Bildirim
170 w adaptör yerine 90 w kullanmak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Olmaz. Eğer adaptörün 170w ise demekki notebook en fazla yükte olduğu zaman 170w a yakın güç harcayacak demektir. Arapgir de bu gücü veremeyince yanacaktır. Notebook a bile zarar verebilir. Tam model verirsen ve İstanbuldaysan eğer temin edebilirsem sana haber veririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde kabloyu oynatınca gelip gidiyor büyük ihtimal girişinde kopma falan var lehimle falan tamir edilebileceğini söyleyenler var. -
-
Başka bir adaptörle deneyip sorunun sokette mi yoksa adaptör ucunda mi olduğunu tespit etmek gerekir. Adaptörleyse bir elektrikciye gösterin.
Dostum laptopun modeli. Adaptör 170w olsa bile belki laptop maximum 120w güç istiyordur. Yine bakarız muadiline bulabilirim yarın.
Ev arkadasımında aynı laptoptan var kontrol ettım sorun benim adaptörde. laptop modeli Lenovo Ideapad Y510p sli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak084 -- 20 Mart 2015; 1:08:51 > -
Voltaj değerleri günümüz de çok büyük bir dert özellikle işin içinde laptoplar olunca ayrı bir dert sana tavsiyem 90w da çalıştırma , çalışırsa laptop arkadaşların dedıgi gibi Kısa devre oluşturur.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube video indirme
- intel uhd graphics 620
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- sink to receive asynchronous nedir
- geçersiz api istek parametresi nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- video boyutu küçültme
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X