neden gerek duyuyor cidden merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    tom cruise 1.70 bile yok bazı yerlerde 1.68 olduğu yazıyor flmlerde bile ya kadınlarla eşit yada kısa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Şubat 2016; 1:55:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

tom cruise 1.70 bile yok bazı yerlerde 1.68 olduğu yazıyor flmlerde bile ya kadınlarla eşit yada kısa...

Alıntıları Göster
    messi 170 boyunda ve çirkin fakat tüm kızları götürüyor garip bir olay ama paylaşmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

Bu mesaj silindi.
    170

not : 171im
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

170

not : 171im

Alıntıları Göster
     170 ama yakışıklı Bi erkek?

• Axlrose1952 A kullanıcısına yanıt
    Yan hesabın mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.