Şimdi Ara

170 den kısa adamların vücut yapması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu troll odaklı olsa da kısmen haklı bir yaklaşım bizim salında 1.65 lik elemanlar var benchte 100 kilo basıyor ben ise 50 kilo ama benim görüntüm daha estetik,kısa boylu adamların yapması gereken mümkün olduğunca yağ oranını en aza indirmek ve ağır girmeden az kilo çok tekrar ile estetik kas inşa etmek yoksa atom gibi oluyorlar dışarıdan bakınca bu da komik
  • Bu konulari görünce hep Naim Süleymanoğlu geliyor aklıma adamın hem namı var hemde her limanda sevgilisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 27 Ağustos 2018; 9:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E17325C9A

Bacakları nerde

Alıntıları Göster
    bacaklari olmayan amerikali bir guresci abimiz

• Yapmayı bilirsen öyle durmaz benim bacaklar o kadar kalın değil bel ince boyum kısa yapıyorum herkesde olumlu tepki veriyor beğeniyor umrumda değil ama öyle tepkiler geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: solidsnake99

Aamir reyiz 1.65 boyuyla kas yapıp nasıl olmuş bak bi.

165 bile değil 163 bu adamın boyu

• 175 boyla nasıl durur ?

• 175 boy altı erkekte genel olarak çok kötü duruyor zaten. 1.90 heybetli bir erkeğin yanında dursa çocuğu gibi gözüküyor. Yapacak bir şey yok tabi genetik...
  • Yarın da boy konusu açma sırası bende, ona göre.

• Yav şu konulara yazmayın da bitsin artık.
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Boyun kısa diye gocunma kardeşim 😁😁😁

• Yav size ne birader isteyen istediği şeyi yapsın. Seni ne ilgilendirir? Eleman 170 dir ne bileyim 165 tir ama ortam çocuğudur laflarıyla aranan kişi olur. Diğer eleman 190 dır iki lafı bir araya getiremez. ee şimdi hangisi daha önde? Kendi işinle ilgilen.
  • goygoy06 kullanıcısına yanıt
    Japonlar falan

• Ne kadar kotu insanlar var yahu. Aklinca surda boyu uzun olmayan henuz yaslarida kucuk arkadaslari hedef alarak bunlara kafayi takmasina sebep olacaklar.

Arkadasim gercek hayata basla kimsenin boy pos aklina gelmiyor. Nasil bir yasam kaliten var isin gucun ne, sosyal olarak nasil bir insansin bunlar onemli.
  • senin boyun kaç knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

175 boy altı erkekte genel olarak çok kötü duruyor zaten. 1.90 heybetli bir erkeğin yanında dursa çocuğu gibi gözüküyor. Yapacak bir şey yok tabi genetik...
    Bruce Lee'ye de bakalım çocuk diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Bruce Lee'ye de bakalım çocuk diye.

Alıntıları Göster
    Herkes Bruce Lee zaten
  • Senin gibi geri kafalı dar görüşlülerin nesli tükenmemiş miydi ya ? Sen bence salonu bırak da az beynini geliştirmeye odaklan
  • Bazı uzunlarda hiç estetik olmuyor şişip şişip shreke dönüyorlar. Kısalar böyle şişerse onlarda fionaya benziyor daha fena. Sırf boyla alakalı değil yani.

• senelerd,r antrenörlük yapıyorum. Ufak dipnotlar bırakmak isterim ( kendiş görüşüm )

-170 ve altında iseniz

* vücut pekala yapılır. Ancak yağsız ve fit kalmanız gerek. Kesinlikle bulktan uzak durun. Yakışmıyor.

* Trapezus a abanmayın. Lateral raises hareketinde ve curl hareketlerinde omuzu yukarı çekip trapezus a min. yük verip hareketlerinizi tamamlayın. Büyük kas olduğundan hareketlerde devreye girer ve hızlı gelişir. Trapezin fazla gelişmemesi estetik açıdan kısa boylularda daha iyi duruyor. Yoksa boyunuz olduğundan daha kısa görünebilir. Bazı kişiler de çok seviyor trapezi, yakıştığını düşünüyor ama dediğim gibi kısalarda çok ön planda duruyor daha kısa görünüyorlar.

* Obliklere abanmayın. Beli kalınlaştıran hareketlerden uzak durun. Bel ne kadar inceyse o kadar zarif ve fit görüneceksiniz. Bahsettiğim durum kız beli gibi değil. Umarım anlaşılır. Bel kalınlaşırsa kısa boylularda estetik

* Orantısız çalışmayın. Profosyonel görüş alın. Emin değilseniz muhakkak yardım alın. bazı kişilerde öküz gibi kol var. ama omuz yok. Garip garip işler.

- 175 ve üzeri arkadaşlar için ise;

* Zayıfsanız definisyona girmeyin

* Sırt ve bacak çalışın yahu. Leylek gibi dolaşmayın.

* Uzun boylu arkadaşlar çoook sabretmeniz lazım. ektomorf isenizçÇok zor dolar bazı bölgeler ( göğüs gibi )

Not: Dalga geçmemekte fayda var. Yarın ne olacağımız belli değil. Her boyun avantajı/dezavantajı var. Bu sporu yapacaksanız bilinçsizce yapmayın. fight club izleyip bench prese abanmayın. Ve bacak çalışın.

En önemlisi sabırlı olun. İyi beslenin, iyi uyuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: k3k

cakma christian bale

Ne alaka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.