Şimdi Ara

1700+ DUT3C İşlemcime Daha ne kadr YükleneBilirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Default ayarlarda 2200Mhz i görebiliyorum ama Ben 3000 mhz e çıktığını duydum aslı varmıdır konu hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.Ben daha fazlasına cesaret edemedim :) Anakartım KT4V

Teşşekkürler

• 3Ghz göreceğini sanmam,çünkü gerçekten imkansız sayılabilecek bir hızdır ama en az bi 2.5-2.6 görmen gerekir.Ama anakartının KT400 olması seni bayağı bi frenliyecektir.Her zaman dediğim gibi,KT serisi anakart ile oc yapılmaz.Nforce2 bir anakart almanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

DUT3C de DLT3C gibi birşey galiba.FaTaLL abim 2.8Ghz civarı bi hıza ulaşmıştı DLT3C 1700+ ile.
  • Dut3c 1700+ kullandım.

Standart voltajı 1,6 olduğundan iyi bir soğutma olmadan 2350 mhz üzerine görmen zor.2200 mhz default voltajla ulaştıysan oldukça iyi bir derece.Ekstra voltajla mutlaka 150-200 mhz daha ilerleyeceksindir.

Dlt3c ler bu konuda biraz daha şanslı.Standart voltajları 1,5 olduğundan biraz daha gidebiliyorlar.
  • o anakartı acil değiştir yüksek fsb verdik arkadaşta anakart yandı
    nf7 veya an7 al daha çıkar
  • Dut3c ler Dlt3c ler kadar iyi değil. Bendeki Dut3c nin 2000 görmesi için 1.8v yemesi gerekiyo, KT4V ile 2200mhz hayal gibi sen bunun 2200+ ile karıştırıyo olmayasın.
  • bendeki DUT la kt333ile max 2300 yapmıştım zaten DUTlar genelde 2500 geçemio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

Dut3c ler Dlt3c ler kadar iyi değil. Bendeki Dut3c nin 2000 görmesi için 1.8v yemesi gerekiyo, KT4V ile 2200mhz hayal gibi sen bunun 2200+ ile karıştırıyo olmayasın.

O elindeki anakart berbat ötesi o yüzden o.c olmuyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.